Ahojte, mám za sebou dosť búrlivý rok a stým búrlivým rokom prišla aj nepekná povesť. Začalo sa od vtedy čo som začala chodiť na diskotéky. Spoznavala som alkohol a nočný život. Každý víkend som bola na nejakej akcii. Občas som za jednu noc vystriedala a
no keby si to sem nenapisala tak mozno by si si tu nasla nejakeho chalana..
ale cenim si tvoju upprimnost a snaha o napravu..
ale tak ja za to nemozem, ze si sa spustila..robila si veci, ktore si robit chcela, to ta neospravedlni..
ja mam 2 ruky, 10 prstov a na kazdej ruke mam taky prst, ktory je treti v poradi, obcas ho takym ludom, ktori siria o mne veci vystrcim a mam ich na haku..
tak tejto povesti sa už nezbavíš.. mám spolužiačku ktorá je na tom skoro podobne.. a tiež ma peknú povesť.. už aj teraz na jej budúcej strednej škole sa o nej hovorí tak ako sa hovorí.. takže povesti sa nezbavíš.. aspoň nie keď je takáto..
ľudia sú kadejakí a s tým sa nič nespraví. skús zmeniť isté vecí. mienka sa nezmení pravdepodobne. tebe však malo byť to jedno, čo povie nejaký Franto Mrkvička, ktorého zrejme nepoznáš. nerieš druhých ľudí a tobôž,ale rieš seba a aj začni od seba.
@b0n0@15 tak iba tým to snáď nebude, jestvuje tu aj jeden nemenej drbnutý majestic :/ aj subway z podobného súdka idú rušiť, dúfam že sa vplyvom tohto všetkého nedojebe apollo ktoré je hádam jediné aké také normálne
@vefkaa výšku alebo robotu v inom meste neplánuješ? tam by sa dalo začať odznova, ak ti je to ozaj ľúto celé
@vefkaa toto ti hovorím ako psychológ (aj keď nim niesom) nesnaž sa zmeniť minulosť, zmeň prítomnosť... hlavné je že si si to uvedomila... a chceš byť iná...
Zacnis a spravat normalne a najdi si novych kamaratov, ktori nebudu poznat tvoju minulost a problem solved. Nikdy nie je neskoro na zmenu, no ak si najdes nejakeho priatela dufaj, ze sa to nedozvie, nejednemu cloveku moze prepnut v hlave, ked sa dozvie taku vec...
booože no tak si si užívala a čo? problém nie je v tebe ale v slovákoch a ich hlúpej malomeštianskej mentalite vďaka ktorej donekonečna budú riešiť životy iných ľudí zatiaľ čo im ten vlastný pretečie pomedzi prsty. Užívaj si koľko chceš, rob to čo ťa baví, ak ťa baví chodiť na party chodievaj tam aj každý deň, ak sa ti zapáčia 4 chlapci za jednu noc- JE TO TVOJA VEC. ak ťa to však už teraz prešlo, vyčkaj času, nájdeš si chlapa, ktorého absolútne nebude zaujímať tvoja minulosť, ale to, aká si v prítomnosti.... sú aj normálni ľudia, len treba byť trpezlivý a v žiadnom prípade sa nezaujímať o to čo si myslia iní, ak robíš to čo ťa baví.
koniec koncov, na čo budeš spomínať keď výjdeš z puberty??? Ver mi, bola som rovnaká a aj keď mám teraz vzťah po akom som vždy túžila, najradšej by som mala zase 16... absolútne nič neľutujem
Pozri, čo sa stalo neodstane, ale môžeš to trochu napraviť. Ako píšeš, chceš sa polepšiť, ak tak naozaj bude, ľudia začnú zabúdať a postupom času si predchádzajúcu predstavu o tebe nahradia terajšou - tou lepšou.
Samozrejme, nebude to hneď a vždy sa nájdu nejaké zlé jazyky, ktoré to budú stále pretriasať a schválne vyťahovať. Zabudni na to, že o svojej zmene presvedčíš úplne všetkých. Daj si hlavne záležať na priateľoch a ľuďoch, s ktorými budeš v sociálnom kontakte, vybuduj si u nich dôveru a dokáž im, že nie si taká aká si bývala.
Viac nepotrebuješ a ostatných si nevšímaj, tak čo, kolujú o tebe nepekné reči (viem, že ti to je isto nepríjemné) - o koľkých ľuďoch sa také šíria a vôbec ani taký nemusia byť
Chce to len čas a pevné nervy Hold, nabudúce mysli na následky, hádam si sa poučila.
@klaudiqaaa tak opäť hovorím za seba že ďakujem neprosím, neholdujem takej zábave pri ktorej môže byť vedľajším produktom že chytím HIV alebo privediem nejakú babu do iného stavu, ale šak každému co jeho jest.. že som idiot by si o mne zrejme niekto myslel tiež a aj keď by si to myslel zčasti oprávnene tak dúfam že to nie je jediná vec ktorú slečna hore ľutuje
@waagbistritz69 skor ako HIV by som sa bal, ze na mna hodi decko ineho kolika, co sudim podla pravdepodobnosti.
@klaudiqaaa v podstate sa snazis povedat, ze ten o kom sa hovori ako o stetke nemusi byt stetka? S tym by som aj suhlasil, lenze rozum neospravedlnis hormonmi
@vefkaa sekaj dobrotu, ved nie nadarmo sa hovori z najvacsich kuriev sa stanu svatice a z najvacsich svatic najvacsie kurvy...
@klaudiqaaa tak ale ked sa holka poriesi so 4 typkami za vecer, je to sice jej vec, ale ti viac na urovni by s nou asi nic spolocne mat nechceli a ked sa zas prestane tak chovat, je zas hlupost niekoho odsudzovat za jeho minulost
aj o mne mali ludia zlu mienku, ale trochu inu nez o tebe. nespajali ma sice s kurvami, ale..
tak som sa na ludi vykaslala, zbavila som sa vsetkych, ktori mi skodili a zacala som zit novy zivot. dnes ma vacsina mojich starych znamych ani nespozna, ked idem oproti nim na ulici. som novy clovek s novou identitou a novou povestou. da sa to, ale chce to cas a zmenit na sebe vsetko od obalu po vnutro.
@wolskeoko nesnažím sa ospravedlniť absolútne nič, povedala som len toľko, že je to jej vec... a aby som uviedla na pravú mieru, štetka je tá, čo si necháva platiť za sex.
@klaudiqaaa no dobre, ale je rozdiel ak od toho uplynula urcita doba a uz sa chova urcitu dobu normalne, alebo ked sa este minuly weekend takto chovala
nikdy nie je neskoro, v prvom rade musíš chcieť byť lepšia, vzdať sa svetských radovánok, zmeniť svoj postoj k životu, a na to treba velikánsku pevnu vôľu!.........filip
čože... už je to asi neaktualne ale neda sa mi to nevyjadrit čiže takto- maj v piči ľudí! Ja som bola taká istá ale potom ma to fakt dosť sralo.... vkuse sa o mne hovorilo a doteraz sa o mne tak hovorí ..potom som dosť dlhú dobu sa stiahla a fakt som nič nevyvádzala..cca rok... a myslíš že sa niečo zmenilo? vobec, stale som bola najvačšia kurva pritom častokrát ľudia okolo mňa robili horšie veci a nikto to neriešil..ja som bola vždy tá ktoru každy riešil..a prečo by som sa mala trápit kvoli ich nudným životom? že stále riešia mna a moje "kurvenie"? vôbec..nasrať im..a dať im to najavo mám pri sebe ľudí ktorí ma beru taka aka som, vobec ma nesudia, nerobia zo seba svatuškarov tak ako vačšina okolo a radi somnou trávia čas ... maju v piči čo o mne druhí hovoria..tak ako aj ja sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a to si si neuvedomovala vtedy ked si to robila? ach jaj husa hlupa
no keby si to sem nenapisala tak mozno by si si tu nasla nejakeho chalana..
ale cenim si tvoju upprimnost a snaha o napravu..
ale tak ja za to nemozem, ze si sa spustila..robila si veci, ktore si robit chcela, to ta neospravedlni..
ja mam 2 ruky, 10 prstov a na kazdej ruke mam taky prst, ktory je treti v poradi, obcas ho takym ludom, ktori siria o mne veci vystrcim a mam ich na haku..
kto ta bude chciet spoznat , ten ta spozna..
hlavu hore..
@vefkaa výšku alebo robotu v inom meste neplánuješ? tam by sa dalo začať odznova, ak ti je to ozaj ľúto celé
presne tak...!!!
Samozrejme, nebude to hneď a vždy sa nájdu nejaké zlé jazyky, ktoré to budú stále pretriasať a schválne vyťahovať. Zabudni na to, že o svojej zmene presvedčíš úplne všetkých. Daj si hlavne záležať na priateľoch a ľuďoch, s ktorými budeš v sociálnom kontakte, vybuduj si u nich dôveru a dokáž im, že nie si taká aká si bývala.
Viac nepotrebuješ a ostatných si nevšímaj, tak čo, kolujú o tebe nepekné reči (viem, že ti to je isto nepríjemné) - o koľkých ľuďoch sa také šíria a vôbec ani taký nemusia byť
Chce to len čas a pevné nervy Hold, nabudúce mysli na následky, hádam si sa poučila.
@klaudiqaaa v podstate sa snazis povedat, ze ten o kom sa hovori ako o stetke nemusi byt stetka? S tym by som aj suhlasil, lenze rozum neospravedlnis hormonmi
@vefkaa sekaj dobrotu, ved nie nadarmo sa hovori z najvacsich kuriev sa stanu svatice a z najvacsich svatic najvacsie kurvy...
aj o mne mali ludia zlu mienku, ale trochu inu nez o tebe. nespajali ma sice s kurvami, ale..
tak som sa na ludi vykaslala, zbavila som sa vsetkych, ktori mi skodili a zacala som zit novy zivot. dnes ma vacsina mojich starych znamych ani nespozna, ked idem oproti nim na ulici. som novy clovek s novou identitou a novou povestou. da sa to, ale chce to cas a zmenit na sebe vsetko od obalu po vnutro.
@method sám si si odpovedal
ja by som bol radšej kurva, ale hrdá kurva,ktorá sa nebude meniť kvôli niekomu, kto na ňu nadáva.
Ale hlavne nehovor, že ti závidia.
to máš ako s feťákom, ktorý prestane fetovať a aj tak pre všetkých ostane feťákom... aspoň väčšinou to tak je, ako tak všiimam...