asi ziadny, ale popravde bojim sa trochu aj toho, lebo pri tychto staronovych fejkoch, co sa vynaraju, stale zasnem ze odkial a seru ma vystupovanim, ale predsa len ich vnimam ako nejakych takych starych pelkov odtialto. a teraz sa niekto zjavi a nebudem vediet, ci je to nejaky novy troll alebo stary...a na to sa netesim.
ale nezabudajme, ze toto cele je len hypoteticke, za predpokladu, ze sa registracia obnovi :D
tvári sa, že má 4 roky
Ankh-Morpork & Bratislava & Praha
Najlepšie by bolo nejaké zabezpecenie, kedy každý stary (aj novy) nick bude musieť byt overeny, napr. tel. cislom. Takže každý by sme sa museli rozhodnúť, či chceme len ten starý, alebo len jeden novy. Aby sa predišlo duplikovanym účtom.
@goldenbeach nie, určite sa nebudem vydávať za toho kým nie som a čo nemám v krvi. Budem v utajení, budem sa normálne správať ako hocikde inde, kde nikto na mňa nenadáva a nerobí si srandu. Je mi aj trochu ľúto, že sa tu možno zhovaďujem pre iných, ale niekde si asi každý musí vyhodiť z kopýtka, aby vstrebal nejako túto neútešnú realitu. (?)
@etelnair srandujem.. (rofl) No dnes možno áno, však popravde do tretej v noci som rozberal notebook, čistil a skladal ho naspäť, no problém je viac závažnejší ako sa zdá aj po konečnom kompletnom vyčistení. (?) Mám tušáka, že sa mi uvaril motherboard, nič nenaskočí, kontrolky blikajú, ale nadáva signál, sby nabehol Windows. Možno som ho márne už čistil, asi sa tá oprava neoplatí na taký notebook, kde môže rokmi už hocičo odísť, tak asi kúpim nový. Tak ani som nemohol spať, bol som vo vytržení, či v okamihu pravdy po poskladaní nabehne. (?)
No keď si viete spočítať 2 + 2, tak výjde len jedna možnosť, a to closedmindedfreak. Lebo slečna "všetkosomprečítalaaviemnajlepšie" napísala :D a vlastne nie je len ona.
Názory k téme
24 ročný chalan
Poprad
34 ročný ujo
Chernobyľ
34 ročný ujo
zvláštne ticho vzniklo
ale nezabudajme, ze toto cele je len hypoteticke, za predpokladu, ze sa registracia obnovi :D
tvári sa, že má 3 roky
(-∞,+∞)
28 ročný muž
34 ročný ujo
Chernobyľ
tvári sa, že má 4 roky
Ankh-Morpork & Bratislava & Praha
32 ročný muž
Levice
23 ročný chalan
22 ročné dievča
to by bolo riade nahovno, keby mi jeden zablokovali :(