Takže v prvom rade, ak náhodou máte také malé IQ, že ste sem prišli rýpať a ventilovať svoje komplexy aby stačili klávesu BACKSPACE a neskrášľovali nám to tu svojimi dementne inteligentnými príspevkami. Ak by sa aj tu náhodou vyskytli príspevky od nejaké
Milá Luc.ka len pochybujem nad tým, že tvrdíš že máš vysoké IQ, keď nedokážeš pochopiť vetu:
"Takže v prvom rade, ak náhodou máte také malé IQ, že ste sem prišli rýpať a ventilovať svoje komplexy aby stačili klávesu BACKSPACE a neskrášľovali nám to tu svojimi dementne inteligentnými príspevkami."
A ke tej ignoracii: vieš ono to nasere, keď založíš tému začínajúc slovami:
"Takže v prvom rade, ak náhodou máte také malé IQ, že ste sem prišli rýpať a ventilovať svoje komplexy aby stačili klávesu BACKSPACE a neskrášľovali nám to tu svojimi dementne inteligentnými príspevkami."
A do tridsiatich sekúnd sem niekto prispeje z blbosťou presne tohtot typu tak neužasneš nad jeho debilnosťou?
A pre všetkých dementov ešte raz:
Ak ste sem prišli rýpať a nemienite sa vyjadrovať k téme tak neprispievajte.
A ešte raz:
A snáď už pochopíte:
Ale pre istotu:
Tak a ak niekto nepochopil a prispeje sem s nejakou blbosťou navrhujem ho vyhlásiť za debila roka.
Vieš, ak začneš diskusiu s jednoznačne opovrhujúcim tónom, tak si buď istý, že ti sem také príspevky jednoducho budú pribúdať. Stačí obmedziť výrazy typu "debil, nízke IQ, sexuálna stimulácia" jednoducho hneď na úvod urazíš a potom dúfaš, že to bude bez odozvy?
Inak Ega nemám rada, on mi vadí. a neviem, kam to mám zaradiť, tak sa v tom nevyznám, ale proste naj sú PSH, Indy & Wich, Chaozz, Cypress Hill, Vec, Trosky (hmmm.. to mám vlastne rada Midiho, hmmmm), Beastie Boys, Run DMC a Fugees... a album? asi In Score od Fugees a Repertoár od PSH
ja som hiphop pocuval ale slovensky sa mi prestal pacit a uz dlhsie pocuvam :punk,rock,metal ... a tak
ale predsa sa mi jeden raper paci ako jeho hudba a to je EMINEM , nechcem sa tu s nikym hadat ved predsa 100 ludi 100 chuti kazdy nech si pocuva co chce maj najoblbunejsi a jednini raper ktoreho pocuvam je EMINEM ostatny si vymislia neaky priblblky text a uz jaky gangstri a prosim ta aby si nevravel ze o tom nic neviem hiphop som pocuval asi pol rok a staci to aby clovek pochopil o com vacsina spieva
Otazka: Ked dojdeds do areny s bykom a zacnes mavat cervenou zastavou, myslis ze ostane stat a nic Ti nespravi? Asi nie, tak preco si vlozil do svojho prveho prispevku tu uvodnu pasaz? HM?
A opat raz nerozumiem ludom, co sem totalne bezpredmetne prispievaju..ako napriklad luc.ka hned v prvom komentari autor chce seriozne debatovat o tomto zanri, dal si pracu s tym uvodnym prispevkom..a vy ludia takto!
20. niekto to tam zaradil? menuj kto to tam zaradil???? Nejake prvky hudby aha takze ma prvky hudby a ake su tie prvky? vies? Google funguje tak si to zisti.
Jedine čo som z SK hip hopu kedysi mohol bolo DJ Kappa Mixtape, Nazov Stavby (asi najkvalitnejšie čo tu kedy bolo) už však davno hipy hapy nepočuvam, pretoze hipy hapy je hudba, ktorá nemá nič doseba, ziadna krea nič a len primitívne texty primitivou ktory sa stále na niečo stazujú.
Jedine čo som z hip hopu nevyhodilu sú podmazi. Stahujem si občas nejaké inštrumentali.
keď som mal 10 až 12 som počúval Eminema Rap už dávno vôbec nepočúvam /ani ma nikdy nejak nebral/ ale Eminem bol na svoju dobu v pohode a taky track Kill You alebo Drug Ballad je dosť v pohode
Tahira, tak to kludne povedz. Ak sy vyjadríš k téme.
A čo sa týka toho začiatku: Jeblini by sem poliezli aj bez neho a flamovali by aj tak, vôbec to nie je o tom, že kto nepočúva hiphop má nízke IQ. Jednoducho je to tak, že kvôli mudrlantským retardákom, čo si mylsia, že pošukali celú múdrosť sveta sa tu o hiphope nedá normálne diskutovať.
Otázka odo mňa: Prečo nemôže táto téma vyzerať takto?
Vidíte, k téme sa vvyjadrujú len ľudia čo sa vyznajú.
Takže prečo, keď niekto vidí hocikde hiphop, tak tam musí poliezť a zmeniť to na flame? No asi preto, že má IQ hojadcieho koňa...
A ozaj Kolini, keď si sa tu tak rozklebetil: K tomu znalcovi: Ja viem, že tebe sa možno zdá, že nepoznám oveľa viac mien MCs ako ty dokážeš zo seba vykoktať za minútu, ale až raz objavíš taje veľkej násobilky, zistíš, že ich viem vymenovať niekoľkonásobne viac než ty, takže na tovjom mieste by som sa k znalostiam o hiphope nevyjadroval.
32. lrbo si uplne zle napisal nazov diskusie : vasa najoblubenejsia....v hiphope , to a potom si este mal narazky na tych co hiphop nepocuvaju myslim ze kebyze si normalne len vymenoval co sa ti paci tak by to vyzeralo inak
Takže 32. ja neviem či nevieš čítať alebo čo... Je tam narážka na tých čo nepočúvajú hiphop a MIENIA TO TU ZASE ZASPAMOVAT DEMENTNYMI PRISPEVKAMI. Čiže nikoho vopred noznačujem za dementa, za demetnov sa sami označili tí, čo sem s podobnými blosťami prispeli.
Majlos tu dal zlé prirovnanie. Nie aréna s býkom. Kombajn, kotorý ide svojím poľom a vy sa mu dobrovoľne hádžete do sekačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Iba som ti odpovedala na otázku, ani ti nenadávam, ani ťa neodsudzujem za to, že počúvaš to, čo sa mne nepáči. Takže neviem kde je problém
slovensku scenu uz nemusim
A aj tak musíš prispievať. Ak si chceš naháňať príspevky tak choď sem: » www.birdz.sk/forum/tema.php?...
A ke tej ignoracii: vieš ono to nasere, keď založíš tému začínajúc slovami:
A do tridsiatich sekúnd sem niekto prispeje z blbosťou presne tohtot typu tak neužasneš nad jeho debilnosťou?
A pre všetkých dementov ešte raz:
A ešte raz:
A snáď už pochopíte:
Ale pre istotu:
Tak a ak niekto nepochopil a prispeje sem s nejakou blbosťou navrhujem ho vyhlásiť za debila roka.
Inak Ega nemám rada, on mi vadí. a neviem, kam to mám zaradiť, tak sa v tom nevyznám, ale proste naj sú PSH, Indy & Wich, Chaozz, Cypress Hill, Vec, Trosky (hmmm.. to mám vlastne rada Midiho, hmmmm), Beastie Boys, Run DMC a Fugees... a album? asi In Score od Fugees a Repertoár od PSH
ale predsa sa mi jeden raper paci ako jeho hudba a to je EMINEM , nechcem sa tu s nikym hadat ved predsa 100 ludi 100 chuti kazdy nech si pocuva co chce maj najoblbunejsi a jednini raper ktoreho pocuvam je EMINEM ostatny si vymislia neaky priblblky text a uz jaky gangstri a prosim ta aby si nevravel ze o tom nic neviem hiphop som pocuval asi pol rok a staci to aby clovek pochopil o com vacsina spieva
Albumy: Hádej kdo..., Né produkt,, Menej je niekedy viac, Moratón, moratón singel, OdDanosť, DUO, Originál, Hra sa začína,
Zahraničie Mc's: Example, IAM, Atmosphere, La Brigade, Mafia K1 Fry, Diams, Inverse
Producenti: Hajtokovič a potom od každého niečo...
Eminem dokaze pobavit.. aj tie jeho klipy.. inac hip-hop nezaradujem do kolonky hudba...
skor by som si to vedel predstavit pod nazvom Co ma nasralo..
A opat raz nerozumiem ludom, co sem totalne bezpredmetne prispievaju..ako napriklad luc.ka hned v prvom komentari autor chce seriozne debatovat o tomto zanri, dal si pracu s tym uvodnym prispevkom..a vy ludia takto!
(to nieje rypanie)
Ten uvodny text fakt mohol byt trocha miernejsi. To vyznelo akokeby setci co nepocuvaju hiphop maly male IQ. Ale no cu uz...
Ale zas na druhej strane netreba sem pisat kokotne komentare ktore su hovoria ze hiphop neni hudba alebo take podobne urazlive kraviny.
Ked uz tu je par ludi co to pocuvaju nech sa porozpravaju.
Jedine čo som z hip hopu nevyhodilu sú podmazi. Stahujem si občas nejaké inštrumentali.
A čo sa týka toho začiatku: Jeblini by sem poliezli aj bez neho a flamovali by aj tak, vôbec to nie je o tom, že kto nepočúva hiphop má nízke IQ. Jednoducho je to tak, že kvôli mudrlantským retardákom, čo si mylsia, že pošukali celú múdrosť sveta sa tu o hiphope nedá normálne diskutovať.
Otázka odo mňa: Prečo nemôže táto téma vyzerať takto?
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Vidíte, k téme sa vvyjadrujú len ľudia čo sa vyznajú.
Takže prečo, keď niekto vidí hocikde hiphop, tak tam musí poliezť a zmeniť to na flame? No asi preto, že má IQ hojadcieho koňa...
A ozaj Kolini, keď si sa tu tak rozklebetil: K tomu znalcovi: Ja viem, že tebe sa možno zdá, že nepoznám oveľa viac mien MCs ako ty dokážeš zo seba vykoktať za minútu, ale až raz objavíš taje veľkej násobilky, zistíš, že ich viem vymenovať niekoľkonásobne viac než ty, takže na tovjom mieste by som sa k znalostiam o hiphope nevyjadroval.
a k tej HUDBE tak pre mna vzdy boli, su aj budu naj chalani z Moja Reč...
ale zas na festivaloch a koncertoch je vzdy naj PSH
Majlos tu dal zlé prirovnanie. Nie aréna s býkom. Kombajn, kotorý ide svojím poľom a vy sa mu dobrovoľne hádžete do sekačky.
A vieš čo by sa stalo, keby som napisal len nazov? To čo tu: » www.birdz.sk/forum/forum.php...
Ako vidíš, úplne to isté, iba bez narážok autora na začiatku.
Turbo Boost, Vec, Rendezska.sk, Indy&Wich, Eminem, The Game, ...
naj mc je Wonder, naj dj je DJ Spank a DJ Wich, naj producent Konko a Wich...
naj album jednoznacne Hovorit Volne (Turbo Boost), naj mixtape je ten môj