a casom sa to nezmeni. Ja mam 20 a moj brat 17 a u nas je to stale tak. Okrem argumentu vsak ty si robila to iste pouzivaju este argument: ale on je chlapec! To ta este len caka a ver tomu, ze ta to caka. Mozem dodat len tak z voleja hned 5 svedeckych vypovedi mojich kamaratok, ktore su ako cez kopirku. Vsetky o tri roky starsie sestry maju s bratmi rovnaky problem. Moja rada: zmier sa s tym. Mne to trvalo roky, sralo ma to a nic sa nezmenilo, teraz mi to je aspon jedno. Nedovol si trapit sa dalsich 5 rokov kym dojdes k tomu, co ja. Nic s tym nemozes urobit, je to chyba rodicov a oni ta nebudu pocuvat (mna nepocuvaju ani teraz a to uz som dospela). Inak moj brat tiez zacinal takto, teraz fajci, pije (to je asi bohuzial aj moj vplyv) a fajci marihuanu (za to fakt nemozem). Nepomohlo ti to asi, ale aspon vies na com si.
presne si to vystihla..moj brat ma 7 a moze robit sto percent veci viac ako ja..viac si dovoluje, viac vymysla..uz som parkrat aj upozornila nasich ze je maly krpec ze preco mu to dovolia a ze ja som to nemohla..no oni zacnu to svoje aaale netrep je maly aj ty si mohla..ja neviem ci oni maju skreslene videnie alebo co
Ďakujem veľmi pekne za vaše názory, veľmi si ich vážim.
# 3 nessallia - ja viem, že sa to nezmení, ale chcem to aspoň skúšať. Ja svojho brata milujem a záleží mi na ňom a keď vidím, ako je dennodenne na počítači, alebo sleduje šport v televízii od rána, do večera, je mi z toho do plaču. Mne sa ňom strašne záleží... Dokonca, v krajnom prípade som skúsila aj citové vydieranie a skončilo to jeho víťazstvom. Ja som sa so slzami na krajíčku radšej vzdala... No a s tým: "Ale on je chlapec" máš pravdu, tiež to počúvam. A najhoršie je, že mamka mi stokrát hovorila, že ona nás nedelí na dievča a chlapca ale na svoje deti.. že keď jeden pratá, druhý musí tiež. Jasné, to je taký blud. Nepamätám, kedy naposledy utrel prach, povysával koberec alebo aspoň umyl riad... Ale on je chlapec a nikoho nezaujíma, že ja sa mám bežne z jedného dňa na druhý naučiť tridsať strán biológie, fyziky alebo niečoho iného. Som proste dievča...
Ale ďakujem vám VEĽMI pekne za vaše názory a dúfam, že ešte nejaké pribudnú. Veľmi si to vážim a konečne vidím, že okrem mňa a ešte niekoľkých ďalších "obetí" ako som ja, existujú aj ďalšie dievčatá s podobným problémom. Ďakujem.
» www.birdz.sk/forum/aj-vy-mat... - vidím ďalšiu spriaznenú dušu . Tie ponožky mi nepripomínaj... v nose mi smrdí ešte týždeň po tom, čo ich presuniem do koša so špinavou bielizňou . Ale ako pozerám, nejako sa nám to tu rozmáha... by sme mohli založiť klub
mám šťastie, že môj brat je nesamostatný debil, ktorého musia mať rodičia neustále na očiach pre neho neschopnosť nič vykonať sám, takže NIE, nič zlého som si nevšimla
Hmn no ja to asik nemôzem posudit lebo ja som sama najmladsia ale zase som sama dievca a musim sa starat o starsieho brata (ano musim je to hrozne uz len tym ze je starsi )proste rano ho budit do skoly strat sa o to ci sa uci chodit za jeho profesorkou ze co a ako ze ci bol v skole a podobne ale tiez nieje uplne sprosty len je hrozen lenivy.
A co sa tyka tvojho brasku no podla mna ho to prejde aj mna to preslo tiez sa mi v 12stich nechcelo ucit ale zase ked ja som mala 12 tak to som necumela pred pc hm aspon myslim ze sme ziaden nemaly no neviem niesom si ista ale hlavne ide o dnesnu dobu ked ja som mala 12tak to som prisla zo skoly a davaj hej voon.
A co sa tyka fotrovcov tak mas pravdu niekedy su povolnejsi na mnadsich.
pocitujem daco taketo...hubatost mojej sestry je obrovska a aj na priek tomu ze ja sa chtiac nechtiac riadim pravidlom co na srdci to na jazyku bez rozmyslania ona povie fakt co si mysli...nezaujima ju ci slusne neslusne, ako to na daneho cloveka dopadne...ja som v jej veku taky nebol...aspon obcas som si daval pozor na usta...lenze jej sa to vsetko prepecie...takze? ponaucenie: BER TO Z LEPSEJ STRANKY: budes lepsi clovek
ja som najmladšia z 3 sestier...všetci z rodiny mi hovoria, že sa mám oproti nim keď boli ony v mojom veku strašne dobre dostávam skoro všetko čo chcem a tak
@0 ale Bush je fakt zena , no teraz fakt, ja som chclapec a som od brata mladsi o jeden rok, cize, skoro, rovnaka vekova kategoria a boli sme vychovavni spolu potom sa narodila mala sestra(o 6 rokov mladsia ako ja) a je prve dievca v rodine(ked nepocitam mamu a je to take iste ako pises , spanie, pocitac, Tv, jedlo, ja ked som bol maly, tak som musel zjest vsetko, co som mal na taniery a ona nemusi dakedy vobec nic a je to v pohode , no teraz, je to este horsie, jak to bolo, odisiel som na rok do zahranicia a ked som sa vatil pocas Vianoc, tak to bolo na nepoznanie, vsetci boli ini, co je skoda, asi sa pokazili od sestry , dufam, ze sa mi to podari napravit po mojom prichode a ze to tak aj ostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
# 3 nessallia - ja viem, že sa to nezmení, ale chcem to aspoň skúšať. Ja svojho brata milujem a záleží mi na ňom a keď vidím, ako je dennodenne na počítači, alebo sleduje šport v televízii od rána, do večera, je mi z toho do plaču. Mne sa ňom strašne záleží... Dokonca, v krajnom prípade som skúsila aj citové vydieranie a skončilo to jeho víťazstvom. Ja som sa so slzami na krajíčku radšej vzdala... No a s tým: "Ale on je chlapec" máš pravdu, tiež to počúvam. A najhoršie je, že mamka mi stokrát hovorila, že ona nás nedelí na dievča a chlapca ale na svoje deti.. že keď jeden pratá, druhý musí tiež. Jasné, to je taký blud. Nepamätám, kedy naposledy utrel prach, povysával koberec alebo aspoň umyl riad... Ale on je chlapec a nikoho nezaujíma, že ja sa mám bežne z jedného dňa na druhý naučiť tridsať strán biológie, fyziky alebo niečoho iného. Som proste dievča...
Ale ďakujem vám VEĽMI pekne za vaše názory a dúfam, že ešte nejaké pribudnú. Veľmi si to vážim a konečne vidím, že okrem mňa a ešte niekoľkých ďalších "obetí" ako som ja, existujú aj ďalšie dievčatá s podobným problémom. Ďakujem.
- vidím ďalšiu spriaznenú dušu . Tie ponožky mi nepripomínaj... v nose mi smrdí ešte týždeň po tom, čo ich presuniem do koša so špinavou bielizňou . Ale ako pozerám, nejako sa nám to tu rozmáha... by sme mohli založiť klub
A co sa tyka tvojho brasku no podla mna ho to prejde aj mna to preslo tiez sa mi v 12stich nechcelo ucit ale zase ked ja som mala 12 tak to som necumela pred pc hm aspon myslim ze sme ziaden nemaly no neviem niesom si ista ale hlavne ide o dnesnu dobu ked ja som mala 12tak to som prisla zo skoly a davaj hej voon.
A co sa tyka fotrovcov tak mas pravdu niekedy su povolnejsi na mnadsich.