Čo vám poviem, chcem sa vypísať a kedže som tu v anonymite môžem písať čo chcem takže začnem sa stažovať pretože to nikoho aj tak nezaujíma ale komu to mám povedať ? Radšej to napíšem sem kde je veľká šanca, že si to nikto neprečíta. Taaaaaakže, prečo si niekto vytvára také trápne citáty na instagrame. Polovica tých citátov sú ,,Zaľúbila som sa a ty si ma odkopol.´´ a napísané 20x len inak (chápeme sa). Potom si nájdu priateľa ktorý býva niekde v riti a potom sa čudujú, že vzťahy na diaľku nefungujú. Nakoniec napíšu o tom niečo na story aby to každý videl a poľutoval ich . Skúsila som napísať niečo také jednej dievčine a chcela som jej trochu pomôcť odpoveď na to bola - Ja chcem mať depresie, je to super!- aha... takže ja som sa s ňou tam babrala pol hodiny a toto bola tá odpoveď. Nakoniec mi ešte o druhej ráno napísala, že mám jednu hodinu na to aby som ju zachránila od samovraždy (žije). Nehovorím, že všetky sú takéto ale väčšina z nich áno. Je dosť hlúpe chcieť mať psychické poruchy. 
Sú tam aj tie ktoré si nechajú pomôcť a sú potom na tom lepšie.
noooo späť k téme. Takže niektoré citáty ešte sú v poriadku. No tie trápne ako ,,Poznáš moje meno, ale nie môj príbeh." polovica tých dievčat nemajú žiaden krutý príbeh. Opakujem polovica. Mám tu ešte citát ako ,,Nemám ťa rada." toto je citát? To je len veta ktorú povieme ľuďom. Neviem čo berú ako citát ale vadí mi to. Všade teraz vidím tie hlúpe citáty.
Inak idem na druhú stranu. Rešpektujem ich pretože skoro všetky pomáhajú ľuďom čo je veľmi milé. Musím povedať, že niektoré citáty nie sú až také príšerné. Písala som si s viacerými a niektoré boli v poriadku. No... boli len tie ktoré mali motivačné citáty (ktoré majú aspoň zmysel).
Ak si to dočítal/a až sem musím ti povedať, že človek čo toto písal bol omámený hnevom a toto z neho vyšlo  
Dovidenia 

 Blog
Komentuj
 fotka
ferko2  30. 5. 2018 23:55
Precital som si tento blog o citatoch na instagrame
 fotka
james98  31. 5. 2018 04:54
Mám 13, som teenska v depke, nikto mi nerozumie, všetci poznajú moje meno, ale nie môj príbeh, videla som 13 reasons why, každý jeden môj rok na tomto svete je dôvod prečo to skončiť, už nevládzem, zažila som tragický príbeh, Peter z vedlajšej triedy si ma nevšíma, mamka mi nedá na najnovší Iphone, na IG mám len 200 followers, Sarah z vedlajšej triedy ich má 2K!
 fotka
falinko  31. 5. 2018 13:56
@ferko2 zaslúžiš si medailu
 fotka
falinko  31. 5. 2018 13:56
@james98 presne
Napíš svoj komentár