Ahojte, prinášam sériu rád do života. Dnešná je o tom ako si udržať chlapa.

Tak teda ako?

1. Buď prirodzená a sama sebou. Nerob zo seba niekoho kým nie si. Po čase sa i tak ukáže tvoje pravé ja. Tak prečo ho schovávať?

2. Počúvaj ho. Nechaj ho o sebe hovoriť aby si ho mohla spoznať viac. Daj mu vedieť, že sa o neho zaujímaš a že ti záleží na tom, čo sa okolo neho deje.

3. Pochváľ ho. Nielen my ženy potrebujeme pochvalu, ale i muži. Povedz mu ako dobre vonia, aké má super tričko, dobrý strih vlasov, svaly (ak začal posilovať) a pod. Avšak musí to byť úprimné. Nechváľ mu niečo čo sa ti nepáči.

4. Dávaj mu dostatok voľnosti. Nech nemá pocit, že ho sleduješ a musíš vedieť všetko čo robí. Bude sa cítiť stiesnene a uväznene. Proste keď chce ísť von s niekym iným, nemusíš sa tam trepať aj ty. Samozrejme ak ťa bude volať, tak vtedy choď.

5. Si veľmi zaneprázdnená? On ťa niekoľko krát už volal a ty si nešla. Tak prečo? Nájdi si na neho čas! Lebo neskôr si ani on nemusí nájsť ten čas na teba...

6. Šiesty a veľmi dôležitý bod. Nechoď s ním hneď do postele! Buď nedostupná. Ty už budeš vedieť ako dlho. Ani nie príliš dlho - ani nie príliš krátko. Všetko postupne

7. Spoznávaj ho. Zisťuj, čo má rád. Pozor! To neznamená, že sa máš na neho vrhať s otázkami typu: "Aká je tvoja obľúbená farba." "Aké je tvoje obľúbené zviera?". Keď budeš počúvať a všímať si ho lepšie, tak to zistíš sama. Hlavne nenápadne. A zrazu ho prekvapíš darčekom, ktorému sa naozaj teší a bude sa čudovať ako si to vedela. Bude ťa mať o to radšej, keď zistíš, že ty si tá, ktorá ho skutočne pozná!

8. Pozor na nudu vo vzťahu! Skúste si nájsť spoločné koníčky. Choďte spolu na výlety, prechádzky, na túru... Všetko vás ešte viac spojí!

9. Nesnaž sa silou-mocou zapáčiť všetkým jeho kamarátom. Buď priateľská, ale určite sa neroztrhaj len preto aby ťa mali radi. Aj keď jeho priatelia sú naozaj dôležitý a môžu zmeniť jeho názor na teba... Ale ak ťa naozaj ľúbi, nebude ich počúvať. A ak sú to jeho ozajstní priatelia, budú ťa rešpektovať takú aká si!

10. Buď verná! Ale to ti musí byť jasné, že ak sa budeš ocicmávať s niekym iným ako je tvoj partner, tak sa tvoj vzťah čoskoro rozpadne...

11. A teraz jedno známe príslovie: Láska ide cez žalúdok. Skús mu niečo dobré uvariť, spomeň ako si doma upratovala... Predsa len, chlap si hľadá niekoho kto sa o neho v budúcnosti postará keď príde večer unavený z roboty. Ukáž mu, že ty to dokážeš.

12. Nerob žiarlivé scény. Skús mu trochu veriť. Avšak ak zistíš, že ťa naozaj podviedol, tak proste odíď... Prečo by si sa mala strápňovať? Odchodom strápniš jedine jeho

13. Maj svoje vlastné názory. Určite nesúhlas so všetkým čo povie (ak s tým naozaj nesúhlasíš). Presný opak sa dočítaš možno v iných radách, ale poviem ti, že je to somarina!

14. Daj mu najavo, že ho ľúbiš a páči sa ti taký aký je. Rohodne sa ho nesnaž zmeniť. Ani ty nie si dokonalá! Možno by si chcela aby prestal fajčiť. Pokiaľ s tým sám nechce prestať nechaj ho tak. Dohodnite sa na tom, že v tvojej blízkosti fajčiť nebude, ak ti to teda až tak prekáža.

15. Nechaj ho nech ťa spoznáva. Pekne postupne. Nesnaž sa ho hneď zoznámiť so všetkými tvojimi priateľmi a rodinou a ani mu nemusíš menovať všetky tvoje koníčky. Počkaj na to pokiaľ sám bude mať záujem. (Ak samozrejme ich už nepoznal predtým, lebo ste susedia alebo starí známy...)

16. Tento bod nadväzuje na pätnástku. Vždy si nechaj niečo nové čím ho prekvapíš. Nech nikdy nemá pocit, že ťa celú pozná od A až po Z. Pozor! Prekvapiť v dobrom a nie v zlom zmysle . Vyrob niečo originálne pre neho, čo by si myslel, že by si nevyrobila a pod.

17. Chceš mu zdeliť, že by si si rada kúpila tie topánky a tú kabelku? Že tá baba má skvelý účes a že si chceš dať spraviť manikúru? ... Niektoré veci sa lepšie rozoberajú s kamarátkami než s chlapom. Daj pozor aby si ho neunudila k smrti Občas je možno dobré poznamenať, čo sa ti páči aby ti vedel kúpiť darček aký chceš, ale nie na úkor toho aby mal pocit, že si založená len na materiálne veci...

18. Nezatajuj čo ťa trápi. Najmä ak sa to týka jeho. Chvíľu počkaj a raz keď si budeš myslieť, že je ten správny čas tak mu to povedz (ale netráp sa príliš dlho aby si nevybuchla). Povedz mu, že by si možno bola rada, keby ste šli niekam len vy dvaja a pod. Ak je to niečo iné o čom sa ti ťažko hovorí, tak mu to skús napísať. Budeš sa cítiť lepšie a možno ťa jeho odovzva príjemne poteší.

19. Ak ho niečo trápi, daj mu vedieť, že to vieš, že to na ňom vidíš. Nesnaž sa silou-mocou z neho dostať čo mu je. Povedz mu, že keď bude chcieť nech ti to povie, že ho rada vypočuješ a poradíš mu.

20. Keď ti niečo prezradí, nechaj si to pre seba. Nemusí tvoja najlepšia kamarátka či tvoja mama poznať každý detail vášho vzťahu. Sú veci, ktoré by ste si mali nechať len pre seba. Keby sa raz dozvedel, že takéto veci roznášaš, už by ti nikdy nemohol dôverovať.

21. Nechaj ho nech ťa dobýja. I keď si už jeho. Nevolaj mu každý večer a nepíš mu hneď keď ho uvidíš online. Počkaj nech zavolá a napíše sám od seba.

22. Rešpektuj ho a váž si, že ho máš.

Veľa šťastia!

Nabudúce ti Fency prezradí: Ako si udržať ženu.

 Blog
Komentuj
 fotka
tomias  19. 8. 2012 17:38
posli to mojej byvalej

ale inac sedi vsetko.
 fotka
tomas  19. 8. 2012 17:46
Tesim sa na druhy diel
 fotka
m1rko  19. 8. 2012 17:50
skvelé, sedí aj opačnému pohlaviu si myslím
 fotka
fency  19. 8. 2012 17:51
m1rko áno aj opačnému určite
 fotka
sneziteraz  19. 8. 2012 18:31
to je už aké milé
 fotka
trdelniiiq  19. 8. 2012 18:39
pekne akurat, ze co sa tyka 17, ja tej svojej dokonca sam hovorim, ake topanky/saty/cokolvek ine by si mala kupit a co s cim bude najlepsie vyzerat
 fotka
lordprotectoralino  19. 8. 2012 20:36
Najvetsie chyby tam chybaju.



Odute "daj mi pokoj" a nasledne na druhy den "si sa namna vykaslal" To je brutalna podpasovka ktora je pre baby typicka a extremne zle sa znasa. A este jedno oblubene a este horsie. Kazdy kto mal babu isto pozna velavravne "nic" a najlepsie s prekrizenymi rukami a odutym vyrazom v tvari ktory jasne hovori ze nieco sa deje.



Vtejto situacii som mal vzdy nekonecnu chut sa proste vzat domov a s.at sprepacenim na cely vztah.



To len tak na doplnenie keby to niaku slecnu zaujmalo Ale myslim ze toto je nieco co je v zenach tak hlboko ze to proste neusefuju
 fotka
trubka91  19. 8. 2012 20:45
Ty musíš byť aký perfektný človek, klobúk dole. Navyše, úplne sa mi to hodí. Ďakujem
 fotka
georg21  19. 8. 2012 21:01
pekné, a vystrihnem 15. a 18., 22.
10 
 fotka
momoglamorous  19. 8. 2012 21:48
@lordprotectoralino ty si nemal babu, ale picu
11 
 fotka
nathalii  19. 8. 2012 22:44
fuu ja musim byť potom dokonala a aj tak nikoho nemam
12 
 fotka
ponnie  20. 8. 2012 14:42
sorry, ale príde mi to riadne, ako by som to povedala, prosto ako rady z tých teenagerských časopisov, nič nové či nejakým spôsobom originálne nič v zlom...
13 
 fotka
orfea2  20. 8. 2012 15:21
s jedným jediným bodom mám nekonečný problém
14 
 fotka
antifunebracka  20. 8. 2012 16:35
picovina a 6. bod megapicovina
15 
 fotka
sugy1  20. 8. 2012 16:46
toto mi je zase len zjav
16 
 fotka
madiska  20. 8. 2012 17:30
Že ty ašpiruješ na redaktorku portálu diva.sk? Prepáč, ale všetko toto bolo už asi milión krát písané vo všetkých ženských časopisoch, neprichádzaš s ničím novým...
17 
 fotka
bebekex  21. 8. 2012 21:18
a teraz akože čo má byť? (ach)
18 
 fotka
qossyend  8. 9. 2012 12:38
No trochu to nesedí v prvom píšeš že máš byť sama sebou, a v ďalších píšeš že čo máš robiť, napr. pochváliť ho ....čo ak je niekto taký že nikoho nechváli ? to sa má akože pretvarovať a pochváliť ho keď sa neskor ukáže že nikoho nechváli ? DDD to bol len taký blbý príklad (ale poznám človeka čo by ťa ani za svet nepochálil -.-)
19 
 fotka
fency  8. 9. 2012 21:49
@qossyend pretvarovať nie..myslela som úprimnú pochvalu..ale tak keď ten človek nie je schopný nič pochváliť je to s ním zle teda



ono sa to dá ostať sama sebou, ale v niektorých veciach sa treba dokázať viac ovládať alebo naopak prejaviť..treba niečo pre ten vzťah robiť keď to nefunguje
20 
 fotka
qossyend  24. 9. 2012 14:05
@fency su aj taký ľudia čo nechvália poznám preto mi to tak pripomenulo inak obrý blog len škoda že mne nepomože ani to
Napíš svoj komentár