@lastovcka mám s tým skúsenosť (pokiaľ sa jedná o moju priateľku). Panenskú blanu si nemusela mať, sú dievčatá/ženy čo sa narodia bez nej a naopak niektoré ju majú neskutočne silnú. Taktiež sa mohlo stať, že pokiaľ mávať veľké bolesti a kŕče pri menštruácii tak sa mohla poškodiť (teda ak bola).
@lastovcka : Jaj... No lebo si buď slečnu blanku nemusela mať vôbec alebo si ju mohla stratiť už dávno, napr. ak používaš tampóny ... neboj sa, nezomieraš a buď len rada, že teraz neperiete plachty
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h : nie všetci zachádzajú za lekárom ... Ja sa držím toho, čo bolí, to prebolí ... Aj tak som sa nestretla s iným lekárom ako "na, antibiotiká, nech mi farmafirmy platia" ... Takže tak nom :c)
@adsy "Taktiež sa mohlo stať, že pokiaľ mávať veľké bolesti a kŕče pri menštruácii tak sa mohla poškodiť (teda ak bola). " to čo je za blud? ako súvisia menštruačné bolesti s jej poškodením???
@15matka14 nejde o bolesti, ale silné kŕče môžu poškodiť. Kŕč je neprirodzené sťahovanie sa svalstva. Ak je blana slabá tak je to možné, síce veľmi málo pravdepodobné, ale nie vylúčené.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h : no tak, to, k tomuto asi áno, ale akože preventívne, vieš - do 18 pediater, od 18 gynekológ ... ale nie preto, že "pán doktor, ja som nekrvácala pri odpanení"
to ako musi babe pri prvom sexe tiect krv inak je stale panna ? podla mna ked uz raz ten sex mala tak je jedno ci jej krv tece alebo netece uz proste panna byt nemoze ,,, ale ja som taky odbornik ze az (panic az do smrti)
Pre Boha ved ja som sa len chcale spitat ci je to normalne !!,,mam 18 a zo sexom nemam vela skusenosti ani kamosky aby mi o tom nieco povedali .....tak preto pisem tu !!!
@lastovcka jaj ved ty si stara zenska pozor nanu hahah ty ani nevies poriadne co je to sex a ak to este nebol tvoj chalan tak sa zarad do skupinky kuriev predajnych
a ja keď sa možem opýtať ani mne nešla krv počas odpanenia aj ked mám krámy mám neskutočné krče a na začiatku pohlavného styku ma to stále boli..teraz neviem čo mám robiť..poradťe niečo ..Dik vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
je trapne mat sex a nevediet co vsetko to obnasa.
hej, stalo je to normalne.
ne, nestalo sa. preboha co sa deje???? chod k gynekolovi. mozno si este furt panna, ked krv netiekla.
vies to sa musi odohrat nejaky ten ritual s krvou, aby to bolo pravoplatne.
niekde som o tom citala. ked chces najdem link
omg
kristepanenanebi.. ozaj?
Aj tak zájdete nakoniec za lekárom deti, prečo nemôžete birdzfázu proste vynechať ?
hyhyhyhy, no čo už, aspoň je sranda ........filip
jujky, fujky, mne sa to nemôže stať ...filip
Po druhé hod to ešte na pokec, tam su rozumnejsí ludia..
z cudzieho krv netecie...