Caute mam 21 rokov a este som nemal frajerku. panic nie som lebo sem tam zajdem do bordelu. a tak by ma zaujimalo ze ti co mate frajerky/priatelky ze akym sposobom ste sa nasli a zoznamili.
a preco ubohe ved je to sluzba ako kazda ina a ten kto neveri ze som tam bol jeho problem ale zase tam nechodim kazdy den ako si poniektorí mozno myslia ale len raz za cas
@smichi má pravdu, takto odsúdiť človeka je úbohé....treba zobrať do úvahy fakt, že ak tam chodí, tak možno jeho peniaze pomáhajú nejakému dieťaťu, pre ktoré to matka robí!
ale jasné, pozerať sa na veci z jediného a toho najlahšieho uhla je samozrejmé u väčšiny.....
Našli mojí rádcové, našli? Nenašli pane, nenašli... , inak v BA stále funguje diagnostické centrum pre AIDS a iné pohlavne prenosné choroby, testy sú anonymné, treba tam však ísť aby si vedel 100% či nemáš HIV po rizikovom styku a potom až po 3 mesiacoch na potvrdzovacie testy, skôr nie, to je diagnostické okno-teda imunologicky skryté štádium a výsledok by nemusel byť vierohodný... Veľa šťastia...
napisal som na pokeci do miestnosti ze nejaka baba na kamaratstvo ona my odpisala ahoj .. a odvtedy sme si pisali a po dvoch mesiacoch ma napadlo ze preco s nou nechodim ved nebyva daleko ... no a tak
Priateľ si ma našiel v škole .. už teoreticky v prvy den som sa mu pacila jak som prisla do triedy na strednú dokopy sme sa dali az na zaciatku 2.rocnika D .. takže neviem , podla mna chod na nejaky kruzok spoznas dosť ludí
@prco1 Tak som zvedaví, čo ti to pomôže keď to sem napíšem ...
... bol som jej opravovať počítač, potom ma začala volať keď dačo potrebovala nastaviť na technike, pár krát ma zaviezla domov a vtedy som jej povedal, že by sme mohli niekedy zbehnúť na pizzu. Tak sme tam posedeli, odprevadil som ju, potom ma raz zavolala len tak k sebe domov, ja som ju pozval ku mne a raz keď som bol u nej tak sme sa podebatili o tom čo kto ku komu cíti a bol vzťah.
Viem je to zjednodušene napísané ale podrobnosti tu nebudem rozpisovať. Viac do fóra písať nejdem ak niekto chce tak existujú TSky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
@chevro ste mali fotku z rovnakej akcie, aj ked ste sa nepoznali a potom ste sa nahodne stretli este zopar razy a potom bol kocur v trube
a inak som si nasiel, tak ako ostatni.. ved cez Google. ale odteraz mozes hladat aj cez Bing!
Radšej to vyriešim klátom a sekerou, ale do bordelu nikdy.
a @zajko30 v @10 píše pravdu. Bohužiaľ väčšinou iba také čo pozerajú do peňaženky.
chlap co si plati za sex je uboziak
@bilberryday žiadna normálna určite nie
@vefi89 ty si to zabila
ale jasné, pozerať sa na veci z jediného a toho najlahšieho uhla je samozrejmé u väčšiny.....
najľahšie je odsúdiť - pochopiť ťažšie....
» www.birdz.sk/webka/vanellus/...
.....komentuj a pýtaj sa.
Inak súhlasím s @aguri500
... bol som jej opravovať počítač, potom ma začala volať keď dačo potrebovala nastaviť na technike, pár krát ma zaviezla domov a vtedy som jej povedal, že by sme mohli niekedy zbehnúť na pizzu. Tak sme tam posedeli, odprevadil som ju, potom ma raz zavolala len tak k sebe domov, ja som ju pozval ku mne a raz keď som bol u nej tak sme sa podebatili o tom čo kto ku komu cíti a bol vzťah.
Viem je to zjednodušene napísané ale podrobnosti tu nebudem rozpisovať. Viac do fóra písať nejdem ak niekto chce tak existujú TSky.
2. Nejeb s kurvami
3. ...dopln si nejake IQ.
MOJA RADA.....