@antifunebracka možno to je tým že ten posledný deň začne rovnako ako všetky predtým
Slackerbitch mi to už vyfúkla ale ja by som šla k @magnet -ovi a do smrti by som mojkala pesov a potom by som sa im dala zožrať (rofl) ...a bolo by to smiešne lebo by ma zhltli v kuse tie moje trdielka pažravé (: (love)
keď to tu tak čítam, je mi neskutočne smutno pri srdci..... vy by ste naozaj umreli, umreli by ste večného zabudnutia, večnej záhuby, bez nádeje na ďalší večný život... a je mi smutno aj z toho dôvodu, že vás je tu mnoho takých, ktorí ste pokrstený, patríte do Kristovej rodiny, rodiny z ktorej ste vzišli... zabudli ste na to, že Ježiš Kristus zomrel pre to, aby ste vy všetci mohli žiť po smrti.. je mi smutno, že vedome chcete odísť tam, odkiaľ už niet návratu....
Tak mi to jebe ze ani ten jeden den v zivote by som si neuzil aj keby som vedel ze je posledny tak by som asi len cumel na birdz vypisoval kktiny ludom ktori ma maju aj tak v pici, nazral by som sa a skapal
Názory k téme
38 ročná teta
tvári sa, že má 6 rokov
Prašivá diera
30 ročný muž
Bratislava
32 ročný muž
pubertkúpnoknedlizovaný
hrá sa, že má 0 rokov
30 ročný muž
32 ročný muž
pubertkúpnoknedlizovaný
hrá sa, že má 0 rokov
hrá sa, že má 2 roky
Tam kde lisky davaju dobru noc
21 ročný chalan
hrá sa, že má 0 rokov
Pani lesa
28 ročná žena
Vraj najväčšia diera
30 ročný muž
joker birdzu
18 ročné dievča
Slackerbitch mi to už vyfúkla ale ja by som šla k @magnet -ovi a do smrti by som mojkala pesov a potom by som sa im dala zožrať (rofl) ...a bolo by to smiešne lebo by ma zhltli v kuse tie moje trdielka pažravé (: (love)
28 ročná žena
Wonderland
26 ročná žena
Smultronställe
22 ročný chalan
Bratislava
32 ročný muž
Militantný slniečkar
32 ročný muž
Militantný slniečkar
29 ročný muž
Nitra
23 ročný chalan
mimo všetkých predstáv o dobre a zle
27 ročný muž
hrá sa, že má 1 rok
z minulého storočia
21 ročné dievča
pod lamelou
hrá sa, že má 2 roky
>/MEŦɌØPØLΛ_
31 ročný muž
vy by ste naozaj umreli, umreli by ste večného zabudnutia, večnej záhuby, bez nádeje na ďalší večný život...
a je mi smutno aj z toho dôvodu, že vás je tu mnoho takých, ktorí ste pokrstený, patríte do Kristovej rodiny, rodiny z ktorej ste vzišli...
zabudli ste na to, že Ježiš Kristus zomrel pre to, aby ste vy všetci mohli žiť po smrti..
je mi smutno, že vedome chcete odísť tam, odkiaľ už niet návratu....
75 ročný ujo
29 ročný muž
Nitra
31 ročný muž
ty si kto?!
29 ročný muž
Nitra
28 ročný muž
kOkOtOvO na Záhorí
30 ročný muž
joker birdzu
28 ročná žena