no da sa, problem je ten ze ked sa rozhodnes znasilnit chlapa, o par sekund sa to nemoze nazyvat znasilnenim, pretoze chlap sa nebrani a paci sa mu to, ... z toho vypliva... chlap sa znasilnit necha dobrovolne
ee, muza nemozes znasilnit...iba sexualne zneuzit.....len zeny s adaju znasilnovat...takto nas to apson ucili.. ....cize nezijem v starchu, ze ma niekto znasilni...jej to je pocit..
@lachance aj nabuduce ..potom sa ozvi jak sa to priatelovi pacilo ..mozes pouzit aj nejaky latexovy kostym,popripade sadu analnych kolikov na umocnenie zazitku..fantazii sa medze nekladu ..
@26 da sa, staco aby jeden chcel a druhy nie,nie s kazdym su ochotni chlapi sexovat,aj ked tu urcite vladne nazor,ze chlap chce stale a vzdy
Proste kaydz mame nejake naroky a predstavy...
bol taky pripad a cital som to v diskusii na birdz, ze v nejakom ustave ovalili dievcata osetrovatela, ktory sa im pacil, potom bol trosku problem s erekciou, tak si pomohli zapalkami...chudak chlap...
jasne ze sa da chlap znasilnit
ti co tvrdia, ze sa neda, myslia asi to ze ked sa mu postavi pero, tak to uz chce.
ale tak to je pud, takze postavit sa mu moze aj ked nechce, ale drazdi ho. moze sa vnutorne proti tomu nranit, ale ked mu to nepomoze, tak no znasilnia.
vobec tu nejde o to ci je vzruseny alebo nie, ide o to, ci to chce alebo sa tomu skutocne brani. a bolo vela pripadov, kde boli znasilnene zeny a tie nevedeli pochopit, ako je mozne, ze pocas aktu im zvlhla musla, ked sa branili, a nechceli to, mali voci tomu odpor.
telo si totiz robi niekedy to co chce , a nie co chceme mi, mozno to bola u nich obrana, aby neboli roztrhane. podla fyziologie je jasne ze ak sa zenske a muzske pohlavne organy drazdia, tak reaguju, a cloveka to vzrusi, nieje to samozrejme u kazdeho takto. ale stavasa to.
toto je cele vyjadrenie
jasne ze sa da xD
ale podla mna xD co ja viem xD ze znasilenny chlap xD
hmmm xD ak toho chlapika vzrusuje neaky druh nasila xD
da sa znasilnit xD
inac myslim ze nie xD
ved pri strese a natlaku moze dojt k erekcii??
xD
no vy ste asi nepochopili moj koment....neda sa znasilnit...da sa len sexualne zneuzit....prakticky je to to iste ako znasilnt..ale v pravnickej ci jakej oblasti sa na takyto cin oznacuje ako sexualne zneuzitie......iba ak zena je napriek jej nesuhlasu "pouzita" na uspokojenie sexualnych potrieb...len vtedy mozeme podat staznost, teda prisvlastok k takemuto cinu...ZNASILNENIE.....tak.. ...ak nebudu vhodne niektore vyrazy, tak sry...ale nestudujem tuto oblast...
@39 ...neboj aj keby dve tabletky...pod tou tarchou by si ho mohol zlomit..cize ee..250-ka nemoze....tu je ten problem ze ani ju nikto nemoze znasilnit...cize su to stastne zeny....
No ved jasne keby som videl 250 kilovu zenu, ktora sa za mnou rozbehne a ide ma znasilnit, tak by som utekal jak len vladzem a to by sa mi nepostavil mesiac bo by som ju stale mal v hlave
hehe..myslis ze chlapa treba znasilnovat??wed oni to chcu tak naco este ze znasilnit..ked mu zena ukaze prsia trosku sa s nimi pohra tak nech ide do nohaviciek a je tvoj..ani prosit nemusis a este eroticke pohlady..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a tvoja predstavivost sa ti zvecsi... priam ta vystrasi
Jaj, no resp. ano, ze by nejaky chlap chudy ako ja a nejaka zenska velka ako Brazilia
Proste kaydz mame nejake naroky a predstavy...
ti co tvrdia, ze sa neda, myslia asi to ze ked sa mu postavi pero, tak to uz chce.
ale tak to je pud, takze postavit sa mu moze aj ked nechce, ale drazdi ho. moze sa vnutorne proti tomu nranit, ale ked mu to nepomoze, tak no znasilnia.
vobec tu nejde o to ci je vzruseny alebo nie, ide o to, ci to chce alebo sa tomu skutocne brani.
a bolo vela pripadov, kde boli znasilnene zeny a tie nevedeli pochopit, ako je mozne, ze pocas aktu im zvlhla musla, ked sa branili, a nechceli to, mali voci tomu odpor.
telo si totiz robi niekedy to co chce , a nie co chceme mi, mozno to bola u nich obrana, aby neboli roztrhane. podla fyziologie je jasne ze ak sa zenske a muzske pohlavne organy drazdia, tak reaguju, a cloveka to vzrusi, nieje to samozrejme u kazdeho takto. ale stavasa to.
toto je cele vyjadrenie
hehe
ano ani ja by som sa nenechal od hocikoho
tak to uz chce...
ale tak to je pud, takze postavit sa mu moze aj ked nechce, ale drazdi ho...
ale podla mna xD co ja viem xD ze znasilenny chlap xD
hmmm xD ak toho chlapika vzrusuje neaky druh nasila xD
da sa znasilnit xD
inac myslim ze nie xD
ved pri strese a natlaku moze dojt k erekcii??
xD
Ale ja si tiez myslim, ze mozu muza znasilnit, resp. aj proti jeho voli sa moze vzrusit, podla toho aka je kocka ta dotycna co ho chce znasilnit