Je to až smiešne. Poznáte ten pocit prázdna na konci dňa? Poznáte ten pocit samoty aj keď je okolo vás tisícka ľudí? Ten pocit zbytočnosti existencie na tomto svete? Pocit znechutenia z vlastného života?

Ja áno, ale hanbím sa za to. Veď som zdravá, viem chodiť, vidím a počujem, mám priateľov, dobrú rodinu ...Snáď ku šťastiu chýba niečo viac?

Prečo si to všetko šťastie človek uvedomí v tej najhoršej situácií?
Veď život je ták krásny, prečo nežiť každou minútou, sekundou?..
Snažila som sa, ale nasilu to asi nejde.

Hľadala som lásku, tam kde nebola. Hľadala som pravdu v kope klamstiev, priateľov medzi nepriateľmi, cestu k vyplneniu nereálnych snov, hľadala som vôňu dávno vyschnutého kvetu, hviezdy na oblohe plnej mrakov, svetlo v tme...

...hlbokej tme, ktorej ľahko poďlahneš. Najhoršie je snáď len to, že som ňou časom ostala zahalená. Pridusila moje zmysly, schopnosť rozmýšľať a moje právo na úsmev.
Zrazu som okolo seba nechcela mať nikoho, možno len jednu osobu, jednu jedinú, je to tak veľa?
Nikdy som nepociťovala takú silnú túžbu po objatí, po stisknutí ruky, po hrejivom pocite pri srdci, po nežných dotykoch - po LÁSKE.

Áno láske...to je to slovko, ktoré som zabudla spomenúť medzi FAKTORMI ŠŤASTIA. To slovo, ktoré prinúti takmer každého zamyslieť sa, zamračiť alebo pousmiať sa. 5 písmenové slvo, ktoré dokaže prevrátiť celý život. Slovo, ktoré vo mne vyvolá "mravenčenie" v bruchu.

ALe je to len slovo?..........

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mimqa14  26. 9. 2007 20:13
tan pocit samoty a prazdna doverne poznam ...
 fotka
pershing363  26. 9. 2007 20:15
takze moc toho co je ouki asi neni
 fotka
kvietok114  27. 9. 2007 15:04
moja klasna hm raz sa toho dockas uvidis a tolko ich bude ze as ty sak tych objavitelov musi byt tolko ze as uvidis.... mozno neskor zmenis svoje rozhodnutie mozno si ces este uzivat zivot a netreba ti lasku druheho cloveka ako chalana - cmuk moja mam ta moc rada
 fotka
ksiksa  2. 10. 2007 17:49
Velmi sa mi paci ako si to vyjadrila

ale ty si talent na vsetko

Pozname tie stavy nase
 fotka
janci141  18. 10. 2007 12:29
pekne... najviac sa mi pacili tie kontrasty... vidno ze si si na nich dala zalezat...
 fotka
lovinme  17. 11. 2007 21:13
ojoj to poznam presne moj pripad...mame podobne myslienkove pochody inac zdravi ta werush..
Napíš svoj komentár