V robote bývalo zapnuté Fun Rádio a tohto tam v jednom kuse hrávali. Nechápal som, ako môžu tak strašne zlé texty existovať, seriózne Ako keby to piatak na základke písal.
Tento tvor je uplna rakovina hudobnej sceny, ked pocujem tie jeho fidlikacky tak sa mi zjezi snad aj obocie a automaticky vypinam radio. Mam pocit ze je to horsie ako desmod a to uz je teda nieco!
@chlorofyl hej rano ho pocuvam ked vstanem a robim take tie bezne veci, vtedy mi to uplne sedi k cinnosti a mam to rada....kym ovsem nehraju tohto typka.
je to tak zle, ze sa na to neda spravit ani parodia, je to horsie ako pasovy opar a mali by to pustat za trest spolu s kristinou a desmodom vo vazniciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
wow ._.
Neviem, absolútne sa mi jeho pesničky, ktoré som počula, nepáčia, takže to ďalej neriešim a neanalyzujem
@hnisavica to sa snad len na vychode ma pouzivat ? ja to tiez pouzivam a som zahorak