Bez slova, publikum rečí a úsmevov. Prosím odpútajme sa od vecí fyzických, nehľadiac na hranice

Načrtni problém, potom ho analyzuj, navrhni prostriedky a vyrieš. Ja strašne nemám rád tento systém. Každá vec, ktorá sa ma týka ja pre mňa samozrejmosťou. Nestarajte sa.

Žiadne hranice. Krásna to myšlienka, verme. Žiť podľa seba, bez starých príkazov našich rodov, hľadať teba bez zábran, ktoré určujú morálku. Staré otrepané reči, presne ako to čo tu teraz píšem, pritom ale nehladím na vás, tých ktorí to budú čítať. Prosím neurazte sa. Verím sebe. Váš názor je možno nadpozemsky krásny. ale mne ľahostajný úplne.

Veru tak

Prečo s nimi bojovať. Stačí ich obtočiť okolo prstov a hneď začnú skákať ako chceme. Už aj skáču, lenže o tom nevedia, bože, mňa netrestaj.

Vyjadriť svoju reč a bez smiechu. Ja strašne neviem nájsť odpoveď na vaše myšlienky.

Stále si mysliac svoje. To je ľudské a nie moje. Tvárte sa prosím zhnusene, na mňa to zabere. Nie je dôležité ako to vnímate ale ako sa k tomu staviate. Činy robia z nás ľudí, nie predsudky a nie roly.

Každučká vec čo je na nebi. Sem raz a priletí. Potom sa budete smiať? Nie, slzami liať. Príde chvíľa a nie som prorok, keď budú prosiť o kus chleba, že vraj je to ich odmena. Budeme sa smiať.

Zabijem ťa a myslím to vážne, daj mi papier a vecí iné. Nie bohužiaľ cítim z vás zlo a nie raj. Zabijem ťa. Budiš môj. Ja som dobrý človek a nie hnoj. Netvár sa ty môj vážne, to je život, ja som. Kázne. Musím odísť lebo mi ublížiš. Nie ja som vrchol. Postojím. Zabijem ťa a myslím to vážne. Ver že ja tiež a potom tvoje budú. Kázne.

Nechcem skákať do rečí. Môj je názor, pre mňa najkrajší a už je súci ten ich stav. Hodnoťte ma podľa strán, nie dojmu a nie. Klam.

Moja genialita je nekonečná.

Božej evolúcii ďakujem, dúfam že teraz neklamem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár