asi ani jedno na jar je člapkanica, v lete sú horúčavy(aspoň je načo pozerať ) , na jeseň sychravo a daždivo, v zime je zima (síce strašne sa teším na lyže)
asi všetky.
ale najviac sa teším počas jari, potom počas horúcich letných nocí voľakde vonku s fajn ľuďmi, keď je jeseň tak super slnečná a teplá a farebná ako bola táto a teší ma aj prvý sniežik, bláznenie sa v snehu ako malá a zohrievanie sa punčíkom počas zimných večerov na trhoch.
ale fakt asi vedie jar. aj keď na najbližšiu sa až tak neteším keďže štátnicujem.
najviac milujem leto a zimu, ale radšej mám leto, lebo svieti slnkoa ja slnko milujem, takže mne ani nevadia teploty nad 33 stupňov pohodička.. a v zime milujem sneh.. všetko je pekné, rozprávkovo biele a krásny pocit doma pri krbe, že dnu je teplo a vonku fúka vietor a Vianoceee :3 a neznášam jeseň a jar.. bo je to počasie medzi... no comment
Leto len kým som ešte v škole lebo sú prázdniny.. inak zbožňujem jarné počasie keď len krátky rukáv a nohavice, rifle môžem nosiť a nepotím sa a je vonku krásne, hreje slniečko a ochladzuje chladný vánok :3
najviac neznasam leto, lebo svieti slnkoa ja slnko neznasam, lebo mi vadia teploty nad 33 stupňov Hehe pohodička.. a v zime mam rad sneh.. všetko je pekné, rozprávkovo biele a krásny pocit doma pri krbe, že dnu je teplo a vonku fúka vietor Haha a Vianoceee :3 a mam rad jeseň a jar.. bo je to počasie medzi... no comment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale špeciálny vzťah mám k zime pretože som januárová.
ale najviac sa teším počas jari, potom počas horúcich letných nocí voľakde vonku s fajn ľuďmi, keď je jeseň tak super slnečná a teplá a farebná ako bola táto a teší ma aj prvý sniežik, bláznenie sa v snehu ako malá a zohrievanie sa punčíkom počas zimných večerov na trhoch.
ale fakt asi vedie jar. aj keď na najbližšiu sa až tak neteším keďže štátnicujem.