Naši boli susedia, ale takí na akoby kopaniciach kde sú susedia od seba vzdialení niekoľko metrov. Avšak oni boli akoby len cez cestu. A to môj oco chcel najskôr sestru mojej mamy, príbeh prečo nakoniec skončili oni dvaja spolu nám nepovedali, teda nepamätám si :smile:
Nasi sa spoznali ked moja mama prisla na prazdniny k babke na vychod a jej ujo (bol v ich veku a je to moj krstny) bol jeden z naj kamosov mojho otca a zoznamil ich na zabave a odvtedy bola laska. Par mesiacov si kazdy den telefonovali kedze to bolo cez pol republiky. Mama chodila na druzstvo a oco do jednoty kazdy den o tej istej hodine aby doma nepoculi o com sa rozpravaju. Potom sa raz oco s krstnym opili aby oco nabral odvahu a isli mamku poziadat o ruku. Uz su spolu stastne a stale zamilovani 25rokov. (love) (cmuk) ( inak na tej zabave sa do ocka zalubila aj mamina sesternica a do mamky zase terajsi manzel jej druhej sesternice. Hotova telenovela (: )
Ked mamka chcela postavit dom a otec jej ho mal naprojektovat a dat postavit. Napokon to bol maly domcek a naai si postavili velky dom.. V ziline.. A uz sme ho aj predali, ale ten domcek sme dali do prenajmu a zaraba mi na zivobytie :)
V 39-ne smer Mlynská dolina sa oco len tak zo srandy spýtal neznámej baby že či sa zaňho vydá, a ona len tak zo srandy povedala že dobre :D no a niekde na šturáku som vznikla ja, tak sa zaňho nakoniec fakt musela vydať
Otec šiel ako doprovod na kamkinu stužkovú, keďže jej pôvodný partner to na poslednú chvíľu zrušil. Tam stretol mamu, ktorá šla ako doprovod svojho vtedajšieho priateľa.
ocino bol miestny cavo ktory bol mamke velmi nesympaticky, ona jemu bola ale velmi sympaticka :D nakoniec ich zoznamila na ocinovi naliehanie jeho sesternica = mankina kamoska. no a tatino mamcu zbalil na sampanske s jahodami (:
Ocino hral v rockovej kapele na gitare a často hrávali v pivárni, kde mamina točila pivo :D pohľady sa im stretli ( :D ) a akurát 7.8. oslavovali 24 rokov spolu (love) Pivo a dobrá hudba spája! :D
Mamin kamarat bol do nej vraj strasne buchnuty, lenze bol taky ten hanblivy typ. Strasne ju chcel pozvat na rande, lenze stale sa chudak zakoktaval, ked mal ist uz na vec. Tak si zavolal na pomoc svojho kamarata (mojho oca). Ponaucenie - srdcove zalezitosti si ries sam :D
@veronikacs ešte že si moja sestra a možem ta doplniť - po tom čo jej hodil za krk mloka mu ona ukradla bicykel, zamkla ho doma na dvore a išla do kostola (: (:
Názory k téme
29 ročný muž
27 ročný muž
kOkOtOvO
24 ročný chalan
11 ročné dievča
24 ročné dievča
32 ročný muž
konské-e zuby
Moji v robote...
38 ročný ujo
Potom o sebe dlho nevedeli a spoznali sa dajako cez kamarátov.
32 ročný muž
konské-e zuby
23 ročné dievča
20 ročné dievča
25 ročná žena
Břno
25 ročný muž
RK
29 ročný muž
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
,,romantika" skoro jak z pearl harbor kks
19 ročné dievča
Po pár týždňoch vznikol brat a bola svadba... A sú spolu aj po 29 rokoch :)
29 ročný muž
qizmajster birdzu
21 ročný chalan
stále niekde inde
Avšak oni boli akoby len cez cestu.
A to môj oco chcel najskôr sestru mojej mamy, príbeh prečo nakoniec skončili oni dvaja spolu nám nepovedali, teda nepamätám si :smile:
25 ročná žena
Smultronställe
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
17 ročné dievča
35 ročný ujo
28 ročná žena
Wonderland
22 ročné dievča
Maspalomas
hrá sa, že má 1 rok
19 ročné dievča
V hlave
24 ročné dievča
22 ročné dievča
21 ročné dievča
Raxacoricofallapatorius
hrá sa, že má 0 rokov
z minulého storočia
26 ročná žena
23 ročné dievča
Dolný Kubín
hrá sa, že má 2 roky
25 ročná žena
retardovana šošonka na uteku
Napokon to bol maly domcek a naai si postavili velky dom.. V ziline.. A uz sme ho aj predali, ale ten domcek sme dali do prenajmu a zaraba mi na zivobytie :)
19 ročné dievča
Wilderland
38 ročný ujo
18 ročné dievča
19 ročné dievča
Wilderland
21 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
12 ročné dievča
Halmstad
25 ročná žena
retardovana šošonka na uteku
29 ročný muž
qizmajster birdzu
20 ročné dievča
NZ/NR
20 ročné dievča
11 ročné dievča
25 ročná žena
Kežmarok
24 ročné dievča
Martin
(love) Pivo a dobrá hudba spája! :D
24 ročný chalan
23 ročné dievča
Kuvikovo
22 ročné dievča
Košice
hrá sa, že má 1 rok
24 ročné dievča
23 ročný chalan
Jordan Peterson Birdzu
hrá sa, že má 1 rok
Femiarmy Birdzu
Čo mi doteraz nedáva zmysel, lebo viem, ako veľmi sa mame nechce chodiť pešo :-D