možnosť iná chýba tie Madonnine veci v Peek&Cloppenburg sú hrozné mám rada veci zo Zary, Stradivaria, Time Out-u a P&C. a športové Roxy a potom puma nike adidas, to je jedno v podstate
hlavne nech sa mi to paci ...ale tak rifle maju naj Tommy Hilfinger,tricka asi NIKE , tenisky isto NIKE ,potom kosele Marlboro alebo aj niekedy v AU v niektorych inych predajniach sa najdu dobre...a proste fakt je vela znaciek ..kazda ma nieco ine dobre
Obliekam si čo sa mi páči, žiaľ, väčšina z týchto obchodov je buď mimo moju cenovú dostupnosť, alebo som v tých obchodoch dodnes nenašla jediný kus oblečenia ktorý by ma zaujal... (a preto už nechodím s kamarátkou nakupovať Zvykne v tých obchodoch stráviť hodiny )
Killer Cat a Poison Industries.. noa potom este Etnies a Fallen ..ale je mi v podstate jedno aka je co znacka.. hlavne nech je to kvalitne a vyzera to dobre
ja si obleciem inak vsetko co sa mi paci...nemam problem si dat napriklad ani tricko z tesca ak sa mi paci...ale tak vacsinou to istia predajne : bershka, pull&bear, new yorker, terranova, pimkie...kde co najdem...
a topanky...tak tenisky - adidasky
a take tie tak atmosphere, humanic...
ja sa neobliekam značkovo. akj tak mi je za pol roka všetko male tak sa neoplati investovať. možno raz.
ale roxy alebo DC nie su zle značky. aspoň vyzorovo.
a inak neznašam ked sa niekto iba na značkach zaklada a stale machruje čo kolko stalo...
Ja som si velmi oblubil Abercrombie & Fitch a este Hollister, na slovensku je ich dostat iba v Poluse myslim ale cez ebay sa to da zohnat za celkom dobre ceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
oblecko: Puma, C&A, NY, ...
Ak je to pekné, nie je to shit a sedí mi to, tak beriem..
topanky: Adidas, Nike
do tu pozna and1???
A navyše nevykorisťujem svojich rodičov - pokiaľ budem zarábať tak si kúpim to na čo budem mať.
a este odpoved na otazku..boty prevazne z cropp townu,oblecenie z newyorkra,Gate
po druhe pacia sa mi napriklad nike adidas mikiny-drahe,predrazene fuj
po tretie nightwiiiiiiiiiish
po stvrte neviem uz
Converse tiež mňam
A inak kopa ďalších značiek...nedá sa obliekať iba podľa jednej...ale vo všeobecnosti čo sa človeku zapáči no nie?
a take ako Roxy, Animal... RipCurl su kde?????
ale kazdopadne....cim som starsia, tym je mi to menej jedno
a topanky...tak tenisky - adidasky
a take tie tak atmosphere, humanic...
ale roxy alebo DC nie su zle značky. aspoň vyzorovo.
a inak neznašam ked sa niekto iba na značkach zaklada a stale machruje čo kolko stalo...