mne je smiesne ja na mojej profke ..oan nema az tak smiesne priezvysko...hlodakova..lenze kebyste videli jake zuby v predu ma jak zajac more .to je smiense nato mze fakt take hlodaky ma
@1 to si tam nemusela pisat. na to nemam peknu prihodu. lebo totiz je jednen autor ktori sa vola kralik. a ja som namiesto kralika napisal zajacik ... mal som to zle to je jasne i ked oboje ma usi.
Smolko sa mi zdalo celkom pekne priezvysko a zaujimave? kokot (to je fakt priezvysko) Sedlacek
Hm... co ja viem, tak vymenujem podaktore...Holá, Guláš, Konečná, Janíček, Čutka, Kalivoda, Žilka, Grajciar, Brada, Potom, Bobok, Cesnek, Čačaný, Kiss... A uz si nespominam na dajake take vtipnejsie...
No ja tu musim nieco napisat to mi neda. Toto je ale cisto pravdive
jeden clvoek zhanal doticneho clvoeka. Najprv ho poslalau za panom Mukom. Takze pan Muka ho poslal za inym vsak ja to nas tarosti nemam. Poslal ho za pekarom. Pekar ho zasa poslal za Rozkom A Panm Roztek si to zlyzol Co by ste vy robili na miete toho pana co zhanal jedneho cloveka a nakoniec ho aj zohnal vo finalenj podobe. teda roztek. Ale pekne postupoval. Muka, Pekar, Roztek
No na priezvisku Ondo nie je nič zaujímavé ale skúšali ste vaše meno napísať do Google.sk?! Ja áno a vyšlo mi, že po maďarsky to znamená - "ondó ~~ bio semeno, sperma" takže tak
tak napriklad Kokot, to je tak v polsku bezne a nasa rodina ma take priezviska co suvisia s jedlom....Kuchár, Lizák, Buchta, Bialko, a na dalsie si uz nespomeniem, ale je ich viac...potom Škvarenina, Bocian, Straka , Kukučka.....81...necela by som sa tak volat
Tak čo som ja započul priezviská, tak Klbečko, Kováč, Káčer, Hollý (čítaj Holý), jedna baba- Rapavá, Vlk, doktorka - Šumichrastová...
Dobré su taktiež priezviská mien - ako napr. že Andrej Lukáš...
Ešte... Tomáš Abaffy, mno a do videl už Pár Pažmenov a Šmajdalf - bafiky baf... tak sme sa tak raz bavili a použil som túto frázu. Z reakcie bolo zjavné, že nepoznal PP
Pocuvajte...my sme mali ucitela co sa volal Sýkora a na prvej hodine sa nám predstavil : "Volám sa Sýkora s dlhým a tvrdým" (akoze ypsilonom, pre tych co nepochopili)
Hollý, Smutný, Šumichrast, Szecsanyiová, Mato Kubo, potom v jednom call centre som volala jednej domov, to bola žena a volala sa Gyongyi - Ďňďi (krstne), Karavasilev, Dostatočný . .
počula som o jednom chalanovi,volal sa Tomáš Jedno.. a učiteľka mu v škole hovorí že ako sa voláš.. on že Tomáš Jedno.. a to znelo ako to máš jedno.. a nakoniec povedal že Jedno Tomáš..a už pochopila učiteľka tak pekná prííhoda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
jedna žena, čo má dosť chlpaté ruky, sa vydala za chlapíka, čo sa volá Chlpatý, ale neprijala jeho priezvisko
potom rôzne ako Bopková, Malý, Pokojná, Štítna
a iné priezviská napr. Cvik, Chlpík, Košík, Kútik, Lavička, Nemrava, Ružička, Strnisko, Valigura...
Ja som Cibula..
Ja som Cesnak
Hruska
Palo Jano
Smolko sa mi zdalo celkom pekne priezvysko a zaujimave? kokot (to je fakt priezvysko) Sedlacek
trosku neprijemne sa predstavovat a vz ste kto?? štetka
a môj bývalý sused sa volal Juraj Jánošík, v triede sme mali Havrana, Straku, Kukučku...
ja si pamatam na slivku, aaa nas znamy sa volal ze vajčák na jeho mieste, by som si to hned zmenila
A oco ma presviedča, že mal spolužiačku s priezviskom Opicová, ibaže tomu nie a nie uverit
sedláka poznam aj ja
inak zaujímavé že niekto kto tu vždy posiela linky na fora čo tu už boli založí forum čo tu už bolo » www.birdz.sk/forum/poznate-n...
Toto fórum bolo založené, aby sme povzbudili nespokojných BIRDZákov, že ich priezviská nie sú také zlé
jeden clvoek zhanal doticneho clvoeka. Najprv ho poslalau za panom Mukom. Takze pan Muka ho poslal za inym vsak ja to nas tarosti nemam. Poslal ho za pekarom. Pekar ho zasa poslal za Rozkom A Panm Roztek si to zlyzol Co by ste vy robili na miete toho pana co zhanal jedneho cloveka a nakoniec ho aj zohnal vo finalenj podobe. teda roztek. Ale pekne postupoval. Muka, Pekar, Roztek
Tak asi Kráľ,iné mi nenapadá.
boli Tam Jan Hu, Herodes, Karel Tupec a viac si nepamätám
Dobré su taktiež priezviská mien - ako napr. že Andrej Lukáš...
Ešte... Tomáš Abaffy, mno a do videl už Pár Pažmenov a Šmajdalf - bafiky baf... tak sme sa tak raz bavili a použil som túto frázu. Z reakcie bolo zjavné, že nepoznal PP
Krupička,Ivan,Cigáň,Jánošík,Kapitán a tak
mame biologičku Králikovú.
Poznám aj Čunderlíkovú...
inac divne priezvisko mam aj ja. ale sem ho radsej nestrcim
Ja som Cesnak.
Tesi ma, Cibula.
To boli malinke krce