zjem vsetko okrem bravcoveho a hovedzieho masa.. a celkovo nemam rad aj mastne masa (okrem slaniny a kacacich oskvariek )... inak fakt nemam problem s nicim..
Brokolica- to je jedno v akom stave A neznášam ryžový nákyp- nerozumiem, ako mohlo niekoho napadnúť uvariť sladkú ryžu- veď to je proti zákonom prírody...
jááj sorry ja som citala ze najoblubenejsie hehe ja som ale sporstaaa takze zleeee je kura a take zemiaky s tou vnatkou mno blee ,,a este klobasa s hurkou grrc
Mäso, kuracie mi nevadí a taktiež salámy, šunky, párky, slanina etc mi nevadia, no inak pripravené bravčové, alebo hovädzie mäso nezjem, nedokážem si ani predstaviť, že by som vôbec ovoňal niečo také ako pečeň, neznášam prívarky, všetky druhy a spracovanie hub, francúzske zemiaky, nemám rád vyprážany karfiol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
spenatova polievka
gulas
tak @5 oprava! : hrachová kaša!!!
Nemám rada:
buchty
osie hniezda
dukátové buchtičky
ryžový nákyp
sladké palacinky
Proste všetko sladké.
inak som to prečítala najskôr, že najOBĽÚBENEJŠIE jedlo ale sa mi zdali divní tí grcajúci smajlíci a potom že jááj, najneobľúbenejšie!
@stenatko chcela by som byt na tvojom mieste - nemat rada sladke jedla
pizza
fazulová polivka
šošovicová polievka
pečené kura s ryžou
plnená paprika
hocičo s hríbami
špenát
huspenina..ostatné zjem viacmenej všetko, teda okrem takých gebuzín ako suši a podobné cudzokrajné jedlá
Neznášam:
Buchty
Palacinky
guláš
pečienka
huspenina
segedín
vypražaný karfiol
plnená paprika
hríbová polievka
a potom pokazené, nedovarené, nekvalitne spracované s kúskami kostí