Samozrejme, nie len tak, ale proste ze vite, ze uz zajtra to MUSI prist... A niekto Vam vsak da tu veľkorysú výsadu, ze si svoju smrt mozete vybrat.. Skuste byt ORIGINALNI !
sediac s hudbou v ušiach-niečo depresívne (aby sa nepovedalo), obklopená ľudmi kt. ma majú skutočne radi a v hojdacom kresle s čokoládou ústach....a bez bolesti, to je jasné...
Tak, že budem letieť, ale zomriem ešte v letku na starobu Vždycky som túžila lietať (ale nie spadnúť), a bolo by to pekné splnenie priania...infantilné a vrcholne nereálne, možno, ale vždy lepšie ako si predstavovať vlastnú smrť povedzme utopením, pomalým mučením či nejakou zákernou chorobou...
@20 ešte nebolo parašutistu ktory by zomrel dôsledkom padu vždy dostanu infarkt pripadne sa im zrazia tekutiny v tele z tej rychlosti a ich roztrhne abo daco take
no akurat ma napadlo ze zachranim niekoho kto sa bude topit v mori a ked ho uz vytiahnem z vody pribehne daky perfektny chlap ktory bude do mna sialene zalubeny a ja do neho a zomriem mu v naruci pri vasnivom bozku
noo tak ja bych scela zomret v spanku ako stara babka D aebo v mladosti v neakej nebezpecnej situaacii .. ako je paad , zastrelenie atak .. aby bola sranda
Ja nemozem prispiet, lebo nie som originalna. Ale (birdznick)Bibo vravi, ze chce byt vystreleny do vesmiru a letiet svetelnou rychlostou az kym neumrie na starobu.
mam dve cesty svojej smrti...bud staroba a v spanku, nechcem vediet ze sa to blizi, nechcem trpiet chorobami(ale tomu sa asi nevyhnem v starobe); alebo druha moznost zomriet ako hrdina, pri uspesnej zachrane kohosi zivota
to je moj pohlad na tuto, dufam ze, daleku buducnost
chcel by som zomriet v spanku, ale ak sa nezabijem, tak raz zomrem na infarkt, ked sa rozculim...si myslim...ale najradsej by som umrel na jesen, alebo v zime...a chcel by som, aby ma davali do truhli okolo piatej vecer...musim si to dat do poslednej vole...
suhlasim aj s @1 najviac by som nechcela zhoriet v ohni alebo utopit sa to je nechutnee...Ale ani v tom spanku,su aj ine bezbolestne vecia ked umrem chcela by som vediet o tych poslednych sekundach ked to bude,hmmm...mozno nejaky liek smrtiaci alebo injekcia
Asi naj by bolo ist spat a zobudit sa mrtvy ( teda nezobudit sa , ale keby, ze fakt nieco extra, tak by som chcel aby presne mna trafil asteroid, jj to by bolo cool
@49 tak na tu 2ku zabudni trafit do cela z 2-3km je takmer nemozne nehovoriac o tom ze ten kaliber ktorym by ta trafil by uz bolo jedno ktoru cast tela ti trafi
joooj ja cem zomret pri banji jumpingu aby sa rozrhlo lano abo aby sa mi neotvoril padak pri skoku z liewtadla alebo aby ma zozral zralok alôebo nejaka prerastla z mutovana prisera... abo juuuj ze by ma zabil nejaky nadherny japonec...alebo mana-sama ( gitarista z jednej kapely) ale pred tym by som ho objala a dala mu pusu no on by ma potom na 100% zabil alebo aj v posteli s gacktom( jeden perverzny spevak ktoreho milujem) alebo proste aby ma zazrilo nejak fasa faro v tokyu mno ale zas ani ty ufo neni su zly napad ale sranda by bola umret na style kruh- co bol ten horor ze pozres gazetu a po meste ta bude nahanat samara a budom budem taky spoatny onys newim co snimi urobiíla v tom filme ale haluz alebo mno dobre uz sa budšem, trocha krotit ze pojdem mojim nasdhernym japonskym typkom na premieru svojho prveho filmu co bude super trhak a cestou nas zrazi vlak a skoncime a v kusok a budu nas zbierat potom do tych velkych vriec
chcela by som umriet tak aby vsetci plakali ked budem umierat... aby si ma kazdy zapamatal...a nevidim rozdiel medzi smrtou v spanku a gulkou do hlavy...o jednom ani nebudes vediet a to druhe je len okamih..stotina sekundy, kde bolest ani nema kedy prist...aspon myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
asi nebudem origo ale ta smrt v spanku by ma potesila
Alebo aj pád z Burj Dubaj alebo CNN Tower by nebol zlý.
zomrel na otravu alkoholom...(už teraz veľmi nereálne)
ako najpravdepodobnejšie sa zdajú byť: cirhoza pečene a rakovina plúc.
alebo poprosim limberga aby mi nieco namiesal..nejaku pochutinu limberg ma uci chemiu
to je moj pohlad na tuto, dufam ze, daleku buducnost
chcel by som aby na mna drbol balkon.. fakt fest..
alebo sa postavit do cesty letiacemu u.f.o..
alebo jed.. jednoducho jed..
1. nachádzať sa asi tak niekoľko km od dopadu jadrovej bomby a nechať sa kvalitne vypariť
2. zastrelenie skúseným ostrľovačom zo obrovskej vzdialenosti 2-3 km priamo do čela
a nazáver to čo by som naozaj chcel
3. Vypiť 30 ml čistého LSD, zajesť to 70 kusmi Stropharia Cubensis a umrieť s úsmevom na tvári v neuveriteľne farebnom tripe
zomrieť v posteli obklopený rodinou a priateľmi..ak prirodzená smrť
@6 originaaalne...
@12 to je ako zo scenaru k dakemu filmu (komedii samozrejme)
@18 depeche mode? To je dobra smrt
@20 ano, vacsina ludi nie su masochisti, aby sa chceli 2 minuty topit.. :A nie je to infantilne, je to krasne.
@21 mm, skor len bozkavanie... to druhe - vies, pad, sily, odpor vzduchu... by sa NiEkOmU mohlo nieco odtrhnut a je po romantike..
@30 super!