dobre teda ... hrával som to ... zväčšiť výskok? potrebuješ silu v nohách ... najlepšie behať behať behať a ak máš kde tak si skúšať skákať na obruč pokiaľ nie na obruč daj si nejaké miesto na ktoré nedočiahneš ani po výskoku a snaž sa snaž vyskočiť a dotknúť sa ... najlepšie najprv z miesta bez rozhýbania ... potom z rozhýbaním ... a potom s rozbehom ver že ak to dodržíš máš za týždeň dva (minimálne) o niečo väčší výskok ale aby bolo jasné ak ho zväčšíš nesmieš prestať bo ti noha ľahšie ochabne ako naberie na sile
ja som mala tez podobny problem a zacala som najskor travit dlhe hodiny na trampoline, behavala som, posilovala som hlavne nohy, potom som sa pokusala vyskocit a dotknut sa stropu ... a pomahaj si na zaciatku pri vyskoku rukami, potom ti to pojde aj bez nich ...
Ja mám 14 rokov hrám aktívne basketball.Moja výška je 169 cm .Dosť málo . Od 12 rokov cvičím výskok a už mám 70-80 cm .Len som skákal na švihadle ,výplny na lítka a pod..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Skac so zavazim , potom ked ho nebudes mat budes si pripadat ako pierko