Ak by ste mali posledný týždeň života pred sebou, ako a s kým by ste ho strávili?
Ja by som bola s rodinou, priateľmi, navštívila by som mnoho miest na Slovensku a užívala by som si tieto dni plnými dúškami. Zmierila by som sa s človekom, s ktorým som pohnevaná
ja by som robil to co inokedy akurat by som bol sam so sebou...ale samozrejme by som nechodil do skoly a toboz nie do roboty...a vsetky penaze co mam nasetrene by som minul na nieco co za ten tyzden vyuzijem (cize asi zradlo a veci co stihnem minut a tak....nekupoval by som si napriklad novu basu lebo na tyzden sa to moc neoplati...a este kym to donesu)
celych 6 dni by som prezila tak ako obycajne a v posledny by som odletela k mojmu maestrovi na hrob ku noham ako posledny pes a tam by som mohla aj skapat
noo akože neviem.. ale podľa mňa keby sa človek dozvedel že o týždeň zomrie bol by preňho dosť veľký problém sa s tým vyrovnať čiže pochybujem že by bol schopný úžiť si tie dni keby vedel že sú jeho posledné...noo ale tak ja by som asi veľa rozmýšľala ( tak ako vždy hh ) o celom svojom živote o svojích chyách aa snažila by som sa ich napraviť.... aa všetkým svojim milovaným by som povedala moje posledné ľúbim ťa...
jojjj tych veci by bolo strasne vela ,isla by som s rodinkou niekde daleko prec na asi takych 5 dni ,myslim nejake krasne miesto na zemi ....ako na dovolenku ...tam by sme si vsetko dovolili ,co by sme chceli ....potom by som sa zmierila so vsetkymi s ktorymi som sa niekedy pohnevala ,isla by som do kostola na spoved ,a este na posledny den by som sa vratila domov aj s nasimi a sla by som za kamaratkami ,ktore mam najradsej ......alee asi by som nic z toho neurobila ,pretoze by som bola zufala ,ze umriem o tyzden a by som len plakala a nic ine (
navštívila by som prahu a paríž hlavne a za niekým by som zašla...a prečítala by som ešte čo som nestihla.a už keď am dnes oco vzal na motorku(aj som "šoférovala" tak by som chcela sama.a aj ma aute by som vyskúšala...taký zoskok padákom.opila by som sa...a tak...
takze ako prvee by som pobozkala chalana ktoreho luuubim , dalej by som sa rozlucila so vsetkymi ktorych poznam a ako posledne by som zabila politikov DDDD
keby to bolo v zime....zobrala by som si svoju dosku a isla si zajazdit.....na svah...(board).....po veceroch by som bola s rodinou........naposledy si vychutnala....svoje oblubene...jedlo....pitie.....najoblubenjsiu rozpravku...film...pesnicky..................povedala chalanovy ktoreho mam rada..ze ho mam rada ....a bola s rodinou ....
Nikomu by som nepovedal ze nieco take bude, siel by som za jednym dievcatom povedal by som jej aka je uzasna a skvela ze ju mam velmi rad, dalej by som pozrel kamosov,dalej by som natankoval auto a presiel zase cele Slovensko a siel by som niekde na vychod, niekde na nejake zabudnute miesto a tam by som ostal kym by som to nemal za sebou
zohnala by som hociako peniaze utekala sa pozret do Londyna , do Luvru , do Spanielska , na Eifelovku , do Disneylandu , do udolia kralov , do udolia kralovien , do Luxoru , do kene na safari (kukam ze by som to asi nestihla s priatelom mamou a 3 naj kamosmi
a keby mi ostavali posledne 2 hodiny zivota by som jednej svojej ucitelke povedala ze je to najvacsia pica aku som kedy stretla
@brblaa určite s ňou ,,, lebo jej krása vyráža dych ,,, Pri sa krása stráca ale myslím že u nej to tak nebude ,, a sem tam čo si všímam tak aj sem tam súhlasím, s tým čo píše
@brblaa no jedna tu je, a to bývala ,,, a ta je zadaná takže ,, radšej by som strávil z niekým ským by som si vedel predstaviť budúcnosť , ako z niekým koho poznám celý život ,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a na každom mieste by som napísala hrozitánsky dlhé listy, ktoré by som posielala svojim milovaným
3 dni adrenalín (fakt niečo nebezpečné, skok z lietadla bez padáka a pod...)
1 deň poriadny odpočinok
Po takomto týždni by som bol asi pripravený na smrť
prvé dva dni by som sa to snažila spracovať... zmieriť sa s tým
ďalšie tri by som spravila nejaké najväčšie kraviny v živote (veď mi to už môže byť jedno)
posledné dva by som spisovala "závet", nostalgicky by som listovala denníkmi a podobne a tipujem, že by možno by sa takmer rozmočili...
a keby mi ostavali posledne 2 hodiny zivota by som jednej svojej ucitelke povedala ze je to najvacsia pica aku som kedy stretla
a
2ludom by som rozbila auto na srot