lepsiu pizzu som jedla asi len vo Florencii a to je trochu od ruky
Feelagain

Komenty k fotke

  1. 1
    Melancholik

    28 ročný muž
    Bratislava

    ako sa vola reštaurácia?
  2. 2
    Feelagain

    23 ročné dievča
    based in Brno

    @melancholik Doe Boy Brno
  3. 3
    Trevor1994

    hrá sa, že má 1 rok

    to je ten neapolsky typ nie?
  4. 4
    Palec223

    28 ročný muž

    co je na nej take dobre ? cesto moze byt nejakym specialnym sposobom robene a mozno ta rajcinova stava?? inak vidim kusky potrhanej sunky a syra nic extra a trochu korenie hmmm :-/
  5. 5
    Feelagain

    23 ročné dievča
    based in Brno

    @palec223 ved dobra pizza nie je o tom, kolko tam toho narves, ale aky je zaklad (cesto napriklad, aj paradajkova omacka) a ako to spolocne chuti s ostatnymi castami.
  6. 6
    Feelagain

    23 ročné dievča
    based in Brno

    @trevor1994 ano :)
  7. 7
    Openmindedfreak

    31 ročný muž

    @palec223 dobré cesto a chutný rajčinový základ je úplne to najdôležitejšie na pizzi, ostatné suroviny, na tom už toľko nezáleží... pokiaľ tam teda nedáš tú najlacnejšiu šunku, syr a podobne, ale to už dokáže každý blbec nakúpiť...
  8. 8
    Yoss

    29 ročný muž

    Trochu obhoreta, zlcnik dostane zabrat.
  9. 9
    Patha

    25 ročná žena
    birdz

    Tak to si ešte nemala tú v Don Quijote v BA