What is LOVE?
Znama otazka z piesne, ktora sa hravala v radiach v takych 90tych rokoch a objavi sa v nich aj v tychto casoch.
Ale pozna niekto odpoved?

Co je laska pre jedneho, nemusi byt prejavom tohto zvlastneho srdce drasajuceho citu pre druheho. Pre zeny je znakom lasky aj kytica ruzi, ktora mozno zastiera malu loz. Pre chlapov je su to vyprane ponozky a tepla vecera na stole. Ale co naozaj laska znamena?

Nikto z nas to nevie a pritom to vieme vsetci. kazdy z nas si musi dat odpoved a zahladiet sa pritom do svojho srdca. Pre mna laska niecim neopisatelnym, niecim co mi zoberie dych a pritom mi ho vrati ako cerstvy vanok s vonou malin. Sladka vona lasky je ten najsilnejsi elixir, ktory hybe svetom oboch pohlavi. Vie prave tento svet obratit dolu hlavou a zaroven vas nim viest ako na najlepsej drahe v lunaparku. Draha vsak moze mat 2 konce. Jeden s dalsim obratom do reality a ten druhy s nekonecno-konecnym padom, ktory vytvori zo zeny furiu a zaroven uplakanu zenusku, a z muza samca, ktory si pripocita jeden ulovok navyse do svojho zoznamu.

Mozno sa mylim a mozno nie, ale chlap nema tak dokonale vyvinute emocne centrum ako my zeny. preto je ochudobneny o tolko roznych enocnych skal lasky, ze ked sa srdieckovo sladky osial skonci, malokedy ho to zasiahne na viac ako 2 tyzdne. Moze potom chlap povedat, ze bol zalubeny? Ze to co prezival bola laska, ked na nu zabudne tak skoro? Nebola to len chemia, ktora mu rozprudila krv v jeho tele?

U zien je to tazsie. Ked sme zalaskovane tak navzdy alebo prinajmensom nadlho. Laska nas dokaze rozziarit, ale rovnako aj pochovat nas usmev na niekolko mesiacov, pocas ktorych sa utapame v sebalutosti. Znamena to teda, ze lubime viac? Alebo, ze sme vo vztahoch naivnejsie a vzdy cakame na happy ending?
Ale ked to vsetko vieme, preto stale vkladame do vztahu vsetko a cele nase ja?

 Blog
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  10. 4. 2012 01:19
hm, nie každý chlap je emočne ochudobnený... záleží len na tom, na akého ty a aj ostatné natrafia...
Napíš svoj komentár