Neviem, čo mám robiť. Všetko okolo mňa mi pripadá hnusné. Ľudia sú protivné a vypočítavé beštie. A svet je k neprežitiu. Taký zložitý. Žiť ako človek v skutočnom svete mi príde dosť zložité. Ľudia vlastne robia celý svet zložitý.

Zase ten pocit. Prichádza vždy predpoludním, keď sa už úplne preberiem, a začnem si uvedomovať, kde som. Niekedy mi chýbajú tie časy, keď som sa o nič nemusel starať. Keď mi bolo všetko jedno. Keď som videl celý svet inak. Alebo som ho vlastne ani nevidel. To prišlo, až keď som začal starnúť. A pomaly začínam zabúdať. K čomu sú dobré všetky podstatné veci na ktoré musím myslieť. Skutočnosť sa mi prevracia naruby.

Volám po zmene, ale pritom som slabý s tým niečo urobiť. Cítim ako strácam pôdu pod nohami. Cítim, ako strácam svetlo zo svojích očí. Cítim, ako sa predo mnou otvára niečo, čo nikdy nedokážem pochopiť.

A moja desivá predstava iného sveta sa práve zhmotňuje. Mám pocit, že práve teraz padám do temnoty šerosvitu.

 Blog
Komentuj
 fotka
flussica  27. 3. 2011 20:10
Pripomína mi to moju náladu posledného leta. Neviem, či Ťa pozdvihne, keď Ti poviem, že máš pekný design webky ? Lebo máš.
 fotka
adsy  27. 3. 2011 21:58
si príliš pesimistický. Svet je gombička ak si z neho gombičku spravíš a ja som si spravila. Milujem tento svet taký aký je a ľudí v ňom takisto, pretože to sa nedá zmeniť.
 fotka
vao2323  28. 3. 2011 09:08
najdi si holku alebo už maš ??
 fotka
zajko30  31. 3. 2011 23:26
chcelo by to isť na hory na nejaký riadný tramp a načerpať nových síl.......filip
Napíš svoj komentár