kedy ste si uvedomili cim v zivote budete pripadne cim chcete byt kedy prisiel ten blesk z jasneho neba a vam svitlo toto bude moja buducnost a ako sa to stalo?
to, že chem byť tým, pre čo som sa rozhodla, som podvedome vedela už odmalička, pretože toto povolanie máme v rodine a vykonáva ho moja mamina, ktorá mi je vzorom. na strednej som nad tým moc neuvažovala, až kým neprišiel maturitný ročník a sním aj zasielanie prihlášok na VŠ. a tu som už ozaj musela povedať, či áno, alebo nie. chvíľu som bola na pochybách, lebo je to obrovská zodpovednosť. po Silvestri, keď som sa nad tým vážne zamyslela, mi to konečne dokleplo: áno, chcem, túžim byť lekárom. je to ťažké a náročné povolanie, ktoré je na plný úväzok a nemožno ho robiť len tak, ledabolo, len presne vymedzený 8-hod.pracovný čas.. a ani nie je tá drina správne finančne ohodnotená. ale CHCEM to robiť.
tak uvidím, či sa mi to podarí, o 6 rokov dám vedieť
mam dojem ze sme sa npochopili petka v tej teme som sa na kvalitu niektorich individualnich lekarov nevyjadril jedine co som tvrdil ze su elita a potrebujeme ich tak by sa im tie platy zvisit mali co sa ale nespaja s podstatou ze vela ludi si svoju pracu nerobi zodpovedne tak ako by mali a to nie len v zdravotnictve...
Ja som chcel byt policajtom, ked som bol maly, ale nasi povedali, ze to nie je dobre platene, tak som sa zacal venovat pocitacom a teraz som informatik... ale zacinam si uvedovat, ze som si zvolil zle, ze programovanie ma bavi len ako hobby a nie ako praca, a rad by som robil nieco ine, ale uz je asi neskoro...
Ondy: niee, ja myslim, ze na zmenu nikdy nie je neskoro. mozno budes mat sice diplom z informatiky, ale v reale kopa ludi robi uplne inu pracu, nez za co studovala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak uvidím, či sa mi to podarí, o 6 rokov dám vedieť