Išiel by som na pivo, a snáď by sa dalo aj mojim kamošom z vysokej a postretali by sme sa v Nitre, pričom večer by sme si to v bare užili, aj keď ja pochybujem, že až do rána, lebo večer po pití ma láme spať ako dôchodcu. (hehe)
@robin jejda, s tým mám najhorší zážitok, ešte horší jak po repáku, haha (grc) (hehe) (hehe) Prvák, mladosť pochabosť a darmo nevedel som vtedy piť, ani že to čo sa tam pilo s vodkou nebola nejaká malinovka ale energeťák, a ja som tak celú noc pregrcal na hajzli až do rána, pričom som tam aj zaspal tuším. (hehe) Najhorší zážitok toto.. (rofl)
Išla by som navštíviť rodinu. Potom by som išla do divadla. A potom s kamarátkou na nákupy a na nejakú párty. A nakoniec by som išla s priateľom na nejakú dovolenku s wellnessom.
no zrejme nic prevratne kedze sa aj tak stale ucim ale sadla by som si do kaviarne, poprechadzala sa po parku, navstivila drogerky, isla na jógu a hlavne by som nemala sklucujuci pocit
išla aspoň na jeden výlet (z niekým z mojich birdzáckych kamošov) dom mesta kde som ešte nebola, alebo dávno nebola spoznať pamiatky, ísť na kávu, na biliard, do kina a tak :) a zorganizovala birdz stretnutie
isla by som cvicit do fitka okamzite potom na kavu do kaviarne potom na obed do restiky potom by som brazdila hodiny mestom a chodila po obchodoch skusat handry, pozerat si knihy, kukat kozmetiku, skratka by som sla vsade kde by sa dalo :D potom by som si isla dat kavu a kolac ako olovrant do kaviarne a vecer bud kino s frajerom alebo poriadne stretko s kamosmi alebo nejake dramace & klub az do rana :D
Názory k téme
23 ročné dievča
34 ročný ujo
zvláštne ticho vzniklo
23 ročný chalan
25 ročná žena
Večne v (|)
hrá sa, že má 0 rokov
Prašivá diera
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
tvári sa, že má 3 roky
>/vιℓℓαιn_
23 ročný chalan
tvári sa, že má 3 roky
>/vιℓℓαιn_
28 ročný muž
28 ročný muž
8 ročný chlapec
23 ročný chalan
29 ročný muž
K0K0T0V0
28 ročný muž
hrá sa, že má 0 rokov
33 ročný muž
Bratislava
27 ročná žena
Štefanov
23 ročné dievča
Trnavská nemocnica
Potom by som išla do divadla.
A potom s kamarátkou na nákupy a na nejakú párty.
A nakoniec by som išla s priateľom na nejakú dovolenku s wellnessom.
27 ročný muž
Skyr addict
19 ročné dievča
Kyjev, Ukrajina
24 ročný chalan
Bratislava
13 ročné dievča
devil's little sister
32 ročný muž
Kaohsiung, Taiwan
27 ročný muž
RK
27 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
40 ročný ujo
22 ročné dievča
to isté čo teraz
30 ročná žena
hľadajúca
32 ročný muž
Levice
20 ročné dievča
24 ročný chalan
tvári sa, že má 3 roky
Piešťany
ale sadla by som si do kaviarne, poprechadzala sa po parku, navstivila drogerky, isla na jógu a hlavne by som nemala sklucujuci pocit
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
19 ročné dievča
pije víno
hrá sa, že má 1 rok
neexistuje
18 ročné dievča
27 ročný muž
občas sám neviem, v ktorom svete sa práve nachádzam.
22 ročné dievča
sky with a diamonds
28 ročný muž
38 ročná teta
world citizen, človák
30 ročný muž
Nitra
21 ročné dievča
Wilderland
26 ročná žena
bridge troll
31 ročný muž
27 ročná žena
Over the rainbow
25 ročná žena
29 ročná žena
Vraj najväčšia diera
Ale isto by som si zajednala dovolenku! Do Chorvátska! :P
7 ročné dievča
potom na kavu do kaviarne
potom na obed do restiky
potom by som brazdila hodiny mestom a chodila po obchodoch skusat handry, pozerat si knihy, kukat kozmetiku, skratka by som sla vsade kde by sa dalo :D
potom by som si isla dat kavu a kolac ako olovrant do kaviarne
a vecer bud kino s frajerom alebo poriadne stretko s kamosmi alebo nejake dramace & klub az do rana :D
25 ročná žena
a potom na výlet a za kamarátmi!
20 ročné dievča