Aaaaa ja som objavila este dalsiu svetobornu vec take iste tajne nevidetelno-modrre cislo je aj za kazdym prispevkom za tym ako je napisany datum a cas prispevku to som sikovna,co???
jasne ze sa mi to čislo nezmenilo....neviem no podla mna to počita navštevy ostatnych uživatelov na mojej webke...a nemyslim že ked niekto na nu klikne desat krat, že sa pripočita čislo desat...skor by som povedala že sa počet zvýši o jedna
Birdz forum ide dolu vodou kvoli magorom ako je kvas... ziadna diskusia nie je citatelna kvoli nemu... neda sa nieco vymysliet? aspon obmedzenie na počet znakov ale to by mu asi nepomohlo, mozno moznost mazat prispevky aspon par ludom nech sa to da citat.
Sabica, obmedzenie znakov nie je riesenie, tak miesto 50 riadkov, da 10 riadkov a prida taky koment 5 krat? Ked to obmedzime ze sa nesmie opakovat, boze no tak bude menit tie texty, alebo spravi nahodne a bude zrazu koment typu
Digitalko ma pravdu, vysledok je zoradeny v TOP. Sice to nie je uz ten vypocet, co bol povodne pri TOP, teraz to ma trochu viac parametrov a dolezita NIE JE iba navstevnost profilu, ma to viac parametrov. Ale vysledok je taky, ze to podla toho pridava status (semienko, kvietok, hviezdicka, hviezda, megahviezda atd...), a zaroven to robi aj TOP 10 dievcat a TOP 10 chlapcov.
Sranda je, ze to tu je 4 mesiace a az teraz je o tom forum (ale aby som nekrivdil, asi 15 ludi sa ma na to uz pytalo, ze co to je
- ak pises blogy ALEBO diskutujes niekde na fore ALEBO pises rady do poradne ALEBO mas pekne fotky ALEBO si proste pises s ludmi, a oni si pozeraju napriklad len tak tvoju webku, tak to nejakym sposobom pomaly zvysuje tvoje tajne cislo (o desatinne miesta) a vysledne zaokruhlene tajne cislo vidis na webke
- podla isteho vzorca sa urci ze aky status je priradeni k tajnemu cislu (kliciace semienko/kvietok/hviezda a pod...), ak si aktivny user, cize nieco robis (a nemusi to byt iba blogovanie, ako sa niektori domnievaju, su ludia s relativne vysokym cislom, aj ked nebloguju), tak sa ti cislo zvysuje a meni sa aj status (po istej dobe, ked dosiahnes nejaku uroven), naopak ak prestanes chodit na birdz pomalicky budes padat, aj ked padanie je zatial pomalsie ako stupanie, cize ak chodis aspon raz za cas na birdz, tak to mozes stale dohnat. ak neprides vela mesiacov, tvoj status ti klesne...
Číslo nad 10 000 - megahviezda, nad 7000 - veľká hviezda, nad 4500 - hviezda, nad 2500–3000 - stredná hviezdička, nad 1500 - malá hviezdička, nad 1000 - kvietok, nad 500 -klíčiace semienko a pravdepodobne nad 100 - na dobrej ceste (bolo by smiešne, keby to bolo nad 50).
buď som fakt blbá, alebo je toľko veľa hodín, že mi to zabranuje vidieť tie tajomné čísla alebo ja už neviem...kde ich tam vidíte? asi už porozmýšľam o okuliaroch
Azel nemas pravdu, kukni si moj profil. V case pisania tohto prispevku mam cislo 3557 a som len Kvietok BIRDZu.
Boba42, pozri si moj profil, klikni na tie linky, nech sa mi zmeni farba profilu na modro a chod dole a nalavo trosku viac pod priatelmi najdes takym oranzovym (hnedim) nieco typu: "tajné číslo: 3557 *"
btw tie zle dane obrazky si nevsimaj, nece sa mi to prerabat..
No hej mozes, ale to ze je v logoch nic neznema. Ak ide o windoze masinu a naslo by sa na nej par trojanov a podobnych sraciek, kludne moze ist o zombie a dotycny v tom je nevinne..
A miesto vyplakavania a robenia bububu, by sa radsej mali zaviest nejake opatrenia. Podla mna prisiel cas na captchu.
A neznamená tá hviezdička nečo také ako ´´čakaj, si v poradí´´?? Teda v takom zmysle, že už máš mať iný status, len sa ti resp. ti ho..ešte neprepísali/nezmenili..Bo ja mám už nad 700..a by som mal byť čiste teoreticky už klíčiacie semeno, né?? Ale ako mne to je fuck..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale nie, som zvedavy ci to nikto neprezradi a ci to uhadnu ti, co nevedia co to je.
a to modre je poradove čislo prispevku...
bože deti logika!
teda ak vobec pisem spravne
ale som tu ani nie mesiac a vsimla som si to este pred dvomi tyzdnami a sledujem si navsetvnost ze ktory blog ako a tak
A k tým číslam...a nie je to jedno? Aj tak to nijak nezmeníš, ak teda nemáš v šuflíku harrypotterovský prútik
1. sarah_whiteflower- 12858
2. drbna -10803
3. savannah-8521
4. sabinkaa-8317
5. luc.ka-7129
cdji23dc djqiq3qe9dsjksdae =wdwiekwdwc skmadei930esc asjdkek sdqwewew3933203 ccsdjwkew03e cui3290023 cjdzciewof 320 dcciewrico3eofd230c sidcewi dci erf034o9 cdji23dc djqiq3qe9dsjksdae =wdwiekwdwc skmadei930esc asjdkek sdqwewew3933203 ccsdjwkew03e cui3290023 cjdzciewof 320 dcciewrico3eofd230c sidcewi dci erf034o9 cdji23dc djqiq3qe9dsjksdae =wdwiekwdwc skmadei930esc asjdkek sdqwewew3933203 ccsdjwkew03e cui3290023 cjdzciewof 320 dcciewrico3eofd230c sidcewi dci erf034o9
Sranda je, ze to tu je 4 mesiace a az teraz je o tom forum (ale aby som nekrivdil, asi 15 ludi sa ma na to uz pytalo, ze co to je
- ak pises blogy ALEBO diskutujes niekde na fore ALEBO pises rady do poradne ALEBO mas pekne fotky ALEBO si proste pises s ludmi, a oni si pozeraju napriklad len tak tvoju webku, tak to nejakym sposobom pomaly zvysuje tvoje tajne cislo (o desatinne miesta) a vysledne zaokruhlene tajne cislo vidis na webke
- podla isteho vzorca sa urci ze aky status je priradeni k tajnemu cislu (kliciace semienko/kvietok/hviezda a pod...), ak si aktivny user, cize nieco robis (a nemusi to byt iba blogovanie, ako sa niektori domnievaju, su ludia s relativne vysokym cislom, aj ked nebloguju), tak sa ti cislo zvysuje a meni sa aj status (po istej dobe, ked dosiahnes nejaku uroven), naopak ak prestanes chodit na birdz pomalicky budes padat, aj ked padanie je zatial pomalsie ako stupanie, cize ak chodis aspon raz za cas na birdz, tak to mozes stale dohnat. ak neprides vela mesiacov, tvoj status ti klesne...
Číslo nad 10 000 - megahviezda, nad 7000 - veľká hviezda, nad 4500 - hviezda, nad 2500–3000 - stredná hviezdička, nad 1500 - malá hviezdička, nad 1000 - kvietok, nad 500 -klíčiace semienko a pravdepodobne nad 100 - na dobrej ceste (bolo by smiešne, keby to bolo nad 50).
Boba42, pozri si moj profil, klikni na tie linky, nech sa mi zmeni farba profilu na modro a chod dole a nalavo trosku viac pod priatelmi najdes takym oranzovym (hnedim) nieco typu: "tajné číslo: 3557 *"
btw tie zle dane obrazky si nevsimaj, nece sa mi to prerabat..
A miesto vyplakavania a robenia bububu, by sa radsej mali zaviest nejake opatrenia. Podla mna prisiel cas na captchu.
Ale ak je to ináč, nech Tomáš povie, ako to je, ak chce...
Boba42: nz
a ja mam za cislom aj hviezdicku, pricom ju tam nemaju vsetci
Adripul, ja mam este menej ako ty a hviezdicka tam je, takze asi to nebude v tom