Ahojte Včera som sa zaregistrovala a dala aj fotku lenže nejako mi ju neukazuje.Mám to skúsiť ešte raz alebo mám počkať? a ešte jedna otázka ak niekomu okometujem fórum ukáže mi niekde,že ten dotyčný na to už odpovedal alebo nie? Alebo sa musím klasick
1. Asi počkať? Neviem presne, ale je dosť možné, že to blbne...
2. Musíš sa preklikať, jedine, že ťa dotyčný otaguje (napíše zavináč a zaň tvoj nick), potom ťa to bude upozorňovať na hlavnej stránke vpravo hore v takom obdl´žničku reakcie, asi ťa tagnem, nech vidíš, čo to robí - @simka999
3. To je len taký žvást, samozrejme, že je to jedno Len autorovi sa nechcelo napísať len, že nemáš priateľov a musel tam dať niečo akože motivačné...
fotku pridaj ešte raz .. ale prečítaj si ako na to lebo možno bola veľká alebo také niečo ... fórum pokiaľ ťa nikto netagne tak jedine preklikaním ... no a to je asi vše ...
ďakujem a ináč ak možem ešte jednu otázku aký máte názor a toto fórum? a prečo ste sa sem zaregistrovali? (Nemá to nič spoločné so mnou) len ma to zaujíma
@7 tak už vidíš, ako to tu funguje kopa vecí tu blbne a sľubuje sa, ako sa to opraví a stále nič, to znižuje celkovú náladu osadenstva, však to ešte uvidíš, keď ti sem 20 ľudí napíše, že by to aj bolo fajn, keby to tu fungovalo
@tikalok nie, prísľub, že sa to všetko opraví do konca novembra a nakoniec dostaneme k Vianociam nový design webiek
Ja tú fotku vidím. Funguje ti, ale na to, aby sa ti zobrazovala vo fóre, na to musíš počkať. Skús sa napríklad odhlásiť a prihlásiť. Prípadne niekoľko hodín počkať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. Musíš sa preklikať, jedine, že ťa dotyčný otaguje (napíše zavináč a zaň tvoj nick), potom ťa to bude upozorňovať na hlavnej stránke vpravo hore v takom obdl´žničku reakcie, asi ťa tagnem, nech vidíš, čo to robí - @simka999
3. To je len taký žvást, samozrejme, že je to jedno Len autorovi sa nechcelo napísať len, že nemáš priateľov a musel tam dať niečo akože motivačné...
@tikalok nie, prísľub, že sa to všetko opraví do konca novembra a nakoniec dostaneme k Vianociam nový design webiek
Ono nie si ďaleko od pravdy. Až na tie vianoce, i keď s tým som si z Tomáša robil srandu
V akom formáte je tá fotografia?
@admin je vo formáte JPEG.
Ja tú fotku vidím. Funguje ti, ale na to, aby sa ti zobrazovala vo fóre, na to musíš počkať. Skús sa napríklad odhlásiť a prihlásiť. Prípadne niekoľko hodín počkať.
Ak na teba niekto zareaguje, je tu rubrika "reakcie", takze to nie je problem
Pozyvat nikoho nemusis.