neviem prečo sú čínys žabkami....isto číny potom tenicsky od baťu takého slušnejšieho charakteru to na take oficialne prlezosti a ked je uz zima a mokro na číny...a botom boty...mám jedny vojenské xD ale nie sú až také krásne akot ie čo mám vyhliadtnutéé
@10 Dnešná sprostá mládež absolútne nemá predstavu, čo sú to normálne TOPÁNKY. Všetci debilkovia nosia len niečo podľa toho, k akému trápnemu štýlu sa zaraďujú a potom tvrdia, že oni sa nikam zaraďovať nechcú.
dlhééé roky si kazím nohy v čínach. a ešte aj budem, lebo ja mám strašne divné nohy a nenávidím, keď potrebujem normálne topánky. to je pre mňa beh na dlhú trať, kúpiť niečo schopné.
iné topánky ako sú tenisky som mala naposledy na nohách, keď sa rozdávalo vysvečko. ale mám aj elegantné tenisky, ktoré nosím do divadla a učiteľka ma aj preto nemá rada
inak nosím aj číny, nemôžem predsa v lete chodiť v kožených vysokých čižmách a milujem čižmy s vysokou podrážkou chystám sa kúpiť si také...7 cm podrážku, lebo existujú aj 14-20 cm ale na takých by som sa zabil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov