@zayl omg apokalypsa znemena tusim z hebrejciny odhalenie a nie koniec sveta ako sme si to vsetci vsugerovali , apokalypsa znamena odhalenie , cize odhalenie ze sme boli vytvoreni tunak na zemi genetickymi experimentami inymi vysoko inteligentnymi ludmi ako my len omnoho vyspelejsimi teda mimozenstanmi elohim , o ktorych pisu aj rozne myty legendy atddd , aj preto pridu elohim v roku 2036 na zem ked tu budu vhodne podmienky attdd , aby konecne ukazali ludstvu ze oni su nasi stvoritelia ,a konecne zazehnali vsetky tmarstva ktorym my primitivny luda stale verime , uz sa tesim na rok 2036 ked privitame nasich orcov z vesmiru , a len vtedy nastane zlaty vek , ako o tom pisu aj rozne pramene , ked tu bude laska a nenasilie , a ziadna vojna , viac na www.rael.org
@zayl prepacte za tieto propagovane komenty, urobil som chybu a nechal som sa uniest , slubujem ze nabuduce si dva krat premyslim co napisem a uz sa to viac nestane !!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Snad ludom dojde, ze na ten biely obdlznik, treba kliknut Ak nie, tak je s vami koniec uz teraz!!!
Ja o vas nepochybujem, to mi mozes verit, ale istota je istota...
Samozrejme, ale este predtym, v juni 2010, bude W.W. 2,5.