uff netuším vecinou mam tichý režim takže nwm a momentalne sa mi nechce ist po mobil kuknut ale asi nieco od the kooks alebo od the rasmus- viem ze jedno z toho mam na sms ale netusim ktore
Ja mám Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama.... nemám to na zvonení síce dlho, ale zatial sa mi to páči.... predtým som mal dlho Cidinho & Doca - Rap das armas
polemic-mladenci ...chete aj budik aj sms? ako to napisala charlottkkaa?? ak hej tak..na sms mi vzdy nahlas mafian povie PANEBOZE TO JE SMRAD! a na budik? co ti ja viem..hlavne ze to vypnem..co zvoni to neviem uz >
Mám to už asi pol roka lebo sa mi neste konvertovať zvonenia do iphonu (majitelia pochopia) ale nie že by to bol zlý song ale chcel by som si tam dať už aj iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Začiatok ,,dirty little secret, dirty little lies" mi pripomína, ako odpovedať na matkine kontrolné telefonáty.
Už pol roka sa ho chystám vymeniť, len neviem, za čo.
ale teraz mám Weezer - Troublemaker.. refrén
sms: 30 seconds to mars - the kill(bury me)
budik:Rufus Wainwright - Hallelujah
sms - one missed call to poznate ak ste videli zmeskany hovor
budik:mam ich nastavenych asi 7 a kazdy ma ine zvonenie
SMS - Napalm Death - Your Achievement
Uplné smiechy ked to zacne vyzvánať na mobile
Zrychlena verzia z albumu je lepsia nez original z filmu. Supa je to vsak v kazdom pripade.
a na sms
a na sms - uvodnu melodiu z Futuramy
zavyjanie vlkov - sms
nirvana - come as you are - budik
Od pasáže "I can"t believe I said I"d lay our love on the ground..." od predrefrénu.
Jedna z najkrajších piesní, aké poznám.
A zbožňujem Nickelback.
Na rodinu: Chaozz - Z prdele klika
Na kamaratov s ktorymi hulim: Chaozz - Hlassy z moji hlavy
Na kamaratov z partie(klanu : Snowgoons ft. Lord Lhus - My Time
Cansei De Ser Sexy - Let´s make love and listen death from above
2- » www.birdz.sk/forum/zvonenie-...
3- » www.birdz.sk/forum/co-mate-a...
4- » www.birdz.sk/forum/serus-lud...
5- » www.birdz.sk/forum/ake-zvone...
6- » www.birdz.sk/forum/ake-mate-...
moje zvonenie aktualne je peter nagy frajeri.
tak tak EP Dead Star je super vec
vsetky co su tam..