Ahoj!
Mňa a myslím že aj tvojich kamošov by celkom zaujímalo ako vznikol tvoj nick, kto ti ho vymyslel atď! Pravdaže ak si im to ešte nepovedal. Tak ak máš nejaký nezvyčajný nick tak nám povedz ako prišiel na BIRDZ
môj nick je moje pseudomeno pod ktorým som uverejňovala v školskom časáku svoje články a texty a vzniklo pri ceste okolo garáží, keď mi to z neznámeho dôvodu zišlo na um
majo => maj(L)o => majlo => majlo + dve nuly neviem preco => majlo00 (to ale blbo vypada tak @0majlo0
mam to vsade mozne uz asi tri, styri roky a niektori ludia ma tak volaju
hmm ani neviem Eka to ma asi tak napadlo z môjho mena - Eva/Evka a vzniklo EKA a dve 8 veľa ľudí hneď myslí, že som nacistka, ale ja som sa len narodila 8.8. Teda asi nič zaujímavé na mojom nicku
no .. mna ako seci volali happy lebo som sa stale smiala a stale bola stastna a tie cisla neviem .. heh nechcela som nejake take krkolomne tak tom si dala ze 123 heh
pubert bolo meno, ktore dali v rodine Adamsovcov synovi, co sa im narodil. Raz som tak lezal v lese na deke a vravim "volajte ma Pubert" a priatelka mala v ruke flasu mineralky, co sa vola Slatina a tvarila sa, ze mi ju ide vyliat na celo. a vravi "Pubert Slatinočelný?"
Moj nick vznikol podla dvoch super veci- Anarchy a Love... Anarchy akoze anarchia sloboda... Love akoze city a emocie a taq... A to su dve veci ktore potrebujem k zivotu a veci ktore mi nigdo nikdy nemoze vziat asi taq ^_^
HOVÄDO môj nick vznikol asi tak, že deduško ma tak volal ako malého, že ty moje hovadko božie... a časom som rástol a rástol aj hoba a názory rástli a moja otvorenosť a priamosť niektorých ľudí viedla k tomu, že ma nazvali hovädom... čo je to za hovädo, čo ti pravdu do očí nebojí sa povedať
chudáci... Blahoslavený chudobný duchom, lebo ich je kráľovstvo božie
Petika...akoze Petra..ale vo funku bola taka moderatorka co si hovorila KAtyka.. tak mna napadlo ze Petika.. ale prvotna idea bolo vyslovovat to TVRDO.. ale aj tak tam kazdy dava to ť, kedze je tam "ti"...
puma je proste super zviera a aj ako znacka sa mi paci a ked som si robila nick tak to bolo najprv na pokeci. Tam bola puma obsadena a pocuvala som prave taku pesnicku od Antonyho a Ant je po slovensky mravec A bolo pumaamravec
@fxx eej a preco len ja.. aj ty by si to mohool vysvetlit... ...
takze k teme ada (od mena Adriána) adis (od ádiš, to vedia iba zainteresovani, co to znamena ) alla(to nebudem vysvetlovat, sak na co) a ares (od mena Áres-meno mojho psa)
ked som bola mala tak sme s kamoskou boli vkuse spolu a zacali nas volat buzny ju potom tak prestali volat a mne to zostalo ale nema to nic spolocne s tym ze by som isla na rovnake pohlavie alebo tak..nevedela som si vymyslet zadny iny nick a nick typu katka alebo katuska123 som si sem necela dat tak som si to sem z haluze dala..aj keby som to teraz cela zmenit nejde to
toto JE inac doBra TEma hh ale kebyze ja wem.. asiQ mi tak dakto powedal.. zHE HwiezdicQA.a od vtedy.. ZbiZnujEM hwiezdicky welMO mOc.. a soM rada ZE mam asPon Nejaku Prezyvku hh ...sTAr 4 ewa
vicca, no, moj nick vznikol asi tak pred siestimi rokmi... a jednoducho ma to napadlo, ked som dostala pc a prvykrat som sa niekde prihlasovala na nete, tak som tam supla ze vicca (-: niektori si myslia ze to je podla slova "wicca", no ked som si ten nick vymyslela, ani som nevedela ze nejaka "wicca" je
hehe moj nick vznikol z toho, ze vsetky silvie si davaju nick siska, sisi, sisa atd... no a siska s "C" je menej typicke a viac anglicke takze v podstate to vzniklo z toho ze nechcem byt ako ine moje menovkine to je skor o tej pisanej podobe ale normalne ma volaju sisa, sia alebo šiša... heh je vela moznosti ale ttieto su take najcastejsie to moja kamaratka ze: šíšá šiša šišatá zee kika?
@5 ja som si vždy myslel, že to ZA na konci nicku znamená ŠPZ Žiliny
keď sme boli s kamošmi ešte menší, tak sme si vymýšľali krycie mená . a ja som sa volal Panter. To tu bolo obsadené, tak som dosadil svoju obľúbenú farbu
ani neviem, len som nechcela mať zase niekde nick spoločný s mojim menom ako vždy tak som si zapla na počítači anglický slovník a hľadala nejaké pekné slovo a našla som looby (nemotorný alebo nejaký taký - čo sa aj celkom hodí ) a 7 - obľúbené číslo
moj nick vznikol zo slovneho spojenia "porrasturvat" co po finsky znamena "zhodit zo schodov" vznikol po tom ako som mal moznost hrat hru s nazvom porrasturvat (nie je to ani tak hra ako skor demonstracia fyzikalneho enginu) ... da sa stiahnut tu: » jet.ro/dismount/...
vsade kde som regnuta sm mala donedavna vseliake nicky...ale niekedy ked brat preinstaloval windovs tak som zabudla ... a teraz mam skoro vsade rovnaky nick a heslo .. no niekde ... aa nick vznikol odvodeniim od mena Henrieta - Henulik a 294 posledne trojcislie mojho telefonneho cisla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@andrejkazo by som sa nechcela volat
mam to vsade mozne uz asi tri, styri roky a niektori ludia ma tak volaju
chudáci... Blahoslavený chudobný duchom, lebo ich je kráľovstvo božie
teda uz sa mi to pisat nechce..
ale keby predsa niekto nevedal a vediet chcel.. tu pri mojom nicku je taka obalocka, tak nech si tam klikne a napise mi, ze to vediet chce..
takze k teme ada (od mena Adriána) adis (od ádiš, to vedia iba zainteresovani, co to znamena ) alla(to nebudem vysvetlovat, sak na co) a ares (od mena Áres-meno mojho psa)
a nechce sa mi to zas cele pisat,je to na dlho,cize kto ma zaujem :
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
keď sme boli s kamošmi ešte menší, tak sme si vymýšľali krycie mená . a ja som sa volal Panter. To tu bolo obsadené, tak som dosadil svoju obľúbenú farbu
a to chumac je posahana rodinna prezyvka,ktora natolko zludovela, ze ma tak oslovuju vsetci
» jet.ro/dismount/...