malá anketa na tému: Ako si objavil BIRDZ? Ja ako šéfredaktor BIRDZu sa jej zúčastniť, nemôžem, lebo ja som BIRDZ neobjavil, ja som ho vymyslel. Ale zaujímalo by ma, že ako ste objavili BIRDZ vy... Ako ste sa prvý krát dostali na túto stránku
Hm mne dal tuto stranku jeden chalan s ktorym si furt robime zle zo srandy povedal ze tto je nieco pre mna,ze sa sem mam zaregistrovat aby som uz bola normalna D
Ja uz ani vlastne neviem.Nieco som hladala a dosla som sem.A teraz znovu a uz som sa aj zaregistrovala.Predtym som nemala odvahu.Inak musim to tu pochvalit je to super stranka!
ja som nemala pomatia,ze birdz existuje,kym mi kamos nepodstrcil pribehy o Milote....chcela som ich viac,preto som ich sla hladat na net a ako prva stranka s obsahom slova Milota bola stranka birdzu....a teraz som a paci sa mi t
som si dala google a tam ze forum... som proste hladala nejake dobre fooorum... len skoda ze sem chodi tak malo ludi a nemam si s kym pisat ked sa doma nudim...
typek ano vsimla... ale mala som na mysli to ze to pismenkovanie vyzera tak ze odpoved pride vtedy ked uz aj zabudnem ze som nieco pisala ale sak co chcem, toto je forum nie chat, tak musim cakat
no mne túto adresu dala kamoška, že si mám prečítať názory jednej osôbky....no ked´ som to našla...tak nebol čas....hned´ som chcela písať ale nevedela som ako...no comment
je to tu skutočne fajn ...ľudia sú tu pohodoví a pokope
To je zaujimave Maryinka, ze si nasla CHAT cez google na BIRDZ Zatial CHAT nemame, ale pripravujeme vela veci a aj take co potesia, tych co chcu CHAT...
ja som ju objavil úplne náhodou.prišiel som na vyhľadávač (bolo to asi minulý týždeň), napísal som slovo "láska" a zobrazilo mi stránky.táto stránka bola myslím buď prvá alebo druhá.som šťastny,ze táto stránka existuje.dakujem jej zakladatelovi aj tým ktorí na nej pracujú.
ja som tiez hladal v googli dake forum a nasiel som toto, aj ked dodnes neviem ci je to iba internetove forum, alebo aj nieco viac. no paci sa mi tu. skoda len, ze sa nedozviem, ked mi niekto prispeje do temy.
na vacsine for to funguje tak, ze mi prijde mail. mohlo by to tu byt.
ja som naňho natrafil keĎ som si čítal na zozname takú záležitosť kde sa zobrazujú heslá ktoré si ľudia vyhľadávajú cez zoznam. Bolo tam BIRDZ a tak som klikol že uvidím
Cez google, jedine preco som sa sem zas a znova vratil bolo najprv, ze pozeram ze Sefredaktor je z PD (teoreticky neviem ci ho nebudem poznat alebo aspon nejake cez inu osobu a potom co som si precital Milotu som si nadstavil Birdz ako domovsku stranku...
Ja som bola u babky prsalo citala som stare casopisy a tam bola napisana niekde tato stranka dala som si do mobilu a ked som sa vratila domov tak som si ju pozrela a nakoniec som tu prischla... škoda že som tuto stranku našla až teraz...
No tak ja tiez uplnou nahodou, vlastne bola som tu uz asi pred rokom, ale asi som na nu zabudla a cez google som tonasla znova...divam sa divam...nejake mi je to zname, ale sak sa zaregistrujem, chcela som sa zaregistrovat ako -veronika- ale vidim uz to tu je, tak som dala -veronka- a potom som zistila ze -veronika- som vlastne bola ja! spred toho roka, ale kedze som moj profil uz mala rozpracovany, tak som iba poslala do redakcie, nech mi vymazu tu staru, mimochodom dakujem "redakcia" :oD
mne to tu poradila kamoska a som jej zato vdacna....je to tu super len mi tu tiez chyba daco take ako chat, abo ze sa ukaze ked sa prihlasi priatel ale inac som rada ze som tu a tak lahko sa ma nezbavite
kamaratke som povedala ze by som sa chcela zbavit jednej zavislosti a ona mi poradila nech sa obratim na birdz,ze mam napisat svoj problem a tu mi ho pomozu vyriesit.
ja som dala vyhladavat v googli dačo ako láska alebo tak... a nejako som sa sem dostala...mno... a sa mi to pozdávalo viac než dosť... mno a odporučila som to aj známym a tí sem chodia teraz už tiež
ja som hladala nieco o hudobnej skupine na googli a tu ju niekto mal ako oblubenu tak som pozrela no a odvtedy pozeram stale. v ten prvy vecer som tu stravila asi 3 hod. kym som zistila ze je to tu super.
zase som hladal daco o sexe v googli a vyhodilo mi to ten slovensky sex a tak som cital a cital a potom aj ine veci a tak... sa mi to potom uz zapacilo
Spala som prave vtedy u kamosky kamosi uz boli pripity a dost unaveny lebo bolo uz pol druhej alebo nejak tak.......ja som si zapla net a hodila som do googla nieco ze laska a sex a vyhodilo mi tuto stranku odvtedy tu velmi rada chodim......a dost vela sa nasmejem
Hľadala som interpreta piesne z jednej reklamy cez google a jedna z vyhodenych stranok bola aj tato. Neskor som sa sem vratila, poobzerala to tu a odvtedy sem chodim stale
na birdz.sk som natrafil uplnou nahodou, a zatial som v celku spokojný- ako tak no...
Aj ked tých negatívnych stranok tochto vebu by som vedel písať ody, ale to ziatial mám dobrú náladu takže ee. ked budem mať zlu naladicku tak vám z gusta poviem co si mylím.......
mne o tom uz davno hovorila kamaratka ale az teraz som sa k tomu dostal.takze sa to podla mna siri najlepsie takto medzi ludmi ale zato NC dal dobru reklamu
Vdaka novemu casu,viete ten clanok o tych ziakoch vtedy som to velmi ani nezaregistrovala ale potom som dala do googla chrisa cornella a vyhodilo mi to birdz ani neviem ako ,asi ze niekto mal v profile najoblubenejsieho spevaka chrisa cornella
Ja som raz pozerala čo robí môj brat na nete a písal taký fórum... som si prečítala odkaz a keď zmizol z compu tak som to prišla sem kuknúť a som tu doteraz
noo.. tak ja som sa tu nedostala cez google.. v skolskom casopise mame vzdy nejake odporucania na dobre stranky a raz sa tam objavil aj birdz.. tak som sa len tak pozrela, ze co za dalsia traposina to bude, ale bola som veeelmi milo prekvapena .. a prekvapujem sa doteraz
No ja som sa sem zaregistrovala ovela neskor nez som to tu prvy krat nasla (bolo to inak vdaka jednej rpg stranke). Potom som Birdz znovu par krat objavila...este aj pred rokom, ked som hladala nejake forum o maturite No a potom som nan zase natrafila (uz vazne neviem ako), a tak mi to nedalo a konecne som sa zaregistrovala tot moja historia objavovania Birdzu
moja sestra mala program picassa.....a ja ked strasne rada upravujem fotky,tak som ho tiez velmi chcela..povedala,ze mam skocit na tuto stanku,ze je to tu,lebo na nete sme to nevedeli najst...a ked som sa kukla,ze je to tu super,tak som sa zaregistrovala ....a aj som zabudla ,ze si mam stiahnut piccasu..teraz mam iny program
z isteho nemenovaneho komercneho bulvarneho denniku, ked pisali clanky o presexualizovanej mladezi opierali sa pritom o prieskum na nejakom teenagerskom portale birdz.sk
ja som hladala cez google azetemail,a pozerala som vsetky veci co mi to vyhodilo,a medzi nimi aj birdz,tak som klikla a uz som tu,odvtedy v septembri to bude rok
birdz je aj lepsi ako azet.aj ked niekedy mi blbnu tsky
cez google. hladala som nieco o knihe Laska je len slovo (aspon myslim, ze to bolo vtedy) a nasla som toto forum a na druhy den som sa zaregistrovlala. potom som na to zabudla a som tu zas
Snažila som sa v Googli nájsť niečo o diskusiách o stredných školách a o nejakom referáte tuším... a natrafila som na Birdz a na nejakú jeho diskusiu, čiže prvotne na fórum - dosť sranda, lebo už to bude pomaly dva roky, čo som tu a fórum využívam najmenej A samozrejme som strašne šťastná, že som sa sem dostala...
moja uzasna spolusediaca mi o nom povedala, ked som jej vravela zeby som si chcela spravit nejaku stranku kde by som mohla davat svoje basnicky a tak som tu
som tu zaregovany na moje narodeniny takze heh ..zeby osud?? ...asi nie ale nahoda urcite
najprv som sa dostal na birdz koli jednemu clanku o t-mobile z google
a sak tu sa da selico robit a podho som sa zaregistroval a neolutoval..mnoho som tu nasiel pocinajuc skvelimi ludmi konciac priatelkou..dakujem birdz
nejako raz úplnou náhodu som behala po Pokeci smiley: áno, mala som 15 a z času - na čas som tam zavítala) a našla som tam jedného týpka... mal tam niečo v profile, že ho nájdeme aj na tejto stránke... klikla som a hneď sa mi to tu zapáčilo po pár dňoch spoznávania som sa zaregistrovala, na toho týpka som neskôr opäť natrafila, zistili sme, že chodíme na rovnaké akcie, spoznali sme sa a doteraz sme dobrí kamoši aj s bývalým ma zoznámil on takže Birdzu vďačím...
Ešte na nejakej inej stránke, zdá sa mi, že na finalia.sk (Keď som veľmi obdivovala HP som pozerala profil a jedna mala link na svoju webku tu na birdzi..A tak som sa regla
toto je najstarsia anketa? a prečo tu este je? umelo ju udrzuju pri zivote? nikdy som si nevsimla, ci sa zvysuje pocet stran s anketami, alebo sa vymazavaju stare.
Do googlu som raz napísal "asexual" a medzi prvými odkazmi ktoré to vyhodilo bolo asexual.webka.sk Čiže sa dá povedať, že som tu vďaka @asexual -ovi. Myslím že tento užívateľ už ale nieje aktívny (a asi ani nikdy nebol.
No, nevedel som, ako sa píše slovo "postreh" a tak som to dal do Google-u (Vyhľadávač obrázkov). Našiel som tam zaujímavú stránku (samozrejme, že Birdz) a tak som sa na to skúsil regnúť a potom som tam začal pridávať videá momentálne sem lanárim ďalších kamošov, aby tu bolo čo najviac ľudí
ja sama neviem, najskor som si pozerala nejake clanky a temy ktore ma zaujimali atak to prilso samo...blog som si chcela zalozit a tak mi to prislo sam
povedala mi to kámoška, ty nie si na Birdzi a ja som sa jej opýtala, že čo je to birdz a ona mi povedala natukaj si do googla a uvidíš a nezabudni sa tam zaregristovat a som tu, vďaka nej.
joj no tuto stranku nasla kamoska ze si len tak tukala do compu a zarzu birdz objavila.jooj a hned ze pocuj nasla som taku stranku pre take tvorive dusicky ako sme my regni sa tam! no a odvtedy som tu
hladala som na googli informácie o skupine Duran Duran a náhodou som objavila webku jedného chalana a keďže som mu chcela napísať tak som sa sem prihlásila... no a od vtedy som tu...
ja som hladala niečo na googli bližšie o certifikátoch a vyskočilo to tu...jedna téma a kedže som chcela reagovať musela som sa prihlásiť samozrejme mi to nedalo tak som tu..a zatial sa iba prizerám a čítam zaujmavé témy
No, neviem či si to tu ešte v tejto dobe niekto prečíta, alebo nie, ale budiž :cD. Aj keď asi skôr nie. Úprimne povedané, takmer vždy, keď som pomocou môjho starého dobrého kamaráta - uja Google, hľadala nejakú radu, mi vyhodilo aj nejaké to fórum aj tu na Birdz-i. No a ak mám pravdu povedať, neskôr som to už automaticky zatvárala, lebo tu vždy boli napísané samé blbosti :cD... No a teraz, pred pár dňami, ... Dokelu, ja fakt neviem, prečo som sem prišla a prečo som ostala. Wtf, úplné okno mám. Fakt.
jaj, vlastne veľakrát keď som niečo hľadala na Google, tak mi vyhodilo články a fóra z Birdz-u a tak som si raz prezrela celý Birdz, že čo to tu vlastne je.. a zapáčilo sa mi tu
hľadala som básničky o láske či o čom to na Valentína a našlo mi to básničku od nejakej blogerky na Birdzi, no a preto, že ma celkom zaujali fóra a časák, ktoré som si pozrela som sa sem zaregistrovala
Táto stránka bola kedysi niečo úplne iné.. nejaká zoznamka na štýl libimseti a tak som sem chodila s kamoškou lebo sa mi páčili smajlíky v konverzáciach.. A potom som raz napísala birdz.sk a vybehlo mi toto.
Ja som ho videla u sestry. Mala ho otvorený na kompe a šla niekam, tuším na WC a ja že: "Oooooooha, toto čo je?" a samozrejme som si zapísala stránku a šup sem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
213 komentov
Musim sa priznat, ze kedze som ocakaval uplne nieco ine, ako to vtedy bolo...odvtedy ma prezeranie obsahu Birdz specialne velmi bavi.
Ak by nebola ina-televizia, tak na Birdz nechodim tak casto. Ale nie len tato rubrika - osobitna stranka ma bavila...bolo to ho viac.
Takze nakoniec mal kamos pravdu. "Nazdar kolega. Spravime si dnes free den. Pozri si www.birdz.sk...". Ze vraj celkom zabavne citanie
je to tu skutočne fajn ...ľudia sú tu pohodoví a pokope
na vacsine for to funguje tak, ze mi prijde mail. mohlo by to tu byt.
Tot vse a bacha na mna pretoze som psychopat.
Náhhodou som dal do Googla vyhladať sex a dakde uplne na spodu bol birdz
Inač dúfam, že v rubrike Slovensky sex nastane nejaka aktualizacia a nove vyhodnotenia ankiet
Aj ked tých negatívnych stranok tochto vebu by som vedel písať ody, ale to ziatial mám dobrú náladu takže ee. ked budem mať zlu naladicku tak vám z gusta poviem co si mylím.......
ale nie ale ano
ale fakt mi to tu pride hrozne pubertalne...neuveritelna kopa zbytočnych trapnych forumovych miestnosti...proste bordel
birdz je aj lepsi ako azet.aj ked niekedy mi blbnu tsky
najprv som sa dostal na birdz koli jednemu clanku o t-mobile z google
a sak tu sa da selico robit a podho som sa zaregistroval a neolutoval..mnoho som tu nasiel pocinajuc skvelimi ludmi konciac priatelkou..dakujem birdz
alebo dobre no - kolieskonavoize ma sem dotiahlo
no teraz by som zalozila anketu ze :ako si nasiel tuto anketu?
ja cez nejaky portal uz ani neviem
▲ ▲