Uz je to nejaky ten cas co sme spolu. Pred 4 mesiacmi si mi dokazal ze ma mas naozaj rad a som ti za to nesmierne vdacna. Prave pred 4 mesiacmi sme uz boli spolu a ani sme nevedeli, ze zazijeme tak krasne chvile plne stastia..

Dakujem za kazducku sekundu, ktoru si mi dal, za kazdy sladky bozk, ktory mi poblaznil hlavu, za vrucne objatia, ktore mi dokazali, ze si stale pri mne, za nezne slova, ktore mi pohladili srdce a dusu, za jemne dotyky, pomocou ktorych som lietala, za splnenie tych najtajnejsich snov, za ozajstnu lasku a za to, ze si mi aj ty dovolil lubit ta.

Si to jedine, co ma v mojom zivote zmysel.Vsetko ostatne co som kedy mala som stratila a okrem teba nemam nic ine.Tak vedz, ze si pre mna naozaj cely moj zivot.

Odpust vsetko zle co som kedy urobila.Nechcem ta nikdy stratit, lebo ta lubim z celeho srdca.Si moj zmysel zivota, ten o ktorom snivam, ten na koho stale myslim, ten o koho sa bojim, ten ktoreho neopisatelne lubim..

Vsetko toto su len slova. Slova, ktore sa hovoria len vtedy ak ta milujuca osoba je schopna polozit zivot za toho, koho naozaj lubi. Ja ti moj zivot davam, lebo verim, ze si ho ochranis. Verim, ze budes stale pri mne stat a nepodrazis mi nohy. Verim ti ako nikdy nikomu, pretoze si mi velakrat dokazal, ze som pre teba jedina.

Zmenil si nie len mna, ale aj moje zmyslanie. Pomaly mi vstepujes do srdca optimizmus a radost zo zivota, ktore som nikdy nemala.

Urobil si pre mna tak vela a ani o tom nevies.
Preto ti ostanem navzdy zaviazana a navzdy ta budem lubit..

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
mernose  3. 5. 2009 23:31
si to mala dať do mailuuu nie takto ... a nie je to otrepané
 fotka
estrella  4. 5. 2009 09:04
strašne krásne...
 fotka
gothicdaniela  4. 5. 2009 12:01
"Navždy" je tak, tak relatívne slovo... ja už ho radšej nepoužívam ale ktovie, možno to v tvojom prípade naozaj bude navždy
 fotka
mucinka5999  4. 5. 2009 15:13
noo welmi pekne..nech vam to vydrzi
 fotka
karla28  4. 5. 2009 16:25
aj som v oblakoch lietala ked som to citala
 fotka
kikuska1  4. 5. 2009 16:53
jezis toto je uplne ze krasneee..
Napíš svoj komentár