Akože žiadna Hip-Hop girl som neni,,aj keď na festy chodím,,ale zase nemám nič proti žiadnemu štýlu,,čo mňa samotnú však prekvapuje je,,že už týžden fičím na novom albume H16,,podľa mna niektoré skladby úplne po pííííč,,čo vy nato??
2) dopice, uz sa nauc NEKOMENTOVAT veci, o ktorych PRD VIES! Je aj kvalitny slovensky hiphop, to ze o nom nevies, neznamena, ze teraz je vsetko z HH na picu. Krista!
18. bracho 15 na krku obcianka vo vacku a ides na dakoho tu nieco vytahovat? Aby sa ti nahodou nieco podobne nestalo v zivote, ze raz mozno zmenis nazor na urcite veci lebo ich casom pochopis. Ja som mal vela nazorov pre rokom inych a zmenil som ich lebo som vela veci pochopil takze aj keby Mayo neviem kedy povedal, ze hip-hop je picovina mozno to zacal skumat a pocuvat a nasiel si v tom nieco svoje. Mozno pocuva 2 kapely. Aj to myslim, ze jedni z najlepsich. Takze maly chlapec, ak si nepocul bud ticho radsej...
23. ako ked niekto zacne pocuvat hip-hop?? A v com je horsi ten co pocuva hip-hop?? Dojem kazia len ludia, ktory ho pocuvaju a este im mlieko tecie po brade. Lenze ten vek a tvoje nazory svedčia o tvojom veku a su fakt nezrele.
27. z deciek maju zisk??? mno dobre myslis ze to decko si kupi ten album? radsej si ho stiahne a myslis, ze tie deti chodia na koncerty? To asi nie...chod na daku poriadnu hip-hopovu akciu od 17 - 18 vyssie tam chodia ludia, objavia sa tam aj deti, ale fakt v malom mnozstve.
28. hm hip-hop pocuvaju hlavne ludia okolu 15-17 co poznam...tych nad 17 je strasne malo...takze podla mna skor z deti maju zisk...ved aj starsi si stiahnu album no nie ...kto si vlastne uz v dnesnej dobe kupuje albumi? fakt len nejaki skalni fanusikovia
btw ja nechodim na ziadne akcie kde sa prezentuje nejaky styl...ale na hip-hopovu by som isiel len za to ze zo vsetkych stylov su hip-hoperky najkrajsie
29. co poznas to neznamena, ze ine vekove kategorie ho nepocuvaju...ja si kupujem albumy...ty mas cudne nazory..hip-hoperky su najkrajsie??? A v com je ina ona nez ine dievca? Kazde dievca je dacim krasne a je to jedno aky styl uznava.
32. hm ako to myslis s mojim vekom?...heh vztah este nechcem...staci si uzit ...a rap som uz akosi prestal pocuvat, zacinal som na eminemovi a KF a potom som postupne presiel na dmx, 50 centa, cistychov, mikyho moru a vec
ty kks tu čo sa rieši,,som nečakala že to vyvolá niečo takéto,,a btw,,decko som už neni,,mám 18 aj ked stále je vo mne kus dieťaťa,,neni hip-hop jak hip-hop,,nechápem,,čo sa vám potom páči,,emo,,sú trápne decká,,technolamy sú fetáci,,hip-hoperi sú kkti,,to je jako o čem???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
suhlasim
zial ano
Ozaj a čo robia v téme o albume príspevky od tých, ktorí ho ani nepočuli? (10-14 a 2,4)
"Nesom jak oni, kludne nech sa nenavidia, životom spoznávam povahy kam mi zmysli dovidia aj po stoloch aj po zvykoch...čo sme to za ľudia"
btw ja nechodim na ziadne akcie kde sa prezentuje nejaky styl...ale na hip-hopovu by som isiel len za to ze zo vsetkych stylov su hip-hoperky najkrajsie
btw ale poznam aj kopu ludi z miest