Už pol roka chodím s jedným chlapcom a chcem to už dlhšiu dobu skončiť pretože ma to s ním vôbec nebaví a neľúbim ho a proste vôbec sa mi nepáči ale on si už asi všimol že ho chcem nechať a teraz sa veľmi snaží a je na mňa strašne milý a stále mi hovorí ž
ano bude ho to trapit ale menej ako ked ho nechas napr. o mesiac? a mozno ho to bude trapit aj rok dva ale budes s nim zbytocne nasilu... tak si radsej pohni a dako mu to rozumne vysvetli
"nechcem s tebou byť, neľúbim ťa, nebavíš ma, nepáčiš sa mi. jediné slovo začínajúce na ne-, ktoré správne charakterizuje vývoj nášho vzťahu, je NEvolaj mi už viac."
že sa tvoje city zmenili... zbytočne to nenaťahuj bolieť ho to bude tak či tak ... radšej to skonči teraz ako o ďalší pol rok poprípade z dôvodu, že si nájdeš iného ...
Ja vas niektore pice vobec nechapem, ked s nim nechces byt, skonci to hned, zostavat s niekym z lutosti je chore a este horsie nez poslat ho narovinu do p
jednoducho mu to povedz ja viem ze je to tazke ale ak k nemu nic necitis nemal by to byt pre teba problem (aj keby si ho brala uz len ako kamarata ,co som mala jedneho chalana on sa tiez ku mne pocase zacal takto chovat ked som sa chcela s nim rozist ale z inych dovodov... kupoval my drahe darceky a pod. a tak som to s nim ukoncila .... a je to v poho ) .... este k tomu ked sa takto snazi aby ste spolu zostali (jasne je to o to prenho horsie) ale lepsie akokeby ste spolu ostali dalsi napr. mesiac ,polrok,rok a pod.
Nooo ja som mala taký istý problém ako ty ale pred nejakymi 3 rokmi,,,ked som bola ešte teenegerka.. no a musím povedať ze som ublízila velmi vela chalanom...teraz je to uz inak...nejde mi do hlavy jedna vec.. načo si ho namotávala ked sa ti nepáčil ?? Ak tak strasne nechces aby teraz trpel prečo si to robila .. ? mohlo ta uz skorej napadnut.. ze ho raz posles k vode a bude z toho v pi... nech to už je akokolvek ...musím ti povedat ze ak to bolo úmyselné z tvojej strany tak sa ti to vráááti a strašne bolestne.. je to karma..a ta funguje aj keby to malo prist o 10 rokov ..tak nebud mrcha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale každý je iný...
ale tak či onak , povedz mu to čím skôr. a neklam mu .
a tiež súhlasím aj s @angelinajolie "karma is only a bitch if you are "