Je to podla skutocnej udalosti. Film som nevidel, ale reziser hovoril, ze den pred natacanim, prespavali v tom dome a reziser sa zobudil presne o 3:15 a nemal ani budik...
neviem, polovica americkych hororov je "podla skutocnej udalosti" .... to uz skor by som verila, ze american haunting je podla skutocnej udalosti, nez toto
no podla mna to bol celkom perfektny horo ano a ten kokotko potom co bol pri tom umyvadle tak toho som sa zlakol musim uznat . ale dost dlho som to nevidel
aano, je to podľa skutočnosti. V bonusoch na DVD o tom rozprával aj šerif z toho miesta, aj taká ženská..nejaká, čo sa zaoberá duchmi...fakt sa to stalo
Ja som to videla asi pred dvoma rokmi a je to jedna z najväčších blbostí aké som videla(a to som ich videla dosť). Neviem či je to podľa skutočnej udalosti ale ak hej tak je to riadne dosraté.....A mimochodom americania davaju skoro ku vsetkemu privlastok " podla skutocnej udalosti" lebo to zvysuje efekt....Desí vás to omnoho viac ked to pozeráte s vedomim ze take niečo sa naoaj stalo.....
Je to haluz Horor kukala som to ako rozpravku ALE nechce sa mi verit ze je to pravda ... BRRRRR zeby take nieco niekto prezil FUJ .. a henten TEXASKY MASAKER MOTOROVOOU PILOU myslite ze je to pravda? .. .. potom USA je velmi bohata na duchov a vysinutych ludi co ?
Možno nejaké základy si to zobralo zo skutočnosti - ale určite to prikrášlili nech sa ich film lepšie predáva. Veď aj film texaský masaker bol dosť ,,prikrášlený,, oproti skutočnosti.
Tak ja som sa tiež bál hlavne ked sa tam zjavil ten škrat pri tom umývadle a ked som sa raz zobudil o 03:15 tak som si už predstavoval že príde ku mne to dievčatko alebo daky s tých duchov a som v riti
nekukam , hororov sa bojim , ale myslim si ze je to len komercny oblb aby su ludia viac bali obycajny reklamny tah my ekonomicky zdatny vieme ako nato aby sa viac sledovalo , cize zarabalo , cize poviete ejdnu vetu a mate o milionik naviac ? no nepotesi to ? vymyslela by som si potom aj to ze som sa zobudila aj o 15-30 nie len 3-15
vsetko je len o marketingu.... kazdy horor sa bude lepsie predavat, ak bude podla "skutocneho pribehu", ak jeho tvorcovia pri nom zazili nieco tajuplne, alebo ak sa pocas natacania nieco divne stalo... ze im na to este vzdy skocite, sa vam cudujem...
no tak tento horor tak to bola trieda....najhorsi aky som v zivote videla..a ked ten incucun v kupelni sa zjavil kokso skoro som dostala infarkt..a ete ked to malo byt podla skutocnosti tak to je ete horsie....sestrin frajer hovoril ze ten dom pred 5 rokmi zrutili....mislite ze to bolo fakt podla skutocnosti??????.......
mno tak ten film som videla a howorim vam ze som mala mesac problem byt niekde sama a to nehoworim o zaspavani...no hroza..ako film bol vymakany ale pre mna az moc na psychiku...ale ten kto nem atakytop problem ako ja tak odporucam vam to..je super..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Páčil sa mi ten film, len by som to nechcela prezit...
ale tak...to bol prvy horor aky som videla.Cize sa ani cudovat netreba
A NECHCE SA MI.