@24 jasne tesime sa na TEBA ale najviac na tu holku.. hmm jak sa len vola .. taka zlata celkom.. ~_~ mnooo mam to na jazyku .. TARJA xD jasne na nu sa tesime
no jasne že sa tam niekde potom stetneme, akurát vy máte lístky na sedenie a ja na státie, no neva...
nemesis93: ja bych si zas strašne chcel kúpiť elektrickú gitaru od kamarátky z prahy, ale mám možno 20 sk a to si ešte chcem počas roka našetriť na vodičák a motorku... ale tak toto si predsa človek nemôže nechať ujsť! proste vyber výpalné od rodičov a máš
@28 : tak si zbytočne odrbal 6 papierov, bassové kombo za 6 papierov stojí za 6 útržkov hajzláku radšej nežrať a kúpiť marshalla jcm800 bass series alebo si niečo poletovať za 1/10 ceny
jaaj.. tarja sa tu preberá.. a kto to je vlastne? určite nejaká hovadina, koncert, kde sa sedí neni koncert, na koncert sa chodí "vybujačiť" a nadrbať nie sedieť a piť čajík. ak mi ide o hudbu tak si pustím doma v klude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
"TARJA TURUNEN (ex-NIGHTWISH, "hlas Fínska") -
svetovo známa sopránistka, ktorá dobyla svet aj
ako speváčka skupiny NIGHTWISH, sa konečne
predstaví aj slovenskému publiku. S druhým
singlom a klipom "Die Alive", albumom "My Witner
Storm" (platinovým a zlatým vo viacerých
krajinách), ale aj s známymi skladbami od
Nightwish ju môžete uvidieť 24.10. v Bratislave
a 25.10. v Košiciach. Turné dostalo názov "Storm
Returns to Europe 2008" a je už tretím EU turné
od vydania albumu !!!
Mrazivý a výrazný vokál Tarje vás očarí a poteší
v hudbe, ktorá nie je ohraničená
štýlmi....zažijete pomp rockový, heavy metalový
ale aj symfonicko-operný koncert so skvelou
koncertnou zostavou s členmi skupín (exRage,
Masterplan, Apocalyptica, Living Colour...)"
Kazdopadne uz sa na to velmi tesim , mozno niektory sa pri vchode postretavame
Jak by som ja isieeeel
nemesis93: ja bych si zas strašne chcel kúpiť elektrickú gitaru od kamarátky z prahy, ale mám možno 20 sk a to si ešte chcem počas roka našetriť na vodičák a motorku... ale tak toto si predsa človek nemôže nechať ujsť! proste vyber výpalné od rodičov a máš
jaaj.. tarja sa tu preberá.. a kto to je vlastne? určite nejaká hovadina, koncert, kde sa sedí neni koncert, na koncert sa chodí "vybujačiť" a nadrbať nie sedieť a piť čajík. ak mi ide o hudbu tak si pustím doma v klude
ale neslo to robko na mna pozeral jak na psychopatku xD ale secky boli veeelice prilepene
Prosim ludi aby sa vyjadrovali k teme pozitivne inak si myslim ze taketo poznamky citatela tohto fora nezaujimaju