Samozrejme vacsinou len tie najlepsie vyzerajuce, ale I priemer to chce. Mna to uz nenormalne serie, jak 3.otazka pri zoznameni je, ze kde pracujem. Ako ma zeny beru jak debilka,ale ked im zahlasim, ze kde robim, tak hned su ku mne mile a zaujimaju sa o m
Mňa v poslednej dobe serú ženy celé ako sú. Najradšej by som si niekedy zmenil orientáciu keby sa to dalo, prípadne si vypol v hlave nejaký spínač a bol by som asexuál. Všetkým tým kurvám by som sa potom len smial do toho zmalovaného ksichtu.
A inak ja na tom nevidim vobec nic zle.
Btw zlatokopy zistuju dopredu od kamaratov a okolia co robi muz a kolko ma penazi, nepytaju sa to osobne. :letim:
@bannednick Ved to mozes robit aj teraz. Ale zober si to tak,mas super job,ale vies,ze ta zena chce len tvoje prachy, a v pohode s tebou I jebe , urobi skoro cokolvek,aby ostala s tebou len pre prachy. Chcel by si mat takuto fake luxusnu kurvu jak manzelku? Jak nie!
@bannednick napisal som im preto,aby drzali pice a aby vedeli, ze moje prachy im nedam! Ked chcu mat povrchneho prachateho chlapa,tak prosim, ale jak chcem nieco viac...
@1 a @1 3
a úplne vážne nevidím nič zlé na tom, pýtať sa na prácu. Keďže tam človek zvykne tráviť väčšinu dňa, tak to tvorí značnú súčasť života a spoločným sťažovaním sa na robotu sa rozhodne môžu utužiť vzťahy
tak som nedávno rozmýšľal, že keby som sa vzdal všetkého svojho majetku a žil ako slobodný človek nezaťažený materializmom, či by ma nejaká chcela... hmm...
@matwejo odkedy nasratie=fnukanie? Hej su, dobre kamosky kvoli mojmu charakteru,ale na vztah sa musim aj pochvalit pracou, inak som pre ne nevhodny material na vztah, ale s peniazmi som hned iny clovek
a nie je chyba aj v tebe ked ta beru za debilka kym nezistia tvoj job? Ak sa ako taky debillko spravas tak jasne ze nemaju zaujem, ak sa vychvalis ze mas peniaze, tak to vyuziju. Alee naco sa potom vychvalujes svojou pracou? Kazdyd job sa da popisat aj bez toho aby bolo jasne ci mas lot of money ci nie...alebo to nevies?
a mimo to:
1. nemas asi co ponuknut okrem toho
2. robis svoj job len pre prachy, nevies to popisat tak zaujimavo (mal by si vidiet mna kecat o IT)
3. generalizujes ako obmedzenec
(lebo chudobnejsi vobec nemaju vztahy hej? ano, vsetky zeny presne len prachy zaujimaju)
4. nevidim nic zle na tom, ked sa ta spyta pri rozhovore deva na to v akej oblasti pracujes a ci pracujes. To iste sa pytam aj ja
@echoechoecho@9 neco podobné jako Deloytte et Touch ?
takže big4 - ide asi o právnickú fimru, advokáti ? alebo manažmenty ? (Normy a systémy budovania kvality)
@jasmiine vobec si nepochopila o com tocim...ako nedebilka ma beru kamosky a tak,ale nie na vztah,lebo prachy....a pracou sa nechvalim(to som pisal obrazne,ze sa chvalim),ale ony sa pytaju priamo na firmu, nie na popis prace...to je im v pici,hlavne aky plat mam
@echoechoecho ak som narážala na tvoju chybu v kváziargumentácii menom zovšeobecňovanie, čo myslíš, budem súhlasiť s tým, že všetky ženy sú romantičky s minimálnym záujmom o mužove peniaze?
pomôžem ti, nie.
nájdu sa aj také aj také.
skúšala som ti tým naznačiť, že ked clovek krici ôvsetky zeny su hentak a hentak zle" ci "vsetci muzi su hovada", vacsinou byva chyba prave na strane kriciaceho.
ale pokric si.
a inak dobre sa bavím na tom ako si vyvodil, ze ked sa ta zena pyta na zamestnanie robi to za ucelom aby vedela vziat do uvahy aky si zazobany, lolinky lolky lol. pekny dnik, vela stastia s hladanim zeny s takymto pristupom.
@matwejo trepes nezmysly, poukazujem sa spinu v ludkskej spolocnosti
Tvoje body uz uplne od veci, daj si facku a chod spat,vobec ma nepoznas,tak ma nesud! A s tymi chudobnymi ludmi so vztahmi si uz dost zabil, v dnesnej dobe? A mladimladi cchudobnejsi ludia? Zase placas sracky jak furt
@ssnehulienka ja by som narazil na tvoju neschopnost porozumiet textu,kde pisem,ze hlavne tie pekne,ttakze ake zovseobecnovanie? aha, ty si proste musis vymysliet doslova nejaku chybu,aby si mala nejake argumenty,ale kludne si pohovor,ja sa zasmejem na tvojich perlach...a s Tymi zenami romantickami som to myslel ironicky,ze by to doslo I cloveku s iq 69
Aha,takze ked sa s niekto zacnem rozpravat a 3. Alebo dokonca 2.otazka je kde pracujem tak neide absolutne o love,vsak? Tak o coco potom,ty znalkyna povah zien? A ako by to bol moj jediny argument,ale naco sa hadat s luxusnou kurvou jak ty...I tak si to nepriznas
@echoechoecho nijak nepoukazujes na spinu, fnukas tu a nechces si to priznat,
naco tu zakladas toto forum kazdy mesiac pomaly?
sudim ta podla toho ako sa vyjadrujes, aky obsah pises a ako sa spravas
nechapem ako moze taky polopako auditora robit (ak to je naozaj tak)
nediv sa potom, ze pritahujes len take exemplare zien
Vysokoskolaci maju vztahy, stredoskolaci maju vztahy, ludia s prijmom okolo 600e maju vztahy. Nikto z nich nie je bohaty, nema fancy auditorsky job a maju prijemne, normalne vztahy.
tak netrep 4 na 9 na Internete, nefnukaj tu periodicky a prestan sa spravat ako debil. Mozno raz zaujmes zenu inak ako penazenkou.
@alysia radsej by som chcel,aby ma vyuzila zena na sex,nez na prachy lenze,ked niekoho chces na sex,tak to vidis hned a druha strana si vie domysliet,ze ta pritahuje...ak nemas prachy a zrazu zena zisti,ze mas, jej spravanie sa zmeni o 180 stupnov
@matwejo nijak necitas,co tu pisem,ale i tak si tu trepes vymyslene blbosti od veci az mam podozrenie, ze tu opisujes seba.
naco tu chodis na moje fora fnukat,ze co tu za fora zakladam? Ked sa ti nepaci, nikto ta nenuti citat a uz vobec nie prispievat hluposti.
potom mas povrchne analyticke schopnosti na urovni dedineskej klebetnice
Jezisi a ten posledny zovseobecujuci odstavec o vztahoch je uz taka sracka, ze si sa uz nemusel tak strapnit,aby vsetci videli, ze mas viac sebavedomia ako rozumu
@echoechoecho no jo, je to komplikované inak ja nevidím nič zlé na tom, ked sa žena zaujíma, že či chlap má dobrú robotu, aspoň vie, že ju môže zabezpečiť + budúcu rodinu
@echoechoecho pozeram, ze ty akosi nie si ochotny prijat moznost, ze ked sa zena pyta muza na povolanie, ze by to teoreticky mohla robit aj z cisteho zaujmu? mne o cloveku velmi vela povie povolanie, a ak ma clovek zaujme, ako ejdna z prvych konverzacnych tem je pre mna praca. ale co ja mozem vediet. ved mi ide len o prachy, ze... kazdopadne, pre dalsie otazky sa obracaj na matweja, ten moje nazory pekne zhrnul, ale ked uz ani pritazlivemu muzovi neveris, tak si tu tazko s niekym pokecas
z casti s tebou suhlasim, z casti nie. ako je potom mozne, ze sa so mnou zeny rozpravaju, flirtuju, dokonca priatelku mam. a to je moj prijem cca 100,- mesacne?
je dost mozne, ze tie prachy zmenili hlavne teba. alebo si systematicky vyberas len take co fakt po prachoch idu. a ozaj- tema kde robis a kolko ti to zhruba hodi je celkom normalna. baby su totiz zvedave.
zlatokopka by na teba nemíňala dve otázky keby nevedela kde pracuješ.....ak budeš mať naozaj raz rande so zlatokopkou, tak ver tomu, že tá bude dopredu vedieť ešte aj akú značku vody po holení používaš, lebo tie nejdú na rande s niekým o koho autoparku a stave účtu nemajú vopred prehľad
okrem toho - otázka na prácu je úplne normálna záležitosť, ktorú sa pýtam ľudí (žien aj mužov) pravidelne pri prvotnom zoznamovaní lebo môže veľa napovedať o človeku a rovnako tak vytvára priestor a témy na ďaľšiu konverzáciu 8)
@matwejo na to, aby robil v big4, co je mimochodom skupina firiem Ernst&Young;, KMPG, Delloite a PwC (vsetky so zastupenim v BA), nemusi byt auditor. tieto firmy su obrovske kralikarne, kancelarske zasivarne, kde sa uplatni hocijaky absolvent Ekonomickej, Manazmentu UK, Matfyzu... predpokladam ze @echoechoecho cele dni sedi za PC a cumi na tabulky v Exceli, pripadne tuka do nejakeho softu typu SAP. trochu komunikuje po anglicky, ma nejake to logicke myslenie, dodrziava pracovny dress code a dostava plat nieco vyse 1000€ brutto hotovy dream job mnohych CPckarov
@echoechoecho funguje to aj opacne, moja sestra zaraba nadstandardne, ma drahe sportove auto, byt a sice uz ma stabilny vztah ale donedavna sa na nu lepili len sami prizivnicki idioti. U zien je toto castejsie preto lebo prirodzene nemaju az take lakte ako muzi, su znevyhodnene uz len preto, ze su zeny tak co uz im ine ostava....najlepsie najst si dievca z bohatej rodiny a nemusis mat pochybnosti
Uz by si sa mohol zmierit s tym ze typy ako ty fakt nemozu zenu zaujat niecim inym nez peniazmi ovsem u tych ktore maju aj nieco v hlave by cistokrvny chmulo nepochodil ani s milionmi na konte cau etim:
prave si tymto urazil celkom slusne percento zien, ale fajn, aj vas uz serie, ze skoro vsetci chlapi su nechutni suknickari, to je ako keby som toto tvrdila, a nemyslim si, ze je to pravda aj ked ich je vela, nehadzem ludi do jedneho vreca @matwejo
Zasa tieto sračky Kamarát môj keby sa o teba zaujímajú ženy či už kvôli postave alebo prachom tak nie si takáto frustrovaná socka.... Mňa iritujú skôr chlapi ktorí zo svojej neschopnosti nájsť si partnerku obviňujú furt ženy...
Lenže keď už si raz kokot, ktorý k tomu ešte zakaždým hľadá v žene vinu tak sa nečuduj že žiadna nechce sráča, ktorý kaźdú pičovinu bude hádzať na ňu...
Normálne si odjeb vtáka, bo asexualita by tvojmu mozgu náramne prospela...
Robíš ty vlastne aj niečo iné ako žvaníš o tom čo vśetko je na źenách zlé ty prípič?
Ako fakt furt vyplakávaš obviňuješ, kto chce byt s niekým kto o ňom vyplakáva alebo ho obviňuje?
Akože keby bol kokotizmus umelecký smer tak ty už si pár rokov v učebniciach chlapče...
@matwejo ty vole no obdiv že s ním dokážeš ešte s kľudom logicky argumentovať, lebo ja už ani to neviem, pretože na logické súvislosti keď začne tie svoje kktiny potiť to je horšie jak keď tu zajko predpovedá koniec sveta pod fórom o homosexualite.
@sashinushka no to máš pravdu, zajko so svojou pripičenosťou očividne troluje, tento troluje akurát tak svoju hlavu. Večný chudáčik bez jedinej chybičky, teda okrem toho, že je zjavne primoc bohatý a svalnatý a tak nám tu každý týždeň musí plakať, že ho ženy kvôli ničomu inému nechcú.
Inak je to fakt zúfalec, kamarátky ho odmietajú lebo si každý pozitívny prejav od nich vysvetľuje ako nábeh na vzťah a ešte je aj očividne schopný skončiť s každou ktorá by sa mu ponúkla ale aj tak ide tieto svoje bludy potiť, bez toho aby v svojom správaní videl niečo zlé... Neznášam tento druh kokotizmu, keď "dokonalosť" plače nad krivdami, ktoré sa jej dejú.
Buaaaa normálne mu za toto sexuálnu deviáciu prorokujem a pobyt na psychiatrii po tom ako znásilnil mŕtvolu, ktorá ho jediná dokázala ľúbiť nie len pre jeho nabúchané bankové konto.
A inak mna vobec neseru a nevidim na tom nic zle. Preco by si zena nemala vybrat niekoho kto ma viac penazi. Ved ak chce s takym clovekom byt dlho a potencionalne mat aj deti, tak otazka financii je dost na mieste. Jednoducho take zeny chapem.
V podstate jedine co mi vadi je, ze ked poviem kde pracujem ja, tak kazda uteka, lebo som chudobny
A ja mám pocit ty jebko, že si si sem prišiel iba pohladkať svoje fakt dosť prijebane veľké ego a pochváliť sa svojim jobom.
Veta : "Samozrejme vacsinou len tie najlepsie vyzerajuce, ale I priemer to chce." ma úplne dorazila, akoby iba ultra super krásavice mali právo mať určité nároky. Sám si si odpovedal, pekné baby so silikónmi, nadpojenými vlasami investujú všetok čas a peniaze do seba, na lásku nehladia, chcú sa zabezpečiť bez práce a tie priemerné to od nich odkukajú. Ak si pýtaš reálnu radu hľadaj si bohaté dievča, so svojou sľubnou kariérou, tá určite nebude chcieť tvoje peniaze keď má svoje, alebo si nájdi normálne skromné dievča čo jej ide o lásku a nepozeraj na vzhľad. Nehovorím, že si máš nájsť šeredu, ale prosím nehľadaj takú medzi silikónovými kráskami s napichanou papuľkou. Mám však pocit, že akákoľvek rada ti je márna, lebo v ženskej existencií vidíš iba príživnickú čvargu čo nemôže mať vlastný názor a ty si tu ten veľký alfasamec. Ah... v takýchto prípadoch som rada, že chodím s robošom z Pežotu s ktorým plánujeme veľkú budúcnosť za pásom v zahraničí aby sme si tvrdo našetrili vlastným potom peniažky aby sme sa nemuseli zadĺžiť na celý život, lebo taký ľudia ako ty si absolútne nevážia ľudí naokolo.
Mna sere ako sa zakomplexovani chlapi, o ktorych nemaju zeny zaujem lebo su retardovani, ospravavedlnuju tym, ze zeny su zlatokopky a len preto ich nechcu..blablablaaaaaa...
Každá žena chce mať pri sebe finančne zabezpečeného a esteticky pekného muža. To ti povie každá. A keď povie, že na výzore nezáleží, tak klame. Na peniazoch taktiež.
Otázka: Si len nejaký prachatý chmulo, čo nič iné nevie alebo vieš aj niečo iné? (Bez urážky, ja sa ozaj len pýtam. Lebo pokial hej, tak tvoj problém bude tu.)
aj teba uz serie jak muzi lenco zistia ze zena ma peniaze tak sa pricucnu a su s nou dokym nenajdu bohatsiu? boze preco su vsetci chlapi taki prizivnicki chudaci?
srsly, takemuto primitivovi je zbytocne davat argumenty, jebkovia co generalizuju maju v hlave stvrdnute hovna. som si na 100% ista, ze 1. ojebavas a si panic, alebo 2. ta ani nenapadlo vnimat zeny, ktore nemaju pricesky, umele mihalnice, nafuknute pery, pripadne nejaku failovu plastiku a nie su celkovo lacno vyzerajuce umele vypatlane pice co sa vedia len chichunat nad niecim comu nerozumeju a fajcit pero za kabelku, ako zeny
je vela velmi vela zien ktore nejdu po prachoch a otazka kde pracujes je velmi bezna... a vobec nemusi mat nic s tym ze je na prachy... proste bezna normalna otazka... uz ma unavuje furt ako si taky ako ti povedia ze nemaju vztah lebo vsetky zeny su len zlatokopky... zena nechce byt hlavne s negativne polozenym muzom
Ale inak najviac ma vie pobavit ako sa na "zlatokopky" stazuju retardi co si prvykrat nasli robotu platenu trochu lepsie nez minimalkou a myslia si ze ich dajaka chce kvoli tym par sto euram z ktorych ledva sami vyziju DDD
Slovenska realita - typek zaraba 600 v hrubom kupi si na splatky ojazdene bmw ide do podniku kde si na stol vylozi kluce a najnovsi iphone kvoli ktoremu bol mesiac na mineralke zacne pozyvat najvacsiu supu z podniku s ktorou sa neskor da dokopy ale ked cajka casom zisti ze mu robi problem kupit jej zmrzlinu tak sa nanho vyjebe a typek potom kade chodi tade nadava na zlatokopky
božemôj, si strašný . Ktoré dievča by malo o teba záujem po takýchto rečiach?
Zlatokopiek je málo, veľmi málo. To, že žena nechce niekoho, kto robí za pásom, neznamená, že je zlatokopka. Ty chceš ženu, ktorá nevie a nechce variť a upratovať? To je také isté! Prírodou je dané, že žena je tá,čo sa stará o muža aj deti a celú domácnosť, udržuje harmóniu a muž ten, čo zabezpečí živobytie. Ide o zabezpečenie do budúcnosti, preto ženy pozerajú aj na tento aspekt. Vôbec nie o to, aby im kupoval drahé kabelky či chodili na drahé dovolenky alebo čo. To by hľadali v iných vodách a mali nejakých 50 ročných starčekov, ktorí im všetko dajú a ony im za to dajú sex. Ty si akože myslíš, že žena nechce lásku a byť šťastná a je len čisto materialistická? Ak áno, tak mi ťa je ľúto, fakt.
A ešte btw. - teba štve, že sa ženy opýtajú, kde robíš? Wtf?! Mňa sa bežne pýtajú, čo robím, či študujem. A mám to teraz brať tak, že všetci muži sú "zlatokopovia"? no švihne ma . Veď to je hlavná výplň tvojho dňa, je to tvoja najväčšia aktivita, ktorou si celé dni zaneprázdnený. Čo je na tom zlé, keď sa to nejaká opýta???Prestaň nás urážať tĺk!
@echoecho no ja som pochopila, ale kolko je uspesnych, dobrych muzov zien a su slobodny..a pochybujem ze ta tvoja firma v ktorej robis je taka extra ze kazdy kto tam robi hned zaraba velke love,..ked ti to tak vadi, skus dalsej babe povedat len ze zarabas v pohode,da sa to , robis normalnu poziciu, proste pohodka.Nemyslim si, ze normalna baba hned od teba pyta vyplatnu pasku a popis cinnosti. Cize vsetko zalezi od toho ako sa sam prezentujes. Vies kolko je chlapov chudonych alebo stredne zarabajucich co sa prezentuju ze su zbohatlici a ako vela zarabaju?No ked pride na realitu tak je pravda niekde inde.Minule som stretla chlapa, aked sme sa spoznavali ..tak hned sko si ma pridal na whatsapp tak mi poslal milion fotiek svojho domu,noveho nabytku, auta(ktore ani nebolo jeho), a proste sa hral na strasneho luxus man-a.No v skutocnosti...skoda slov...Nemusis sa hned ospevovat ako tam robis neviem co a kolko zarabas...A myslim si ze otazka kde robis je hned druha najdolezitejsia po mene.A nie je to len z financneho hladiska.
@airotciv "Ty chceš ženu, ktorá nevie a nechce variť a upratovať?"
zial v dnesnej dobe ani velmi nemame na vyber. Uz zeny mojej generacie vedia akurat tak uvarit cestoviny a jebnut na to kecup s bambinom, tie mladsie radsej ani nechcem vidiet v kuchyni (samozrejme verim, ze su aj vynimky, ja ich zial nepoznam)
@tommyhot tak musis mat celkom neschopne kamosky, lebo 90% mojich kamosiek vratane mna rado a dobre vari. zvysok sa snazi ale povedzme ze nie vzdy to vyjde kecup s bambinom davaju mozno tak mamicky na materskej co studuju mimibazar.
Také veci ma nezaujímajú. Chápem, že ženy nechcú chlapa čo zarába minimálnu mzdu, to by asi až tak nevadilo zo začiatku, ale keď sa nesnaží s tým niečo spraviť a ešte sa správa jak debil, tak sa nemôžem čudovať, že takého žiadna nechce. Ale keby náhodou sa pošťastilo a mal by som dosť peňazí, tak takú čo by chcela byť so mnou len pre tie peniaze rovno pošlem do prdele.
@padlyanjel
"je vela velmi vela zien ktore nejdu po prachoch"
preto si sa so mnou silno vážne radila či sa máš s chlapom rozísť, usúdila si že mám pravdu že asi hej, a týždeň na to keď ste začali riešiť domček tak už si ho zasa nesmierne ľúbila, hej
tieto dve skupiny sa navzajom potrebuju na jednej strane 18-30 ročné kurvičky čo maju radi luxus ale sami maju ledva na nákup v secondhande a na druhej strane starý pracháči čo si chcú užiť s mladou a keď mu raz za čas otrčí vulvu tak bude kabelka louivittonova ale niečo podobne
@tommyhot ok tak posudzovanie jedla je relativna zalezitost, vzhladom na to ze kazdy ma ine chute a aj na kuchara s michelinskou hviezdou niekto moze povedat ze mu jeho jedlo nechuti. skor hovorim o tom, ze vacsinou nejde o nejake polotovary alebo spalene, umele, skarede jedla ale co som videla/skusala tak fakt chutne. (a hej tvrdim to skromne aj o svojich : P)
inak podla mna baby co maju peniaze si radsej hladaju chlapov co tiez maju peniaze, lebo napr. keby mam peniaze a chcem chodit na neviemake dovolenky a vecere tak by ma nebavilo cakat kym moj frajer o rok naspori : D
tak neviem s akými sa stretávaš. Ja aj moje kamarátky variť vieme a aj varíme rady .
Áno, v dnešnej dobe aj muži ostávajú na materskej dovolenke, toto je dnešná doba. Ale proste ktorý muž by chcel, aby bola domácnosť v príšernom stave a žena sa o ňu nestarala? Ide proste o to
@midnight jop to by musel byť on zlatokop a nehovoril si nedávno že si nevedel že mám frajera? Trochu si protirečíš teraz ale ok.
Mne nevadí mať za partnera "zlatokopa" lebo som ti aj vravela koľko tisíc mi dlzi tým pádom ti musí byť aj jasné že tento projekt idem zväčša financovať ja mojko ale nevadí myslí si čo chceš keď ti to robí dobre
@padlyanjel
"a nehovoril si nedávno že si nevedel že mám frajera? Trochu si protirečíš teraz ale ok."
nie, to som určite nehovoril, tvoja snaha aby to vyzeralo že si protirečím nevyšla.
ale kľudne to skús nájsť, tá predstava ako stratíš hromádku času na neúspešnom pokuse "dokázať" že som blbec je zábavná.
"pádom ti musí byť aj jasné že tento projekt idem zväčša financovať ja mojko"
nie, to mi teda jasné nebolo. a jasné mi to stále nie je, keďže hypotéku ti prinajmenšom za tvojej momentálnej situácie nikto nedá, čiže bude písaná na neho, čiže to financuje on.
@midnight a ty vieš akú mám momentálnu situáciu? Alebo koľko mám peňazí na účte? pozemok môžem vyplatiť hneď na ruku sama mojko takže... Neviem čo ti k tomu viac povedať len že veľa vecí nevieš
@matwejo prave si sa korunoval na kokota birdzu...ved ty si tu len prisiel, spustil svoje sracky bez dokazov a vrchol tvojej demencie je fnukanie nad fnukanim na birdzi...chlape, ved ty sa spamataj, co si tu natrepal... nepaci sa ti, ze akoze zovseobecnujem (fakt ty mas mozog spendlikovej hlavicky, ked pisem, ze tie najkrajsie a nie vsetky, ale ty i s tvojimi pseudoargumentami to uz i tak nedas, lebo ti ten mozocek uz davno odisiel), ale takych namyslenych chujov jak ty zboznujem, co si myslia, ze maju furt pravdu a radi poucuju druhych
@alysia jj, zijeme v 19. storoci, uz zeny nemozu pracovat, takze chlap musi zabezpecit rodinu...to kto ti take debility vrazil do hlavy? tvoja babka s dedkom ci co? ved kolko je dnes muzov na materskej a zeny zabezpecuju rodinu a nikto si z toho nic nerobi....no a jasne, kazda jedna zena chce hned rodinu...hahahaha
@ssnehulienka na co sa k tebe vyjadrovat, ked hned vidno, ze rozmyslas vaginou a nie mozgom a mam verit pritazlivemu muzovi? to ma byt nejaka podmienka, ze ma niekto pravdu? ty si este vacsia pipka, nez som si myslel
@mygate a je tvoja priatelka nejak specialne pekna? lebo o tychto je toto forum, ked si si nestihol precitat moj prvy koment...
@pesadilla jak ty mozes vediet tolko o zlatokopkach? ty si jedna z nich, ze?
@jozotraktorista hej, ty moj kolega z prace, preco tu vytrubujes, co je mojou naplnou prace? lebo vidim, ze sa dost vyznas
@hoperpohroma ponuknut mam toho dost, kedze inych vztahov (myslim nepartnerskych) so zenami mam zopar, ale najviac sa o mna zaujimale take, co len kukali, ake mam oblecenie, co kupujem na jedlo, do akych restik chodim a pod...
@karlotiskot ty si este vacsi kokot nez @matwejo ises kritizovat zovseboecnovanie (lebo citas svojim minikokotom a nie ocami) dalsim zovseobecnovanim o tom, ako si najst priatelku...to ti nepride blbe, ty impotentny chumaj? vlastne nie, ty si debil, tak mi tu ani neprispievaj svoje kokotiny, ale spravas sa jak by ti oco odrezal tvojho pindura, ked si bol mlady...prac sa tu z mojho fora a chod si fnukat niekam inam, ked sa ti nepacia moje nazory...takych zahundranych pseudocasanovov jak ty potrebuje vaznica, kde si mozes kurit kokoty a nie tu prispievat, ako clovek, ktory poukaze an skutocny problem v spolocnosti sa len stazuje...no nie, zlatokopky neexistuju, kazdy si ich len vymyslel..zenam vobec nezalezi na tom, kolko zarabas, nie, totalne to maju v pazi, ani sa o to nebudu zaujimat, fakt a zenu zaujmes svojim sarmom, a charizmou a je len fakt nahoda, ze to maju len fyzicky atraktivni a niekedy bohati muzi, cista nahodicka...a este raz ti pripominam ty picus, ze forum je o najkrajsich, najluxusnejsich zenach, nie o nejakej priemernej anci z hornej dolnej
@echoechoecho žijeme síce v 21. storočí ale stále rovnaká pracovná pozícia nie je rovnakou sumou ohodnotená ak je to muž a žena, chlap má viac to je to 21. storočie čo?
Tak veľa žien chce mať rodinu ja nehovorím, že chlap má platiť všetko a žena nič len že chlapi často zarábajú viac
@airotciv to od prirody je riadny argument teda, ti poviem, este zijeme v jaskyniach, a my muzi musime ist ulovit mamuta dnes uz moze byt bohata aj zena, aj muz, lenze zenam sa moc akosi nechce robit, len prasule a luxus si uzivat.....a to fakt cakas, ze zlatokopka je taka furia, ze bude sa spravat tak, aby to kazdy na nej videl? haha...jasne, ze nie, tak ako zena nechce, aby ju povazovali za kurvu, tak nechce, aby ju povazovali za zlatokopku, preto to bude hrat na lasku a podobne sracky....btw mna sa zacali pytat, kde robim az zhruba od minuleho roka, nikto nikdy sa nepytal na pracu, hmm nahodicka
@glamorous@81 ale aspon vidis, ze prachy na ne platia, inak by ju nezbalil este diky, ze mi tu davas dokaze v prospech mna a ked sa ukazalo, ze tie prachy nema, tak sa nan vysrala....hmm, fakt nesla po jeho prachoch...a ty sa div, ze hned sa prezentuju ako bohaci, lebo vy takych chcete a po takych idete, este sa stazuj, ze sa len prenetuju ako bohaci a nie su taki ty jedna zlatokopka vyjebana
@glamorous@81 haha en druhy odstavec este si zabudla spomenut ze taki machri na ojazdenych bmw byvaju u mamy a ked sa im to auto pokazi, dva mesiace stoji lebo nemaju na opravu
no pozoor!Si myslíš, že žena sa bez muža nevie zabezpečiť??? Ja by som sa cítila zle, keby môj muž mi všetko platí a ja som od neho závislá.
Ale prepáč, ako môžeš povedať dievčaťu "ty jedna zlatokopka vy*ebana" ?? Prepáč, ale nemôžeš očakávať skvelé dievča pri svojom boku, keď sa takto správaš.
@alysia vies co, negeneralizuj, ok? lebo to nie je fakt univerzalna pravda....z mojej firmy mozem povedat, hlavny dovod je v tom, ze muzi robia viac nadcasov a potom ich navyse vyplatia, takze to vyzera, ze zarabaju viac...a inak na naozaj rovnakej pozicii, davaju zenam zarobit menej len zriedka...lebo keby toto, co si vyplodila bola pravda, tak zemestnavatelia zamestnavaju len zeny, aby im platili menej a usetrili je toto pravda? nie, nie je...zeny v globale nemozu zarabat menej za rovnako odvedenu pracu, pretoze zamestnavanie muzov by bolo neeokonomicke, to je len feministicky drist
@airotciv a si myslis, ze ked vie, tak musi to byt muz, ktory ma zabezpecovat rodinu?? ved to nedava zmysel! zabezpecit ju maju obaja, takze na co by sa mala zena tolko pozerat na plat chlapa...jasne, ze nechcu nejakeho povalaca, ale ked vidim, ako zbalim na sex zeny, len preto, lebo im poviem, kde robim (tieto fajnovky maju preskumane, v akych firmach dobre platia)...a ako mozes generalizovat vsetky zeny? ze sa im?? (im=glamorous ??) nemozem povedat vyjebana zlatokopka? ved, ked taka je, tak jej to poviem...nie vsetky zeny si mile, zlate, slusne atd, su aj vyjebane zlatokopky....a skvelemu dievcatu by som to nepovedal vidis, sama generalizujes, ze sa mam spravat rovnako ku kazdej zene, jak keby boli vsetky rovnake
@119 keby sa tvoje iq nerovnalo veku pochopil by si, že som ti tým len povedala, že ak nemáš čím iným zaujať, musíš ženu lákať na peniaze, ktoré obviously nemáš, pretože naozaj bohatí chlapi sa nad takými vecami ako "zlatokopky" ani nepozastavujú...
@113 a inak ty si tiež kvalitne šľahnutá keď si minule bola hotová z toho že má niekto 3000 eur po ruke a ešte taguješ komenty typu "odkiaľ má tie peniaze" a teraz tu ideš rozprávať o tom jak vieš vycálovať na ruku peniaze za celý pozemok
viete čo ma serie viacej ?
tak kur*a po 1 asi budem doma v horúčkach ležať celý týždeň ... po 2 chcem byť v poradí @129 čo bude komentovať toto tu no a tak na 90% sa mi to nepodarí
@glamorous preco ma netagnes ked nieco na mna mas ? a kde som bola hotova z toho ze ma niekto pri ruke 3000 ? aj ked ako hotovost v penazenke by som taku sumu naozaj nenosila... hovorim o peniazoch na uctoch :ehm: neviem o com zase tocis ale chapem ze ti nedalo a musela si nieco zadret aj ked uplne odveci
a peniaze sa vacsinou zarabaju v praci ked ''odkial ma tie peniaze'' a vravim to len za to aby som oponovala midnightovi na to, ze som vraj taktiez zlatokopka pretoze ideme s frajom stavat dom... a absolutne nevie kto ide vacsinu veci financovat nechapem preco sa do toho chces montovat aj ty
@padlyanjel ja chápem, že tvoja kapacita nie je dostatočná na to, aby si pochopila, že keď nechceš aby sa ľudia montovali do tvojich záležitostí, nemala by si ich písať na verejné fórum..... a keď už, tak si aspoň V JEDNOM JEDINOM PRíSPEVKU NESER DO úST.
@glamorous mne je jedno ci sa ludia budu montovat... mna vzdy len prekvapuje a udivuje ze ich to bavi a nemaju nic lepsieho na praci v skutocnosti mi to celkom lichoti a pozdvihuje naladu
neviem ze si seriem do ust vzdy ked sa vyjadrujem vyjadrujem sa pravdivo a uprimne... len zjavne ludia su zaujati a nechapu a ani nechcu chapat :ehm:
na jednej strane je pravda, že dnes je zlatokopiek plný svet ...
na druhej "mám" rada, ked sa chlapi sťažujú nato, že sa na nich lepia len presne takéto typy, ktorým ide o prachy, pritom sa sami prezentujú tak ako sa prezentujú... 10 fotiek nového bmw-čka z každého uhlu, balík "päť-stovečiek" po dlho očakávanej výplate v ruke a podobne... ved z toho priam kričí: "kurvičky podte ku mne, ved ja som prachatý"
@midnight a kde si serkam do pusinky ? ked uz o tom stale tocite ale nedate jediny priklad ? pretoze neviem o tom a nemam ani dvovod tu klamat o niecom, to ze ty nevies pochopit ze nemam zaujem byt s takym negativnym clovekom, ze som sa uzmierila s priatelom kvoli jednej podstatnej veci, a tym padom sme sa rozhodli aj poriesit kopec inych veci a posplnat si sny bez ohladu na to ze mi neostane ani cent lebo vies kde to uz ja mozem mat... co si kto o tom mysli, mam vaznejsie ovela vaznejsie problemy na to aby som riesila takychto stalkerov a trapila sa s tym ze oni nieco zle o mne vravia... vela ludi o mne vravi zle veci pretoze sa im nepcham do riti a nechcem s nimi byt... nic nove... a nemam naladu a odmietam kazit si zivot vasimi picovinami takze jop snaz sa dalej a minaj svoju energiu a tvor si v sebe dalsie negativa ktore ta budu len podkopavat... tvoje nelogicke spravanie ktorym si ublizujes mi je ale luto ako vsetci co toto robia... ja som sa rozhodla zit a naplno, takze mozes ocakavat ze mi budes flejmovat aj vacsie veci ako to ze ide stavat dom
ty keby mas kapacity tak ma uz davno neriesis a riesis si hlavne svoj zivot a svoje problemy aby si sa v zivote aj niekam dostal
@padlyanjel
"co si kto o tom mysli, mam vaznejsie ovela vaznejsie problemy na to aby som riesila takychto stalkerov a trapila sa s tym ze oni nieco zle o mne vravia"
a preto si neomylne reagovala zatiaľ každý raz čo som do teba rýpol.
praktický príklad serkania si do pusinky vykonaný.
a to som pôvodne myslel že to bude ťažké, lebo vieš, keď človek pláva v žumpe a povie ti "ukáž mi jediné hovno čo tu vidíš", to sa tiež plní dosť ťažko
"a tvor si v sebe dalsie negativa ktore ta budu len podkopavat"
práveže toto je prevencia proti tvoreniu si negatív v sebe.
"tvoje nelogicke spravanie ktorym si ublizujes "
...eh...
...eh.
ďalšie hovno v hube, ale na to aby som "ti vysvetlil" prečo by som ti musel zrekapitulovať všetko čo viem o tvojom živote... ty naprosto logický tvor
"ja som sa rozhodla zit a naplno, takze mozes ocakavat ze mi budes flejmovat aj vacsie veci ako to ze ide stavat dom"
@midnight to ze ma netrapia tvoje alebo kohokolvek nazory nutne neznamena ze im nebudem oponovat.. momentalne nemam nic na praci tak preco nie
tvoris si nelogicky negativa tym ze negatyva vypustas aj teraz tymto tvojim reagovanim do svojho okolia skrze seba... ked sa budes takto spravat a chciet niekomu zle tak najviac zloby si sposobis len ty sam... zbytocnej.. a to mi je luto ze toto si clovek casto neuvedomuje... ty alebo ktokolvek pride niekomu zaflejmuje ale tym svojim spravanim tym chcenim robenia zle druhym ovela viac ako tym druhym spravi zle sebe...
prevencia proti tvoreniu si negativ v sebe je nevysielat negativa do okolia ale transformovat to do niecoho lepsieho, a vysielat v sebe aj vokol seba to dobre...
o mojom zivote zrejme po tom vsetkom aj tak viac nevies ako vies... chapal by si ze tymto spravanim sa ma absolutne nedotykas, ale dotykas sa svojho dna
@padlyanjel
"prevencia proti tvoreniu si negativ v sebe je nevysielat negativa do okolia ale transformovat to do niecoho lepsieho, a vysielat v sebe aj vokol seba to dobre... "
mhm, a ty o tom rozhodne dačo vieš keď sa ti sračky vracajú s takou silou že ti vyslovene cítiteľne na telo vplývajú
Aj Peugeot 360 mam tak vies napriklad v mojej nepritomnosti mi naburali 360 cely pred bol na sracky , oprava stala 90 eur , keby ze tak naburaju BMW tak to je v riti BMW je hlavne na prestiz ved s nim poriadne ani nechodim a to je problem pretoze sa mi v nom jebe filter pevnych castic
Ja mam rad svoju 306 o BMW sa len strachujem hlavne na parkovisku , je tam sami kokot raz pridem z lidlu a niekto mi jebol blatnik a novy stoji 500 eur
@midnight teraz rozpravas az smiesno od veci ale skor mi to pride smutne prepac... uz len kvoli tvojmu dobru aspon sa pokus prekusnut to a spravat sa lepsie.. budes si len to zle vliect za sebou a pridavat si a potom dopadnes velmi zle.. a mozes sa stazovat na druhych ludi za to ako sa spravas ako ti je ako zijes ale mozes za to len ty lebo sa odmietas pohnut vpred a stagnujes a obklopujes sa zlom... potom sa cudujes ze s tebou nechce nikto byt ked si taky negativny a davas to za vinu vsetkym okolo seba ale ani ta nenapadne pozriet sa do seba a nieco zo sebou realne robit... chapem ze je velmi pohodlne len sa preplietat zivotom a stazovat na vsetko ale fakt nechces nic viac ?
snazit sa zlepsovat vsetko prinasa ovocie ktore za tu namahu naozaj stoji nemusis sa toho bat, vzchop sa uz len kvoli sebe
@bitter na pezote sa mi strasne dobre islo jak na ziadnom... lepsie nez na mercedese ktory som dovtedy vychvalovala ale zas pravda ze najviac esteticky sa mi paci bmw ale nepovazujem to za nejake bussines auto ked pozriem ze to vsetci teraz maju
Ta mne jedno vies ja mam 2 bratov a kazdy investoval do niecoho , ved to nie ze ja mam BMW sak to som kuoil s Bratom na polovicu Peugeot mi zas brat daroval , pretoze rozbil svoje BMW a ten srot co z neho ostal mal stale velku hodnotu , motorka je z 1/3 moja vsetko je to aj tak uplne jedno pretoze vsetko je pisane na otca to len aby ma tu nenapadli ako moze mat 20 rocny 2auta
Momentalne mam Jeep , co som do augusta vymenil s kamaratom kvoli cestovaniu pretoze s Peugetom by ma na I vysmiali
@midnight spravat sa dobre sa nema len k tym ku ktorym pocitujes sympatie... ale ok
to ''vyzranie'' len tvori dalsie zlo s kt si ublizujes... chces mi dat nieco vyzrat-ja to nepocitujem- ale pocitujes to ty tym negativnym myslenim a spravanim sa a tym si ublizujes.. nechapes ? ked budes produkovat zlo nikdy nemozes vyjst z tej slucky a nieco dosiahnut
a ked ma vraj uz tak dobre poznas vies ze je to celkovo nelogicke spravanie sa lebo urcite vies aj to ze sa ma taketo spravanie sa voci mojej osoby nijako nedotyka, ze mam cistu mysel a nepocitujem nic negativne len lutost k cloveku ktory si tym robi zle.... ak to robis aj s tymto vedomim topis sa vo vlastnej zlci...
@bitter poznam aj takych co maju... ale to by tunak ludia zosaleli asi ked by videli ze sa niekomu dari viac ako im proste ta zavist a nenavist je tu nepochopitelna...
aaa jeep mam tiez velmi rada ! velmi dobre spomienky nanho a ste super ze sa takto delite o auta, resp, ta sudrznost a ochota medzi bratmi
@midnight ach... ano moje telo je starostami a stresom vystavene sebedestrukcii a och... velmi mile od teba ze nemas ziadnu chrbtovu kost a snazis sa mi moj zdravotny stav este viac zhorsit... palec hore fakt, len tak dalej ! dufam ze si na seba pysny za to :-S
@158 nastastie si tu cistu mysel snazim udrzat a vychadza mi to celkom pri zavaznejsich veciach a nie este pri tom ze sa citis ublizeno... lebo jop prestala som s tebou komunikovat kvoli tymto zavaznejsim veciam a to ako si sa na to zachoval je ubohe ale to uz som ti povedala je pravda ze priatela spoznas v tej najhorsej chvili a ty si nie ze sa na mna vysral ale snazis sa mi este viac nalozit... lebo som chvilu neodpovedala a nevenovala sa ti 24h/denne... je mi to luto ze si to vzal az tak prehnane ale... ak si takto spokojny tak budiz
@echoechoecho ok si fakt vtipný, ty čo generalizuješ, že každej ide len o prachy, tak mne hovoríš že generalizuješ, tak sprav hlbkovú štatistiku, neverím ti, že chlapi dostávajú viac peňazí lebo robia nadčasy
zalezi na tebe co komu o sebe hovoris a s akou urovnou sa bavis...pak sa neni co cudovat
...povedz kazdej ze mas love a uprimnost viac nehladaj(kazda chce byt zabezpecena aj keby ma byt mlatena alebo nestastna ) je to smutne ale je to fakt
drama queen na kazdom kroku...peace
@echoechoecho nie si trošku primoc sústredený na kokotíky kamarát? mužský pohlavný orgán ssi spomenul až primoc krát v tom svojom príspevku, zrejme ťa dosť fascinuje Asi začínam chápať hlbšiu podstatu tvojho problému
Ale hej hej, tvoja kritika je čistý zlatý fond, kritika teba je v zásade mimo
Zobuď sa.
@alysia ty slepaci mozog, nikoho negeneralizujem, ale ja ti neverim, ze zeny nejdu po prachoch...a to, ze ty mne neveris je tvoj problem, I tak si pre mna arogantna pica
@echoechoecho si vtipný, ach, kebyže sa vieš aspoň na úrovni vyjadrovať asi sa nečudujem, že ženám pri tebe ide len o prachy o čo iné by im mohlo ísť? O inteligentné vyjadrovanie? To ti chýba
@echoechoecho No povedz mi ale uprimne ktora normalna holka by po tomto tu čo si vytvoril o teba aspon bicykel zakopla?....Kazda zena chce chlapa co sa bude vediet ako tak postarat o rodinu ty by si chcel zenu čo by len sedela na zadku doma zatial čo by si makal v robote,?...Neviem čo je na tom neuveritelne ked sa ta zena po 3 vetach opyta v ramci napr zoznamenia sa kde pracuješ.....od toho sa rozvija dalsich milion veci či čo sa ťa ma opytat?.....na akom porne si si vcera honil kokot?
@solty1 nezovseobecnuj....ved si to tak napisal akoby kazda zena chcela chlapa, ktory bude makat v robote, kym ona bude sediet na zadku....o rodinu sa maju postarat OBAJA, nie sme v 19. storoci! a zvysok tvojich zvastov nema cenu komentovat....
@alysia na tvojom mieste by som sa o vyjdadrovani na urovni ani nevyjadroval, lebo sa sama vyjadrujes horsie nez upratovacka bez skoncenej ZS PS:trepes blbosti, preco asi kopa zien leti na grazlov, kde kazde driuhe slovo vulgarizmus a pod? no jasne, je to o vyjadrovani, presne, verim ti
Ak to robia, tak je to len ich osobná vec. Ako si zariadia život, tak ho aj budu zit. Ak budu potom nestastne, tak nech sa s tym vysporiadaju same...
Ja si myslim, ze vsetky take nie su, len tych ich vsetkych hadzes do jedneho vreca a potom sa cudujes, ze nemas ziadnu. Neries to, preto zena robi to a to. Ale ak nejaku chces, tak ries to, co by si mal robit ty, aby ta chceli.
Zameraj sa na zmenu seba, svojho myslenia a nazerania na svet, lebo tvoj negarivisticky postoj kazdeho len odradi...
@echoechoecho na svete by malo byt menej prachov ludom z toho drbe hlavne tým ktorí ich maju dost ...presne takí sa citia byt kazdým a kazdou ohrození,,,,,napadaní vsetkými a okolím mysliaci si ze kazdý clovek im chce slohnut ich prachy...ze kazdý s kým poznaju sa s nim bavi len pre preniaze. clovek co vnima len love si sotva vidi pred nos . vacsinou ostava sam alebo obklopený len falosnými ludmi ktorí sa hraju na priatelov....premna su to nevidiaci ludia...... skratka tak si najdi zenu vo svojich financných pomeroch a nebudes to musiet riesit ze ta chce daka len oprášit o perie .ale kdovie ci to tvoje ego dovolí aby mala zena rovnake financne ohodnotenie a bola absolutne sebestacna nepotrebujuca od teba nič... minimalne budes mat po svojej vecnej starosti o svoje peniaze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
169 komentov
Nech si robia čo chcú ak im peniaze stoja zato že budú spať s nejakým starým čurákom tak budiž. Je to ich život.
2. chod na zachod
3. ponor hlavu do misy co najviac
4. splachni
Btw zlatokopy zistuju dopredu od kamaratov a okolia co robi muz a kolko ma penazi, nepytaju sa to osobne. :letim:
a úplne vážne nevidím nič zlé na tom, pýtať sa na prácu. Keďže tam človek zvykne tráviť väčšinu dňa, tak to tvorí značnú súčasť života a spoločným sťažovaním sa na robotu sa rozhodne môžu utužiť vzťahy
1. som kvôli tomu za kreténa (logicky)
2.som kvôli tomu sám
Nedokázal by som byť so ženou keby som vedel, že som pre ňu iba peňaženka. A keby som sa cítil sám tak by som ju iba použil a nechal tak.
a mimo to:
1. nemas asi co ponuknut okrem toho
2. robis svoj job len pre prachy, nevies to popisat tak zaujimavo (mal by si vidiet mna kecat o IT)
3. generalizujes ako obmedzenec
(lebo chudobnejsi vobec nemaju vztahy hej? ano, vsetky zeny presne len prachy zaujimaju)
4. nevidim nic zle na tom, ked sa ta spyta pri rozhovore deva na to v akej oblasti pracujes a ci pracujes. To iste sa pytam aj ja
takže big4 - ide asi o právnickú fimru, advokáti ? alebo manažmenty ? (Normy a systémy budovania kvality)
vždy tesne okolo som hádala :p
pomôžem ti, nie.
nájdu sa aj také aj také.
skúšala som ti tým naznačiť, že ked clovek krici ôvsetky zeny su hentak a hentak zle" ci "vsetci muzi su hovada", vacsinou byva chyba prave na strane kriciaceho.
ale pokric si.
a inak dobre sa bavím na tom ako si vyvodil, ze ked sa ta zena pyta na zamestnanie robi to za ucelom aby vedela vziat do uvahy aky si zazobany, lolinky lolky lol. pekny dnik, vela stastia s hladanim zeny s takymto pristupom.
Tvoje body uz uplne od veci, daj si facku a chod spat,vobec ma nepoznas,tak ma nesud! A s tymi chudobnymi ludmi so vztahmi si uz dost zabil, v dnesnej dobe? A mladimladi cchudobnejsi ludia? Zase placas sracky jak furt
Aha,takze ked sa s niekto zacnem rozpravat a 3. Alebo dokonca 2.otazka je kde pracujem tak neide absolutne o love,vsak? Tak o coco potom,ty znalkyna povah zien? A ako by to bol moj jediny argument,ale naco sa hadat s luxusnou kurvou jak ty...I tak si to nepriznas
naco tu zakladas toto forum kazdy mesiac pomaly?
sudim ta podla toho ako sa vyjadrujes, aky obsah pises a ako sa spravas
nechapem ako moze taky polopako auditora robit (ak to je naozaj tak)
nediv sa potom, ze pritahujes len take exemplare zien
Vysokoskolaci maju vztahy, stredoskolaci maju vztahy, ludia s prijmom okolo 600e maju vztahy. Nikto z nich nie je bohaty, nema fancy auditorsky job a maju prijemne, normalne vztahy.
tak netrep 4 na 9 na Internete, nefnukaj tu periodicky a prestan sa spravat ako debil. Mozno raz zaujmes zenu inak ako penazenkou.
naco tu chodis na moje fora fnukat,ze co tu za fora zakladam? Ked sa ti nepaci, nikto ta nenuti citat a uz vobec nie prispievat hluposti.
potom mas povrchne analyticke schopnosti na urovni dedineskej klebetnice
Jezisi a ten posledny zovseobecujuci odstavec o vztahoch je uz taka sracka, ze si sa uz nemusel tak strapnit,aby vsetci videli, ze mas viac sebavedomia ako rozumu
koncim...
z tvojej "argumentacie" mi je na vracanie a vidim, ze to nema absolutne vyznam
je dost mozne, ze tie prachy zmenili hlavne teba. alebo si systematicky vyberas len take co fakt po prachoch idu. a ozaj- tema kde robis a kolko ti to zhruba hodi je celkom normalna. baby su totiz zvedave.
zlatokopka by na teba nemíňala dve otázky keby nevedela kde pracuješ.....ak budeš mať naozaj raz rande so zlatokopkou, tak ver tomu, že tá bude dopredu vedieť ešte aj akú značku vody po holení používaš, lebo tie nejdú na rande s niekým o koho autoparku a stave účtu nemajú vopred prehľad
okrem toho - otázka na prácu je úplne normálna záležitosť, ktorú sa pýtam ľudí (žien aj mužov) pravidelne pri prvotnom zoznamovaní lebo môže veľa napovedať o človeku a rovnako tak vytvára priestor a témy na ďaľšiu konverzáciu 8)
K téme:pri ženách sa hovorí "Zmysel pre humor nepojebeš" a pri chlapoch "Aj kurva ťa stojí lóve". Takže to by bolo celkom dobre zhrnuté, zamálo.
@matwejo
Lenže keď už si raz kokot, ktorý k tomu ešte zakaždým hľadá v žene vinu tak sa nečuduj že žiadna nechce sráča, ktorý kaźdú pičovinu bude hádzať na ňu...
Normálne si odjeb vtáka, bo asexualita by tvojmu mozgu náramne prospela...
Robíš ty vlastne aj niečo iné ako žvaníš o tom čo vśetko je na źenách zlé ty prípič?
Ako fakt furt vyplakávaš obviňuješ, kto chce byt s niekým kto o ňom vyplakáva alebo ho obviňuje?
Akože keby bol kokotizmus umelecký smer tak ty už si pár rokov v učebniciach chlapče...
Inak je to fakt zúfalec, kamarátky ho odmietajú lebo si každý pozitívny prejav od nich vysvetľuje ako nábeh na vzťah a ešte je aj očividne schopný skončiť s každou ktorá by sa mu ponúkla ale aj tak ide tieto svoje bludy potiť, bez toho aby v svojom správaní videl niečo zlé... Neznášam tento druh kokotizmu, keď "dokonalosť" plače nad krivdami, ktoré sa jej dejú.
Buaaaa normálne mu za toto sexuálnu deviáciu prorokujem a pobyt na psychiatrii po tom ako znásilnil mŕtvolu, ktorá ho jediná dokázala ľúbiť nie len pre jeho nabúchané bankové konto.
A inak mna vobec neseru a nevidim na tom nic zle. Preco by si zena nemala vybrat niekoho kto ma viac penazi. Ved ak chce s takym clovekom byt dlho a potencionalne mat aj deti, tak otazka financii je dost na mieste. Jednoducho take zeny chapem.
V podstate jedine co mi vadi je, ze ked poviem kde pracujem ja, tak kazda uteka, lebo som chudobny
Veta : "Samozrejme vacsinou len tie najlepsie vyzerajuce, ale I priemer to chce." ma úplne dorazila, akoby iba ultra super krásavice mali právo mať určité nároky. Sám si si odpovedal, pekné baby so silikónmi, nadpojenými vlasami investujú všetok čas a peniaze do seba, na lásku nehladia, chcú sa zabezpečiť bez práce a tie priemerné to od nich odkukajú. Ak si pýtaš reálnu radu hľadaj si bohaté dievča, so svojou sľubnou kariérou, tá určite nebude chcieť tvoje peniaze keď má svoje, alebo si nájdi normálne skromné dievča čo jej ide o lásku a nepozeraj na vzhľad. Nehovorím, že si máš nájsť šeredu, ale prosím nehľadaj takú medzi silikónovými kráskami s napichanou papuľkou. Mám však pocit, že akákoľvek rada ti je márna, lebo v ženskej existencií vidíš iba príživnickú čvargu čo nemôže mať vlastný názor a ty si tu ten veľký alfasamec. Ah... v takýchto prípadoch som rada, že chodím s robošom z Pežotu s ktorým plánujeme veľkú budúcnosť za pásom v zahraničí aby sme si tvrdo našetrili vlastným potom peniažky aby sme sa nemuseli zadĺžiť na celý život, lebo taký ľudia ako ty si absolútne nevážia ľudí naokolo.
Poctivou prácou nezbohatneš tak či tak
Je to vryté do podvedomia.
srsly, takemuto primitivovi je zbytocne davat argumenty, jebkovia co generalizuju maju v hlave stvrdnute hovna. som si na 100% ista, ze 1. ojebavas a si panic, alebo 2. ta ani nenapadlo vnimat zeny, ktore nemaju pricesky, umele mihalnice, nafuknute pery, pripadne nejaku failovu plastiku a nie su celkovo lacno vyzerajuce umele vypatlane pice co sa vedia len chichunat nad niecim comu nerozumeju a fajcit pero za kabelku, ako zeny
Slovenska realita - typek zaraba 600 v hrubom kupi si na splatky ojazdene bmw ide do podniku kde si na stol vylozi kluce a najnovsi iphone kvoli ktoremu bol mesiac na mineralke zacne pozyvat najvacsiu supu z podniku s ktorou sa neskor da dokopy ale ked cajka casom zisti ze mu robi problem kupit jej zmrzlinu tak sa nanho vyjebe a typek potom kade chodi tade nadava na zlatokopky
Zlatokopiek je málo, veľmi málo. To, že žena nechce niekoho, kto robí za pásom, neznamená, že je zlatokopka. Ty chceš ženu, ktorá nevie a nechce variť a upratovať? To je také isté! Prírodou je dané, že žena je tá,čo sa stará o muža aj deti a celú domácnosť, udržuje harmóniu a muž ten, čo zabezpečí živobytie. Ide o zabezpečenie do budúcnosti, preto ženy pozerajú aj na tento aspekt. Vôbec nie o to, aby im kupoval drahé kabelky či chodili na drahé dovolenky alebo čo. To by hľadali v iných vodách a mali nejakých 50 ročných starčekov, ktorí im všetko dajú a ony im za to dajú sex. Ty si akože myslíš, že žena nechce lásku a byť šťastná a je len čisto materialistická? Ak áno, tak mi ťa je ľúto, fakt.
zial v dnesnej dobe ani velmi nemame na vyber. Uz zeny mojej generacie vedia akurat tak uvarit cestoviny a jebnut na to kecup s bambinom, tie mladsie radsej ani nechcem vidiet v kuchyni (samozrejme verim, ze su aj vynimky, ja ich zial nepoznam)
A niektoré ani nevedia na čo to bambino je a kam patrí...
nech sa páči, dokonalé, podrobné a zmyseldávajúce vysvetlenie.
okrem iného, teda. hej, dlhé, ale ver mi, čo veta to kus zlata
"je vela velmi vela zien ktore nejdu po prachoch"
preto si sa so mnou silno vážne radila či sa máš s chlapom rozísť, usúdila si že mám pravdu že asi hej, a týždeň na to keď ste začali riešiť domček tak už si ho zasa nesmierne ľúbila, hej
"lebo 90% mojich kamosiek vratane mna rado a dobre vari"
To ale moze o sebe povedat kazdy, realita je castokrat ina.
@ps102 ja by som povedal ze bambino v prvom rade patri do kosa
tak neviem s akými sa stretávaš. Ja aj moje kamarátky variť vieme a aj varíme rady .
Áno, v dnešnej dobe aj muži ostávajú na materskej dovolenke, toto je dnešná doba. Ale proste ktorý muž by chcel, aby bola domácnosť v príšernom stave a žena sa o ňu nestarala? Ide proste o to
D uuups chcela som napisat 80
Mne nevadí mať za partnera "zlatokopa" lebo som ti aj vravela koľko tisíc mi dlzi tým pádom ti musí byť aj jasné že tento projekt idem zväčša financovať ja mojko ale nevadí myslí si čo chceš keď ti to robí dobre
"a nehovoril si nedávno že si nevedel že mám frajera? Trochu si protirečíš teraz ale ok."
nie, to som určite nehovoril, tvoja snaha aby to vyzeralo že si protirečím nevyšla.
ale kľudne to skús nájsť, tá predstava ako stratíš hromádku času na neúspešnom pokuse "dokázať" že som blbec je zábavná.
"pádom ti musí byť aj jasné že tento projekt idem zväčša financovať ja mojko"
nie, to mi teda jasné nebolo. a jasné mi to stále nie je, keďže hypotéku ti prinajmenšom za tvojej momentálnej situácie nikto nedá, čiže bude písaná na neho, čiže to financuje on.
@alysia jj, zijeme v 19. storoci, uz zeny nemozu pracovat, takze chlap musi zabezpecit rodinu...to kto ti take debility vrazil do hlavy? tvoja babka s dedkom ci co? ved kolko je dnes muzov na materskej a zeny zabezpecuju rodinu a nikto si z toho nic nerobi....no a jasne, kazda jedna zena chce hned rodinu...hahahaha
@ssnehulienka na co sa k tebe vyjadrovat, ked hned vidno, ze rozmyslas vaginou a nie mozgom a mam verit pritazlivemu muzovi? to ma byt nejaka podmienka, ze ma niekto pravdu? ty si este vacsia pipka, nez som si myslel
@mygate a je tvoja priatelka nejak specialne pekna? lebo o tychto je toto forum, ked si si nestihol precitat moj prvy koment...
@pesadilla jak ty mozes vediet tolko o zlatokopkach? ty si jedna z nich, ze?
@jozotraktorista hej, ty moj kolega z prace, preco tu vytrubujes, co je mojou naplnou prace? lebo vidim, ze sa dost vyznas
@hoperpohroma ponuknut mam toho dost, kedze inych vztahov (myslim nepartnerskych) so zenami mam zopar, ale najviac sa o mna zaujimale take, co len kukali, ake mam oblecenie, co kupujem na jedlo, do akych restik chodim a pod...
Tak veľa žien chce mať rodinu ja nehovorím, že chlap má platiť všetko a žena nič len že chlapi často zarábajú viac
@glamorous @81 ale aspon vidis, ze prachy na ne platia, inak by ju nezbalil este diky, ze mi tu davas dokaze v prospech mna a ked sa ukazalo, ze tie prachy nema, tak sa nan vysrala....hmm, fakt nesla po jeho prachoch...a ty sa div, ze hned sa prezentuju ako bohaci, lebo vy takych chcete a po takych idete, este sa stazuj, ze sa len prenetuju ako bohaci a nie su taki ty jedna zlatokopka vyjebana
sa s tým zmier chlape lepšie ti bude
no pozoor!Si myslíš, že žena sa bez muža nevie zabezpečiť??? Ja by som sa cítila zle, keby môj muž mi všetko platí a ja som od neho závislá.
Ale prepáč, ako môžeš povedať dievčaťu "ty jedna zlatokopka vy*ebana" ?? Prepáč, ale nemôžeš očakávať skvelé dievča pri svojom boku, keď sa takto správaš.
a hej, vyjebaná hovor tej čo ťa porodila, ahoj
tak kur*a po 1 asi budem doma v horúčkach ležať celý týždeň ... po 2 chcem byť v poradí @129 čo bude komentovať toto tu no a tak na 90% sa mi to nepodarí
a peniaze sa vacsinou zarabaju v praci ked ''odkial ma tie peniaze'' a vravim to len za to aby som oponovala midnightovi na to, ze som vraj taktiez zlatokopka pretoze ideme s frajom stavat dom... a absolutne nevie kto ide vacsinu veci financovat nechapem preco sa do toho chces montovat aj ty
neviem ze si seriem do ust vzdy ked sa vyjadrujem vyjadrujem sa pravdivo a uprimne... len zjavne ludia su zaujati a nechapu a ani nechcu chapat :ehm:
...no veď samozrejme že nevieš že si serieš do huby, totiž keby si mala kapacity si to všimnúť tak by si mala aj kapacity to nerobiť.
@warble
a myslíš že nie som zmierený? že ja záujem mám? neviem ako ty, ale nezvyknem mať záujem o ľudí ktorí sú mi svojou psychikou nechutní.
na druhej "mám" rada, ked sa chlapi sťažujú nato, že sa na nich lepia len presne takéto typy, ktorým ide o prachy, pritom sa sami prezentujú tak ako sa prezentujú... 10 fotiek nového bmw-čka z každého uhlu, balík "päť-stovečiek" po dlho očakávanej výplate v ruke a podobne... ved z toho priam kričí: "kurvičky podte ku mne, ved ja som prachatý"
ty keby mas kapacity tak ma uz davno neriesis a riesis si hlavne svoj zivot a svoje problemy aby si sa v zivote aj niekam dostal
"co si kto o tom mysli, mam vaznejsie ovela vaznejsie problemy na to aby som riesila takychto stalkerov a trapila sa s tym ze oni nieco zle o mne vravia"
a preto si neomylne reagovala zatiaľ každý raz čo som do teba rýpol.
praktický príklad serkania si do pusinky vykonaný.
a to som pôvodne myslel že to bude ťažké, lebo vieš, keď človek pláva v žumpe a povie ti "ukáž mi jediné hovno čo tu vidíš", to sa tiež plní dosť ťažko
"a tvor si v sebe dalsie negativa ktore ta budu len podkopavat"
práveže toto je prevencia proti tvoreniu si negatív v sebe.
"tvoje nelogicke spravanie ktorym si ublizujes "
...eh...
...eh.
ďalšie hovno v hube, ale na to aby som "ti vysvetlil" prečo by som ti musel zrekapitulovať všetko čo viem o tvojom živote... ty naprosto logický tvor
"ja som sa rozhodla zit a naplno, takze mozes ocakavat ze mi budes flejmovat aj vacsie veci ako to ze ide stavat dom"
sa zas nepreceňuj, začneš nudiť dosť rýchlo.
tvoris si nelogicky negativa tym ze negatyva vypustas aj teraz tymto tvojim reagovanim do svojho okolia skrze seba... ked sa budes takto spravat a chciet niekomu zle tak najviac zloby si sposobis len ty sam... zbytocnej.. a to mi je luto ze toto si clovek casto neuvedomuje... ty alebo ktokolvek pride niekomu zaflejmuje ale tym svojim spravanim tym chcenim robenia zle druhym ovela viac ako tym druhym spravi zle sebe...
prevencia proti tvoreniu si negativ v sebe je nevysielat negativa do okolia ale transformovat to do niecoho lepsieho, a vysielat v sebe aj vokol seba to dobre...
o mojom zivote zrejme po tom vsetkom aj tak viac nevies ako vies... chapal by si ze tymto spravanim sa ma absolutne nedotykas, ale dotykas sa svojho dna
"prevencia proti tvoreniu si negativ v sebe je nevysielat negativa do okolia ale transformovat to do niecoho lepsieho, a vysielat v sebe aj vokol seba to dobre... "
mhm, a ty o tom rozhodne dačo vieš keď sa ti sračky vracajú s takou silou že ti vyslovene cítiteľne na telo vplývajú
Aj Peugeot 360 mam tak vies napriklad v mojej nepritomnosti mi naburali 360 cely pred bol na sracky , oprava stala 90 eur , keby ze tak naburaju BMW tak to je v riti BMW je hlavne na prestiz ved s nim poriadne ani nechodim a to je problem pretoze sa mi v nom jebe filter pevnych castic
Ja mam rad svoju 306 o BMW sa len strachujem hlavne na parkovisku , je tam sami kokot raz pridem z lidlu a niekto mi jebol blatnik a novy stoji 500 eur
snazit sa zlepsovat vsetko prinasa ovocie ktore za tu namahu naozaj stoji nemusis sa toho bat, vzchop sa uz len kvoli sebe
"vzchop sa uz len kvoli sebe"
presne to práve robím. dávať ľuďom dokonale vyžrať čo mi spôsobili, nech už je to čokoľvek, je toho súčasť
Ta mne jedno vies ja mam 2 bratov a kazdy investoval do niecoho , ved to nie ze ja mam BMW sak to som kuoil s Bratom na polovicu Peugeot mi zas brat daroval , pretoze rozbil svoje BMW a ten srot co z neho ostal mal stale velku hodnotu , motorka je z 1/3 moja vsetko je to aj tak uplne jedno pretoze vsetko je pisane na otca to len aby ma tu nenapadli ako moze mat 20 rocny 2auta
Momentalne mam Jeep , co som do augusta vymenil s kamaratom kvoli cestovaniu pretoze s Peugetom by ma na I vysmiali
to ''vyzranie'' len tvori dalsie zlo s kt si ublizujes... chces mi dat nieco vyzrat-ja to nepocitujem- ale pocitujes to ty tym negativnym myslenim a spravanim sa a tym si ublizujes.. nechapes ? ked budes produkovat zlo nikdy nemozes vyjst z tej slucky a nieco dosiahnut
a ked ma vraj uz tak dobre poznas vies ze je to celkovo nelogicke spravanie sa lebo urcite vies aj to ze sa ma taketo spravanie sa voci mojej osoby nijako nedotyka, ze mam cistu mysel a nepocitujem nic negativne len lutost k cloveku ktory si tym robi zle.... ak to robis aj s tymto vedomim topis sa vo vlastnej zlci...
aaa jeep mam tiez velmi rada ! velmi dobre spomienky nanho a ste super ze sa takto delite o auta, resp, ta sudrznost a ochota medzi bratmi
No to nie su jedine auta ktore mame 2x dadavka Ford Transit,Iveco , zigula je na zahrade 1x traktor aj vetresku staru
S Jeepom jazdim kazdy druhy den , to ani nesanujem to je ten Ceroky neviem ako sa to pise normalne 2.5 sport to nema ani cenu
Mi sa delime sak jaky problem ked sa vratim domov tak kupime stvorkolku
"lebo urcite vies aj to ze sa ma taketo spravanie sa voci mojej osoby nijako nedotyka"
to si len myslíš, lebo máš... až príliš čistú myseľ.
tvoje telo si dovoľuje väčšinu času nesúhlasiť.
zalezi na tebe co komu o sebe hovoris a s akou urovnou sa bavis...pak sa neni co cudovat
...povedz kazdej ze mas love a uprimnost viac nehladaj(kazda chce byt zabezpecena aj keby ma byt mlatena alebo nestastna ) je to smutne ale je to fakt
drama queen na kazdom kroku...peace
Ale hej hej, tvoja kritika je čistý zlatý fond, kritika teba je v zásade mimo
Zobuď sa.
a vieš na traktore ?
Ja si myslim, ze vsetky take nie su, len tych ich vsetkych hadzes do jedneho vreca a potom sa cudujes, ze nemas ziadnu. Neries to, preto zena robi to a to. Ale ak nejaku chces, tak ries to, co by si mal robit ty, aby ta chceli.
Zameraj sa na zmenu seba, svojho myslenia a nazerania na svet, lebo tvoj negarivisticky postoj kazdeho len odradi...