@fxx nie nehádžem. potom je ešte druhá skupina ľudia, ktorí sa majú zle a vyžívajú sa v tom (inak by sa s tým asi snažili niečo urobiť)
nechcem vyzerať ako optimistická naivná krava, viem ,čo je to mať sa zle, ale viem aj to, že sa s tým dá kdečo spraviť. pokiaľ mám čo jesť a mám kde bývať alebo sa mám komu vyžalovať, tak to nikdy nemôže byť až tak zlé.
a potom je ešte chvíľková nálada matia sa zle. ale to nie je predsa všeobecný pocit zo všeobecnej situácie. každého niekto niekedy nasere. rozčúli. sklame. čokoľvek. ale nemusí to pokaziť celý deň.
ja len tak. že pesimisti sú mi proti srsti.
a aj tí slabí, ktorí nie sú schopní sa zdvihnúť a hrdo padať ďalej.
boli ma krk...boli ma ruka...druha ruka....hlava...z amoniaku a z acetonu....k tomu problemy vo vztahu, ktore sa uz asi na dobre nevyriesia...problemy v rodine...cize...preco som nedala hrozne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
všetko závisí od pohľadu na vec a utápať sa v blbej nálade nielen, že nepomáha, ale ešte aj od vás odpudzuje ľudí
nechcem vyzerať ako optimistická naivná krava, viem ,čo je to mať sa zle, ale viem aj to, že sa s tým dá kdečo spraviť. pokiaľ mám čo jesť a mám kde bývať alebo sa mám komu vyžalovať, tak to nikdy nemôže byť až tak zlé.
a potom je ešte chvíľková nálada matia sa zle. ale to nie je predsa všeobecný pocit zo všeobecnej situácie. každého niekto niekedy nasere. rozčúli. sklame. čokoľvek. ale nemusí to pokaziť celý deň.
ja len tak. že pesimisti sú mi proti srsti.
a aj tí slabí, ktorí nie sú schopní sa zdvihnúť a hrdo padať ďalej.