ja mam no ani neviem ako sa to vola, to mi len segra poslala taku peknu pesnicku a neviem ani nazov ani autora,tusim je po srbsky ci jak a na frajera mam 3 doors down - here without you , milujem tu piesen
hovory mam Misha, Robo Papp, 2H+ - Uuuh sms simple Plan-Time to say goodbye a budik Bushido feat. Karel Gott - Für immer jun a este mam na kazdeho rozdielnu zvucku ale toto zvoni najcastejsie
Budik: dlhoooo som mala Ako najlepsie viem od Pary... ale postupne sa mi zacala ta pesnicka hnusit, tak kym sa mi uplne nezhnusila vymenila som ju za Pain it black od Rolling stones
Ja som dlho nevedela rozhodnut ake zvonenie si dat lebo nieco bolo prilis stare nieco prilis tiche a potom som nasla pesnicku od U2 a mary j.blage je SUPER
hmm na vela ludi rozne zvonenia ale vseobecne mam misery bussines od paramore a potom take vselico na dvoch ludi mam i just wanna live-good charlotte,na dalsich dvoch when did your heart go missing-rooney,na dalsieho nightwish-amaranth,dalsi linkin park-from the inside aaaa to je asi vsetko
najviac sa mi paci ze pred tym boli mobily normalne a ked uz mal nejaku melodiu, tak vaaaaau... ptm farebne, normalne melodie boli trapnost, boli tu tie poly... a teraz? kazdy ma pesnicku
na hovory mam Avenged Sevenfold - Crittical Acclaim a na sms mam Staind - Staind - Outiside...peckove pesničky ale dosť často to mením,v závislosti od nálady...hocikedy je to aj 2x za deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
a spravy mam Opak feat. Sash - Twist
ale nie dlho...lebo som na to zvyknuty.....hned si to zmenim
Tak hovory - Metallica - Cyanide
Spravy - Arch Enemy - Carry The Cross
Budik - Iron Maiden - Rainmaker
The Distillers
The Ramones
Ine Kafe
Helenine Oči
a inee
25. joo to je genialita
Hovor: scorpions-cold
kamosi: DJ Yoeri - Jumpstyle Shit (Vorwerk Remix)
priatelka: Groove Coverage - Because I Love You
Všetky tieto pesničky mám postrihané približne do minútovej dĺžky.
SMS: Venus in Furs od Velvet Underground
Hovory od ocka a mamky: Peek & boo od The Infants
Hovory od bata: Moon chase polka od Swan Bride
Budik: dlhoooo som mala Ako najlepsie viem od Pary... ale postupne sa mi zacala ta pesnicka hnusit, tak kym sa mi uplne nezhnusila vymenila som ju za Pain it black od Rolling stones
sms - frajerka
budik - Rozpor - nevem ako sa to vola.. ale ze ".. kolesá systému, ktoré nás chcú zovrieť, chceme byť slobodní, je naša odpoveď.."
Tie slová sú brutálne
* E
*sry za preklepy
"tedka kdybychom porodili tak bychom chcipli dotedka sme tancili polku na vesnicke zabave ale odted budeme tancit tango na narodni urovni"
a na rodinu podla toho kto vola bud cancion z desperada, have a nice day, a Landa a 1938...
SMS mi to len pípne, že ani nepočuť
Budík Love generation
mam snigla z pana prstenov ci jak sa vola heh
na kamošov Komplikovanu-polemic
na spolužiakov She fuckin´ hates me-puddle of mud
a na drahého mám Proč si proboha na mně tak zlá?-dara a hugo toxxx
a všeobecne mám od Razorlight ale ani neviem čo už
na SMS: Mario Bros.
a na budik: Andulki
ale tieto mám asik najdlhšie
a na sms nejaký default
sms: Skap - A la Mierda
budík: Hospital Bukra - Budíková
Priatelia: Polemic- Ako to prezijem
sprava: Dethklok-Dethkloktheme (Metalocalypse)
My chemical romance- The ghost of you
a na budik Evanescence- My immortal. to vam je potom ake kraaaaaasne vstavanie
a na budík Deathstars - Motherzone
madona vogue
the killers - read my mind
spravy annie lennox - walking of broken glass
ram jam - black betty
ac/dc - tnt
kate perry - i kissed a girl
pulp fiction - girl you'll be a woman
a dalsie
SMS: Vlastnorucne vyrobena hlaska "Buon giorno, sie haben ein message!!"