Tý čo viete o čom je reč, prosím poraďte mi pretože ja mám v ústach afty veľkosti jadierka v citrone a strasne to boli...Uz som vyskusala vsetko tak skuste vymyslet nieco vy.... :
máme doma rum, asi 40% alkoholu to má. Vždy zoberiem tyčinku do ucha (nepoužitú)m namočím ju do rumu a potriem si aftu v ústach. Aspoň 3x za deň je dobré, ak nezabudneš, tak aj častejšie .
A skús jesť nejaký vitamín B, to je na regeneráciu
tá fialová vec je asi jódová tinktúra vraj pomáha,ale ja som nemala, tak som zaimprovizovala so šalviovým čajom. Sypané bylinky som zaliala troškou horúcej vody. Zopár kráť denne keď si to potrieš, tak by to malo pomôcť. Teda aspoň mne to pomohlo
ja som s tým raz musela ísť k lekárke, pretože som ani rozprávať nevedela. ona mi chcela pichnúť injeciu, lenže som jej to nedovolila, tak mi predpísala niečo fialové.
ale podľa mňa stačí ak si to budeš natierať nejakým alkoholom.
to fialové spomínané je dobré...ja mám teraz doma liek, čo sa volá apthes..a ten mi veľmi pomohol.. a šalviové a jódové veci sú tiež na to dobre..alkohol som neskúšala
akurát ich mám, 4dni som nejedla, tamtum verde voda nepomohla, teraz užívam B-complex a dáku vodičku z lekárne (nie tú fialovú) fest to štípe ale zdá sa že to pomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
máme doma rum, asi 40% alkoholu to má. Vždy zoberiem tyčinku do ucha (nepoužitú)m namočím ju do rumu a potriem si aftu v ústach. Aspoň 3x za deň je dobré, ak nezabudneš, tak aj častejšie .
A skús jesť nejaký vitamín B, to je na regeneráciu
najlepšia je vraj na to slivovica, ale to som neskúšal na to
...lebo afty sú bakteriálneho pôvodu
ale podľa mňa stačí ak si to budeš natierať nejakým alkoholom.
alebo nejaké krémy si na to dávam..