zránik - lebo moja babka ho používa a neviem čo znamená, dokonca to nevie ani ona. Vždy, keď som dlho na slnku tak mi povie:nebuť toľko na tom slnku, dostaneš zránika. Ja sa vždy potom bojím, či to nie je nejaká rakovina. A potom ešte všetky nemecké a maďarské slová ktoré používa.
"cca", "ked tak" (tych slov je viac ale momentalne ma nenapadnu, celkovo neznasam slova ktore niektori jedinci "objavia" a potom ich vkuse pouzivaju lezie mi to na nervy
nenávidím blavácko/trnavské (vyberte si lebo akzdý mi vraví že to tá druhá oblast tvrdé ne...keď som bola cez prázky v BA tak sa mi až krv búrila keď som počula to ne...vrrr!!
a slová....mne skor vadí určitý tón a nie prave slova
Blava, jebacka (a rozne ine podobne), caja, one, more, si zabil, mrte, typek a vela, vela ineho . . . + niektore slova pri urcitych ludoch, ale aj nevhodne pouzite.
prepac,odpust,mrzi ma to...atd tieto slova z duse nenavidim lebo pred nimi resp. po nich je väčšinou nejaka blbost ktora vie niekedy dojebat aj cely den preto tieto slova použivam len vo vynimočných prípadoch
bolo by trebalo nahať tak slová jako: čaja,cica,trtkať,čávo (nie v originálnom význame), pán, si zabil (ak práve niekoho nezabil , týpek a podobný štýl a ešte taký divný slang(ako štýl jazyka,nie ako "taký divný slang " , skrz,Čukotka,imbecil,preberanie,komunitný,domov,bunka a Marlboro
nj jj cmuq ptm a vsetky tieto skrytky otrasne fuj!to je z trapne ed si s niekim piusdem ja na 3 riadky a on odpise,,nj,, alebo ok !!takich ludi mam chut vyzabijat!!
mm47 v riadku 31 - proste si ma tym rozosmial co si napisal .......a ja nenavidim ak z niekym pisem a ak druhy nevie co napisat a napise to debilne slovo ,,aha,, tak to mam tomu druhemu chut ruky olamat a vytrhat vsetky vlasy ....
@cudojudo to nemám rada ani ja a moja starka tiež nevie čo znamená! Používa to v kontexte tak ako tvoja ale aj napríklad ako "Podaj mi ten zránik" alebo "Tu si sadni na zránik" ....zránik je všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
(akoze cca)
a slová....mne skor vadí určitý tón a nie prave slova
-fakt ?, no to fakt.
-kámo, ehm.
-minimalizmus, lebo milujeme maximalizmus.
a otázku PREČO? ....wrrrr
ostatný raz, hasič plus násilné poslovenčovanie
inak, neznášam slovo pazucha, typek, si zabil a poslovenčené (počeštené) anglické slová
čaja
si zabil
a neznášam tvrdú výslovnosť!
(strasneee)