Viem ze vo vlasoch moc dlho ale toto fakt neviem..spoluziak hulil kazdy den ..a dozvedel sa ze na testy musi ist o dva dni..tak pil vela mlieka a nic mu nezistili
zavisi to aj od typu testu ktory ti mozu robit... najlacnejsie a najrychlejsie formy testu zistia stopy do 1-5 dni, ked pijes vela mlieka ako pise @4 a jes kopu mastnych veci tak sa to odbura skor, pripadne ostane prilis male mnozstvo na tento test.. vseobecne z mocu mozu zlozitejsimi testami zistit max do 2 tyzdnov pokial viem.. krv tie 2-3 mesiace ako vravi @3
v moci nvm ale v krvi sa udrzi okolo 3-8 mesiacov podla toho ako casto dany clovek marihuanu uziva a podla toho podla mna bude aj v moci sak to je vlastne prefiltrovana krv taze 28 dni ani nic take podla mna nie ale nic sa neboj ked je to koli testom tak tych sa nedockas lebo stoja okolo 15000Sk a kto ich bude platit
suhlas ze 8mesiacov .... to keby bola zenska tak sa jej snad aj detsko narodi zhulene...najprv zeleny dym potom hlavicka a cela porodna sala je sfetena
@stompdown vtipu chapem, ale musi mat aj nejaku uroven . Presne vdaka takymto "vtipom" vznikaju niektore "antifetacke" famy. Ty tu napises taku hovadinu, niekto to zle pochopi a bum na svete je dalsia fama: marihuana ma zeleny dym a z jedneho brka sa rozbije kludne 10ludi . Uz sa mi to neraz stalo, ze niekto vytvoril takuto famu .
Co ja wem tak v moci max. mesiac zavisi kolko mlieka pijes to detoxikuje chodil som kedysi na kontroly k doktorke a nekedy bol uz po 2 weeks moj moc cisty zavisi ze aj kolko hulis.
V slinach: do 10 hodin od pozitia. Test mozu vykonat floydi aj na ulici ak maju dostatocne vybavenie.
V moci: 2 max 3 tyzdne. Testy na THC sapri beznej kontrole nerobia. Testery na drogy vsak mozu kupit napr. aj tvoji rodicia v niektorych lekarnach a drogeriach.
V krvy: 120 max (podla zivotnosti cervenych krviniek). Tiez sa nerobia pri beznych kontrolach testy na THC, test na THC stoji nad 170e.
Vo vlasoch: do polroka na bezny test, profesionalny test korienkov spravi celozivotnu analyzu. To su spickove testy a stoja niekolko tisic eur.
Ku vsetkym testom vsak potrebuju tvoj suhlas (suhlas zodpovednikov), alebo sudny prikaz.
Hulil som 12 rokov z toho 10 rokov kazdy den minimalne 3x (hlavne lampy a hydro). mal som dokopy mozno rok pauzu, cize celkovo v tom lietam 13 rokov. 13.1.2011 som prestal a drzim sa(dufam na dobro alebo tak ze si zahulim obcas max 5x do roka) davam sa testovat kazdy mesiac. posledne vysledky stale pozitivne=>je to extremne individualne. zavisi od vahy, aktivnom pohybe tym myslim aj sex, strava, metabolizmus, obsah THC v trave, intenzite fajcenia proste vela faktorov. Caje, mlieka, vody pred testom to je nic. V sucastnosti existuju take testy ze ich neojekabatite niako a nestoja vobec tolko ako tu pisete-to su len famy. Co doporucujem-vela vela pohybu,zelenina a ovocie,vela vody ale cistej (aj tak je to naj tekutina) a hlavne nehulit. ked uz, tak nech je nato naozaj prilezitost a ze viem o com hovorim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
každopádne bez tvojho súhlasu a podpisu ti test na drogy robiť nemôžu.
@Ciscokid
V moci pri jednom poziti 2-3 dni, pri pravidelnom castom uzivani cca. 12 tyzdnov.
V krvi tiez 2-3 dni a pri pravidelnom, 2 tyzdne.
Za realne komenty povazuj len tie @tryptaminedream -ove. Ostatny trepu a tipujem, ze ani nevedia poriadne o com...
ty si urcite nikdy nekuril a ani nezacinaj
V slinach: do 10 hodin od pozitia. Test mozu vykonat floydi aj na ulici ak maju dostatocne vybavenie.
V moci: 2 max 3 tyzdne. Testy na THC sapri beznej kontrole nerobia. Testery na drogy vsak mozu kupit napr. aj tvoji rodicia v niektorych lekarnach a drogeriach.
V krvy: 120 max (podla zivotnosti cervenych krviniek). Tiez sa nerobia pri beznych kontrolach testy na THC, test na THC stoji nad 170e.
Vo vlasoch: do polroka na bezny test, profesionalny test korienkov spravi celozivotnu analyzu. To su spickove testy a stoja niekolko tisic eur.
Ku vsetkym testom vsak potrebuju tvoj suhlas (suhlas zodpovednikov), alebo sudny prikaz.
Ja sa chcem spýtať, či je podmienka testu použiť čerstvú moč ?
Keby donesiem moč starú cca 3-4 hodiny, bude to mať vplyv na výsledok testu ?
Neviete ci zistia stary moc pri testoch keby som ho chcel zamenit za moj