prečo by boli provokačne?
ja nosim arafatku za jediným učelom: Chrani mi krk...je dsotatocne velka aby sa ten krk dal zakryt a dostatocne prakticka aby nezavadzala.....a hodi sa ku vsetkemu, co je plus
ja som ju kedysi nosila...ale odkedy sme tu mali trhy a mali tam arafatky...a babky zistili ze to mladi kupuju a ma to odvtedy kazda zenska... tak t uz nenosim
Kedysi davno, ked to este skoro nikto nenosil, som si kupila bielo-modru a mala som ju rada, ale ukradol mi ju jeden nemenovany clovek. Ale potom som dostala bielo-hnedu a bielo-fialovu... A kupila som si tyrkysovo-ciernu, lebo tie *nejaka farba*-cierne su krajsie...A moja najoblubenejsia je cierno-zelena
Je pravda, ze momentalne to ma okolo krku kazdy druhy clovek, od postarsich tiet az po hip-hoperov. Ale uz nedokazem vyjst z domu bez niecoho omotaneho okolo krku, pokial nie je leto. A nemyslim si, ze vsetci, co to nosia vyzeraju ako socky, zalezi od toho, ako to maju omotane (ked si to niekto kupi, nech sa to najprv nauci viazat) a co este maju na sebe.
arafatka je najlepsia vec na svete chrani proti vstetkym zivlom(okrem vody).Dokonca aj v lete sa to da nostit na hlave a neni vam v tom teplo(teda ak toneniten najhrubsi typ).Esreze to ten pan Arafat tak preslavil.
cierno-zelena
cierno-zlta
cierno-modra
cierno-biela
bielo-cierna 2x
Nech si kazdy nosi to co chce....a to bude fajn..tap tarara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale tento nedostatok sa chystam napravit
ja nosim arafatku za jediným učelom: Chrani mi krk...je dsotatocne velka aby sa ten krk dal zakryt a dostatocne prakticka aby nezavadzala.....a hodi sa ku vsetkemu, co je plus
Som kráľ Arafatiek
myslite si, co chcete, ale nepacia sa mi ruzove arafatky a nemam rada hiphoperov, ktori ich nosia. Slusne povedane.
cierno-bielu
sivo-svetlosivu
zelenozelenu xD
cierno bielu
cierno cervenu
cierno fialovu
a segre som kupila cierno modru, a tu sem tam nosim ked pozicia
Je pravda, ze momentalne to ma okolo krku kazdy druhy clovek, od postarsich tiet az po hip-hoperov. Ale uz nedokazem vyjst z domu bez niecoho omotaneho okolo krku, pokial nie je leto. A nemyslim si, ze vsetci, co to nosia vyzeraju ako socky, zalezi od toho, ako to maju omotane (ked si to niekto kupi, nech sa to najprv nauci viazat) a co este maju na sebe.
čierno bielu
čierno modru
čirno fialovú-táto je najoblúbenejšia
čierno oranžovú
@6 moje slova
@16 nemyslim tiez ze by v tom vyzerali vsetci ako socky...ale tak tvoj nazor hm
cierno-zelena
cierno-zlta
cierno-modra
cierno-biela
bielo-cierna 2x
Nech si kazdy nosi to co chce....a to bude fajn..tap tarara