Dobrý deň
Vlastne pre koho jak...niekto tu je aj chorý a už nevie čo so sebou.

Chodím po dome, spievam si, pískam si (chabé vypúšťanie vzduchu), vrtím riťou a podobné zmysluplné činnosti s nádejou, že ma napadne niečo, čo zmení svet.
Už to tu bolo, nie? Ruku hore všetci, čo chceli zmeniť svet, pričom jeho oslabený organizmus sa hrá na hostiteľa - najviac sa parazituje asi na mozgu. Ale nič nemení na fakte, že sme odvážni a...vytrvalí. Titanizmus, tak sa to volá. Hlavný hrdina často prehráva boj so spoločnosťou, prinajhoršom umiera. Ale pozor! Získava slobodu. Uff, aké morbídne.

Vrátim sa k chceniu zmeniť svet. Mam toľko času, že som sa rozhodla napísať knihu(veď keď už aj Norika Mojsejová má vlastnú knihu, nemyslím, že by bol až taký problém napísať niečo na vyššej úrovni), pri ktorej si všetci uvedomia, že vraždiť, kradnúť a prepadávať je úplne zbytočné, a že peniaze sa dajú získať aj inak. A prvé čo som napísala na historicky prvú stranu knihy bolo : " Ci panááá, jak fuká!" - položila som tak vysokú laťku, že som nevedela pokračovať. Tam spisovateľský talent skončil a zamyslela som sa, koľko ľudí by si to asi tak kúpilo? Isto by som prerazila. Áno, som tak trochu optimistka. Sebecká? Nieee (hodil by sa červenajúci sa smajl). Ale zato som veľmi ochotná. Napríklad minule som pomohla vyniesť staršej pani minimálne 10 kg nákup po tých 110-tich schodoch. Zdolala som ich svetelnou rýchlosťou, čiže som ich stihla aj spočítať. Ale tá pani tam bola ešte skôr, dosť drzo pozrela na hodinky keď som vyliezla a povedala " Ďakujem ti, si veľmi milá." a hodila ironický úsmev. Ach ako ja rada pomáham.

Trošku som odbočila, ospravedlňujem sa, nemala som to v pláne, ale viete jak to chodí, keď sa rozhovoríte. A teraz už môžte dať všetci tie odkrvené ruky dole.

-Supééééér bodka

 Záchod
Komentuj
 fotka
nene  10. 5. 2008 14:05
hehe, no ak si tymto nespasila svet, tak moju chabu naladu urcite
 fotka
falbala4  10. 5. 2008 14:24
Raz aj to bude
 fotka
takzvany  10. 5. 2008 14:45
zaujímavá myšlienka, že telo parazituje na mozgu

niečo na tom bude

chválim
 fotka
lovinme  11. 5. 2008 20:50
doriti to co je dakomu tu prasi (to asi z tej masticky co mas na očáááách) inac fajn blog konecne som sa smiala konecne !
 fotka
ksiksa  17. 5. 2008 18:49
Ta po tomto blogu "tak coška do boka šikam",a le je to súúúpeeer JA NEMOZEM , umieram, ono akoze mozno to pre niekoho nie je az take vtipne ale mne sa paci ze to je take akoby si to pisala pod sedativamy POSEREM SA
 fotka
flavia666  19. 5. 2008 12:02
cele to je SUPEEEEER
 fotka
masterpiece  1. 6. 2008 12:07
cipanáááááá... ta pochvalim sa dyg ne ked mam novy blog kvalitka opat chcem ta za zenu
 fotka
twinka  30. 12. 2008 12:32
D noo aj ja som sa smiala maš naozaaj čreva na pisaniéé a v knihe ta podporujem
Napíš svoj komentár