Bolo asi tak desať hodzín ráno a já som vstal, pozrel som z okna videl sem uplne prirodzený hnusný konco októbrový deň spojený s oslavami haloweenu ale to sem ešte netušil čo ma čaká.

Vyzeralo to na klasický nudný deň (stereotypný u mňa) viete gitara,spánok,gitara,spánok...pobrouzdal som po nete(aneb facebook a birdz nemúže chybět) a už aj na skúšku s kapelou takže zase gitara...samozrejme jak pravý chlapi dostali sme sa k téme kam večer keď sa teda koná ten pohanský sviatok a čo na seba.
Spomenul som si že kamarát má koncert v Bašte spojený so super programom , v tej chvíli bolo rozhodnuté.Na masku som sa vykašlal a vybral len tak zabaviť sa s priatelmi na jeho koncert.Atmosféra bola perfektná a ešte k tomu som postretával vela ludí čo som nevidel uplne euforický večer štastia.

Po koncerte začali sa zbiehať ludia na flek(pódium) a jamovať na nástrojoch bolo to uplne exkluzívne,rytmické proste dokonalé!! Kamarátka mi hned navrhla že si možem požičať jej bassgitaru a utekať si zahrať..
V tej chvíli sa mi rozsviezili oči od štastia a utekal som hrať.Boli len jednoduché rytmické veci ale stáť na tom fleku s tými užasnými ludmi hrať spolu a pod pódium mať priatelov v skvelej nálade mi spravilo euforický večer.
Takýchto večerov by malo byť viacej

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár