no je to moj spoluziak a v prvom rocniku sme sedeli vedla seba v divadle hra: zensky zakon , a nudili sme sa a tak sme sa bavili a spoznavali, vymenili si icq, tri dni sme si pisali 6hodin v kuse a potom sme si dali rande
cez kamosku z Furce, ktora mi dala nick na pokec na jednoho chalana z KVP alebo Terasy, ktory mi dal len nadohou nick na svojho bratranca z furce z tej istej skoly ako som ja ...
och to bolo krasne zoznamenie z www.vampirefreaks.com a to neni reklama som sa zaregistrovala a mi napisal taky ´´mily typek´´ ze, ahoj,zdrawim teba a tvoju mrtvu dusu...a ze +10 bodov som mu vratila body naspet... zacali sme si pisat,potom sme si vymenili nikcy na pokeci,som si vypytala telefon a po nejakom case prislo stretko......no a sme spolu uz takmer 10 mesiacov
cezn net, písali sme si dva a pol roka a potom sme zistili že ups normálka pokec "ahoj ako?" a pod. a tak to išlo nejak...a ide to ešte no musím poklopať...
No mne sa to hodilo len do inde. a bolo to na nonstop volejbalovom turnaji, na ktory som do poslednej chvile fakt ze nechcela ist, lebo som tam vlastne nikoho nepoznala a on detto. No a na poslednu chvilu sme sa nastastie obidvaja rozhodli spravne . Som si hned povedala, ze na neho musim nieco skuist .. no a tak trosken sme sa zblizili na mojej narodenivej chate a o tyzden neskor sa dali dokopy. dneska mame presne tri mesiace aach.
a inak net v tom dost pomohol, lebo sme za dva tyzdne pisali dlheee hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a inak net v tom dost pomohol, lebo sme za dva tyzdne pisali dlheee hodiny