Hovorí sa že ked sa dlho trápiš nad nejakým problémom. Ked nad ním dlho dumáš v samote a tichu. Nakoniec niekde v tvojom vnútri nájdeš odpoveď. Rozišiel som sa pred mesiacom , preto že som chcel spoznať aj iné. Hlavne som chcel nájsť nejaký menší zadok a nie 125kg Náš vzťah z končil aj preto že za 7 rokov nebola schopná schudnúť ani kilo. Preto že nechcela ísť ani do spoločného bývania. Bol som zhovievavý a trpezlivý. Ani na chatu že dáka romantika ani pod stan do prírody ani na kúpalisko. Najhoršie je ked má človek komplexy. Tak som mal toho plné zuby a skončil to. Na koniec sme si priznali že náš vzťah bol zo súcitu. Ja som mal vtedy dlhé mastné vlasy FUUUJ sám seba by som nechcel A ona bola na tom vlastne tak isto. Len že ja som sa zmenil , začal cvičiť prestal fajčiť a začal sa venovať tvorívím činnostiam. 

A teraz v čom je DILEMA ? Teraz tvrdí že sa jej otvorili oči a začala sa meniť aj ona , prečítala knihy čo predtým odpor ku knihám ( kúpil som knihu ako darček prečítal som ju od nudy sám ) zrazu píše mojim priateľom že spoločná opekačka. Zrazu chce so mnou všade chodiť a všetko spolu robiť. Zrazu nie je problém kúpiť plavky a ísť sa vyvaliť bez hanby na pláž. Dalo by sa povedať že si rozumieme. Dokážeme sa debatovať aj máme rovnaké názory , pokiaľ sa nevyzlečie( pneumatiky , hurky , vyťahaná fúzatá Afričanka )  Na posledné narodeniny som dostal test z dvoma koláčmi že či sa podelím ? Všetko najlepšie Ja som jej dal prívesok od Swarovského ktorý mi úplne ošomrala že on tak prejavuje radosť WTF ? Ja sa teraz snažím pozvať niekoho na rande. Len že POKEC je bordel , Badoo , bohvie či niekto odpíše ? Je dosť na piču prebrať sa v 30tke ked sú už všetky zadané.  Čo robiť ? Hľadať ihlu v kope sena ( mladá mi je na nič čo nemá robotu ani nič našetrené a ani sama nevie čo chce ) alebo dať EX šancu že možno raz bude mať aspoň 90kg Začala chodiť aj do fitka ale on nie je bojovník a ani nemá moc silnú vôľu.  Čo robiť ?

 Test
Komentuj
 fotka
petuska11111  5. 6. 2017 13:30
V celkom tomto blogu riešiš len to, že tvoja bývalá bola tučná a že ste spolu boli zo súcitu. Pýtaš sa čo robiť? Ak máš naozaj až takto napiču priority, tak si radšej nikoho nehľadaj.
 fotka
hemadzema  5. 6. 2017 14:43
Čo ti šibe, nie je bojovník a nemá moc silnú vôľu? Tak začnite chodiť do fitka spolu, večer spolu behať, zdravo sa stravovať. Spolu si určte nejaký cieľ. Ty ju motivuj, podporuj ako sa len dá a pôjde to.
O vašom vzťahu radšej písať nič nejdem, je to vaša vec, ale ani raz si nenapísal, že ju ľúbiš ani nič podobné. Iba si ju vykreslil dosť negatívne. Možno je to, čo si napísal pravda a možno to čo treba zmeniť nie je len jej hmotnosť.
 fotka
fatales  5. 6. 2017 19:18
@hemadzema Však nie raz som jej to navrhol. Roky som to škúšal po dobrom po zlom , potom som sa už o jej chudnutie prestal zaujímať lebo to bolo stále o tom istom. Ale vieš ako je teplo , a nechce sa mi a budem sa spotiť. A ľudia ma uvidia. To čo som napísal je naozaj pravda. Ľúbiš človeka z ktorým si rozumieš , ty chceš spoločné zážitky , vyjsť si do baru , na chatu , na stanovačku , aspoň občas .... a počúvaš len nie a nie a nie , tam si neľahnem , rozprávať sa môžme aj doma ,
@Petuska11111 na piču priority ? ty chodíš z hocikým ? Ona sama vymyslela že 1kg dole - 1 cigareta ( Už 2 roky nefajčím ) Ked je človek ku tebe tolerantný aj ked ty sa zduješ lebo ti je práva len teplo , masáže , sviečky , oheň v krbe a iné intímne atmosféry , 2 orgazmy po sebe , aj som ju povzbudzoval , básničku občas napísal do SMS , on mi skoro nikdy nepovedala do očí že ma ľúbi , iba mi to vypisovala. Hladil a rozmaznával , darček kúpil aj vlastnoručne vyrobil, obedy som platil , tak že kto má na piču priority ? Každý na tomto svete je povrchný... dokazuje to veľa socialných experimentov.
 fotka
petuska11111  5. 6. 2017 19:53
@fatales no tak ťa asi príliš neľúbila, keď si sa podľa svojich slov snažil len ty.
 fotka
fatales  6. 6. 2017 09:37
@petuska11111 Nie je pravda Ona ma chce získať na späť.
Napíš svoj komentár