Co siii....Elvis Presley je jednoznacne podla mna naj ....legenda co nikdy neumrie =D ,,,ale pocuvam vsecko mozne....najradsej oldies co su zremixovane...sam mixujem...aspon sa pokusam....
A čo tak Pink Floyd alebo niečo staršie? Tí sú moc dobrí.
A Deep Purple alebo Led Zeppelin? Také tu niekto počúva? Ja si to chcem zohnať a konečne sa hudobne dovzdelávať, lebo v tejto oblasti mám dosť medzeru. Poznám iba názvy a pár hitov. Ale chcem to spoznať aj do hlbky.
i lowe SK8PUNK, EMO PUNK....HEARTCORE , NEOPUNK.....NAAAAAAJ SKUPINA POD SLNKOM JE ....THE USED....su brutaal.o) potom avenged sevenfold,panic!at the disco,atreyu,rise against,...ale asi to tu wela ludom nebude moc howorit tak wiac toho ani nepisem,ludia skuste to,na tuto hudbu podla mna nema nic,je to ale moj nazor hehe,kazdy sme nejaki
ja mam rad vsetku hudbu,ktora je kvalitna napr. jimi hendrix,radioheat,massive attack,loop troop,outkast,gangstarr,indy a wich,psh,ratm,basemen jaxxx,vsetko
Jimi Hendrix je klasika. Radiohead a Massive Attack už tiež. Nemajú chybu. A v poslednom čase dosť počúval The Love Below - Speakerboxxx od Outkastu, páčia sa mi hlavne tie pomalšie veci, ktoré sú na tom albume. VElmi pohodové...
Tych stylov co pocuvam je dost...ja som skor na tu starsiu hudbu. Dnes sa mi vacsina zda taka cisto komercna, bez napadov...Rock je super, ale aj dobry pop (nemyslim to comu dnes hovoria pop), a ja mam rad aj instrumentalky. A interpreti...Michael Jackson, George Michael, Queen, U2, Bon Jovi, Marty Friedman, Kenny G - tych poslednych dvoch asi nepoznate, jeden gitarista a druhy saxofonista...a jasne je ich ovela viac ale momentalne len na tych som si spomenul...
nirvana je grunch pre informaciu a ja mam rada rozne styli..no ako metal a rock konkretne momentalne dimmu borgir,children of bodom,s.o.a.d.,atd ale vypocujem si aj nirvanu alebo rock ako g'n'r a tak podobne alebo aj taky kludnejsi metal ako iron maiden helloween atd..
Ja osobne počuvam len S.O.A.D., Nirvana, Sonata Arctica, BoB Marley, Soundgarden, blind guardian, a tak rozne. ale jedno je jasne hip hop a techno rozhodne u mna nenajdete
Hudba je taka, aku ludia chcu, takze sa najviac predava to, co sa ludom paci...teda odsudzovanim dnesnych trendovych veci vlastne odsudzujeme sami seba
PLACEBO, MARILYN MANSON, RADIOHEAD, ELEFANT, MYSLOWITZ, MANIC STREET PREACHERS, NOCADEN, SMASH MOUNTH, A-HA, AIR, AUDIOSLAVE, BECK, BRAINSTORM, COLDPLAY, DOVES, KHOIBA, KOSHEEN, LENNY KRAVITZ, NIRVANA, READY KIRKEN, MIG 21, RASMUS, ROYKSOPP, SCISSOR SISTERS, SEX PISTOLS, SKA-P, SMASHING PUMPKINS, STEREOPHONICS, SUEDE, SYSTEM OF A DOWN, SERVANTS, STROKES, ZOE... rock, elektro, gothic, metal a punk je najlepsiiiiiiiiiiiiiiiii...
Ale super sú aj- Chinaski, Red hot chilli peppers, U2, Coldplay, Charlotte Church, Stratovarius, Judast Priest, Luca Turilli, No doubt, Anastacia+ Ben Moody- Everything burns!!!,
Ale bezkonkurenčne naj je Good Charlotte- piesne ako ( I just wanna live, The world is black, The anthem, Hold on, The chronicles of the live and death,
my chemical romance,avenged sevenfold,him,system of a down,queens of the stone age,apocalyptica,placebo,marylin manson,...ak toto počúvaš,si môj človek....
ja zboznujem PUNK, punkrock, oi, ska, rock´n roll i oldies a retro ved to je to iste oldies a retro ..MILUJEM naozaj zboznujem THE RAMONES, neviim, ci ich znate, banda Newyorcanov, proste super rock´n roll ..ich albumy su jednoducho uzasne a kazdy pocuvam od zaciatku po koniec, neprepnem ani jednu pesnicku.. ..dokonca obcas mam take nalady, ze sa prichytim, ako doma dancujem DDD..to uz je co povedat ,,heh..noooo..a su to proste legendy v mojich ociach doslova BOHOVIA ..
dalej mam rada Sex Pistols..hehhh..sa nesmejte DD..mam ich rada a taky podobny nazor mam na nich ako na The Ramones ..proste super, jednicky a legendy
zo slovenskych..hmmm..Konflikt je dooost f poho, i Zona A..ale zda sa mi ze v poslednej dobe hraju len pre prachy ale pacia sa mi ich texty ,,daaaaaal..z ceska Vypsana fixa..Mazoretka je proste moja srdcofka ..a Visaci zamek,,tiez good kapelka..
a z oldies ???..hlavne 70.,80. a 90. roky..balady ci uz metalove abo Jackson DDDDDDDDDDDDDDDDDDD..no a preco nie ??..mam ho rada..Smooth Criminal je genialna "vecicka" ..a mam rada vsetky tie stare hitofky..okrem Kelly Family a BB. D..sak viete, neee ????
fuu to je u mna stale nieco ine...kedysi davno to bola hlavne elektronika xD Uz som vyrastol a presiel som na nieco nomralneksie tak teda pocuvam Hlavne NOFX, Sum 41 , Green Day, zboznujem Nirvanu, obcas Placebo ale jako nemam vyhradeni styl hudby je jedno co je to za spevaka, staci aby ma oslovila pesnicka...
nic nema na stare oldschool, konretne hard rock a metal. t.j. skupiny ako : led zeppelin, black sabbath, ac dc, deep purple, metallica, judas priest, iron maiden, kiss, pantera, megadeth, nirvana...
ale samozrejme aj novodoby metal je super..ale jedno je iste..terajsie kapely sa nikdy nevyrovnaju tym co som pisal vyssie...
Ja jednoznacne ROCK. Naj asi Guns N´Roses a dalsie Nazareth, Deep Purple, Led Zeppelin, Bon Jovi, a vlastna kapela to je samozrejme. Keby sa mi nepacila nasa tvorba tak nemam tam co hladat, sak logika. cafte
aa este sem musiim pridat kapelu The Clash ...straasne fajna, naj sa mi lubi pesnicka Should I Stay Or Should I go ??? a este I Fought The Law ..proste bomba!!!..a ted mi tu hra The New York Dolls- aj ich mam rada ..
Jednoznacne HIP-HOP to je vazne oblubeny styl hudby DANCE chapes a coraz oblubenejsi, Rapperi hovoria o zivote a to je popici. Skuste................Rap.Hip-hop.battle.freestyle. Zahranicnych milujem. Slllllllovensky tiez popici haluz.
slovensky rap, konkretne ad, nazov stavby, jss, ujo marky, juzna strana , zla strava atd, atd, take vecicky, ktore maju text zaujimavy, co mi aj nieco da, oci otvori a potesi dusu... dalej milujem drum&bass. ked ho pocujem, viem, ze este zijem. citit z nej energiu a dusu, spojenie prvkov, ktore davaju spolu uzasny vysledok a o tychto dvoch styloch by som vam vedela keca hodiny a hodiny... mam rada aj klasiku a reggae, a vlastne vypocujem si vsetko zaujimave. treba rozsirovat obzory a vedomosti o tom, co milujete...
BULLET FOR MY VALENIINE, MY CHEMICAL ROMANCE, STROY OF THE YEAR, AFI, FINCH, LOSTPROPHETS, RISE AGAINST, RAGE AGAINST THE MACHINE, NOFX, RAMONES, BLINK 182, GOOD CHARLOTTE, AVRIL LAVIGNE, RED HOT CHILI PEPPERS, AUDIOSLAVE, RADIOHEAD, CKY, BOX CAR RACER, THE OFFSPRING, SUM 41, SYSTEM OF A DOWN, SLIPKNOT, KORN, BILLY TALENT, EMANUEL, 30 SECOND TO MARS, DLHA NOHA, PANIC! AT THE DISCO, SOUNDGARDEN, UNDEROATH.. A TAK.... kto pocuva podobne veci nech napise..
EMINEM,RYTMUS,H16,MOJA REC,MIKY MORA,LUZA,RENDESKA.SK...moja rec ma super nadupany album fakt sa oplati!!!!!!a pak 2pac stara klasika,dr.dre,a hlavne celu svk hiphopovu rodinu
Ja osobne najradšej metal, tá muzika sa mi zdá asi najkvalitnejšia, na rozdiel od hip hopu rapu a popu a niektoreho punku(akože zažila som take koncerty ze kebyze tam dojdem ja improvizovat, zahrala by som to lepšie). No proste na poriadny metal treba vediet hrat...
Rocková klasika 70tych a 80tych rokov. Ale nepohrdnem ani súčasnou rockovou hudbou. Tiež ak to stojí za to tak si vypočujem aj nejaký ten metalík. V poslednom čase som počúval aj trochu depresívnejšiu hudbu alá Tool či Perfect Circle. A tiež S.O.A.D. majú dobrý rytmus...
neberiem Vám to, ale najlepší je (podľa mňa) jednozmačne nu-metal a LINKIN PARK. Nehovorím, aj iné skupiny sú dobré, ale LP 4EVER . Inak, počúvam všetko - rap, techno, metal, rock.
Metallica, Iron Maiden, Helloween, Korn, Slipknot, Nirvana, Sum 41, The Misfits, Coal Chamber, Good Charlotte, Cryptopsy, Nickleback, Skorpions, Avril Lavigne, Pink, Red Hot Chili Peppers, MCR, Blink 182, Green Day, ...
Ja som dost zblaznená do grunge(soundgarden)a taku alternativu tiez mozem :chris cornell audioslave.tí su velmi dobry len skoda ze sa rozpadli ale na solovku chrisa cornella sa uz neskutocne tesím .Taku hudbu(ak to tak mozeme nazvat) ze pop a r n b neznasam
stone sour,atari terror,the switch,in flames,dead man in reno,poison the well,norma jean,dope,ill nino,soil,static x,three days grace,bleeding through,para,masová onania ...and more..
neopunk,punkrock,poppunk,secko co je s punkom spojene a potom este rock a trosku metal...GREEN DAY,MY CHEMICAL ROMANCE,THE OFFSPRING,BLINK 182,BLUE OCTOBER,AVENGED SEVENFOLD,LIMP BIZKIT,GOOD CHARLOTTE,THE KILLERS,THE DARKNESS,PAPAROACH,OASIS,INCUBUS,RAZORLIGHT,LINKIN PARK,RED HOT CHILLI PEPERS,FALL OUT BOY,FOO FIGHTERS,NICKELBACK,GODSMACK,GUNS AND ROSES,SMASHING PUMPKINS,EVANESCENCE,AEROSMITH,BILLY TALENT,AUDIOSLAVE,OUR LADY PEACE,JIMMY EAT WORLD,AFI,MUDVAYNE,3 DOORS DOWN,SYSTEM OF A DOWN,HOOBASTANK,HORKYZE SLIZE,KABAT,INE KAFE,WEEZER,SUNRISE AVENUE,TREBLE CHARGER
Ja mam strasne rada scissor sisters, disco a ine podobne zanre som nikdy predtym nepocuvala ale v poslednom case som sa do nich zamilovala, ich posityvna a haluzacka hudbe je vazne bohovska
tak newiem cim zacat...ale take ze S.O.A.D.//na tom som wyrastalaaa ked som bola mala//,Nirvana,Sex Pistols a Ramones//uplne legendy//...taktiez som niekolkkrat pocula Omegu.. ...alebo pink Floyd,Avanged Sevenfold,Soulfly,AUDIOSLAVE//fakt pecka//,Polemic,Big D and The Kids table,Fall Out Boy,Ska-pra šupina,NOFX,Sum 41,Green Day,MxPx,All american rejects,radiohead,linkin park,arctic monkeys,horkyze slize,The Mars Volta,Ska-p fuu a fakt ma uz dalej nenapadaaa..
Ja počúvam punk ... to je moje naj ... a aj take .. rock, metal ale tie už pomonej a myslim si, že to závisi aj od nálady ... A moja najoblubenejsia skupina je Simple Plan .... je to jedna z mála skupín, ktorej sa mi páčia všetky pesničky Untiled ... paraaaaaaaaada ... krásna pesnicka ... aj ked u mna je na prvom mieste Only hope od Mandy Moore .... tú jednu som počúval celú noc až do rána
I Love Green Day!!!! Zboznujem green day A potom este milujem blink 182, my chemical romance, The Distillers, hole, guano apes, sum 41,billy talent, simple plan, good charlotte, fall out boy, smashing pumpkins, angels and airwawes... a teez spevacky ako Amy Winehouse, Emilie Autumn...
punk,rock,metal,emocore...naj interpreti su nasledovni:escape the fate,senses fail,evanescence,simple plan,lostprophets,green day,my chemical romance,guns n roses,exploited,sex pistols,children of bodom,nightwish,30seconds to mars
Tom Waits, Zero 7, Interpol, Tomáš Sloboda, Radiohead, Arctic Monkeys, The Subways, Le Payaco hrozne ľúbim a v poslednom čase závislačím na Plastic Swans.
punk, punk-rock, hard-rock, metal, Oi!, ska, a potom uz len take stare presnicky
-napr. Sex Pistols, Exploited, Casualties, Misfits, A.C.A.B., 999, Agnostic Front, Black Flag, Dead Kennedys, HT, Punkreas, Totální Nasazení, Zóna A, The Clash, Adicts, Slipknot, SOAD, Nirvana, Static-X, Rammstein, Sham 69 ...............................................................a este welo ich je
Ja zbožnujem Metal a Rock , vlastne som na tom vyrastala takže moje oblúbené skupinky sú : Rammstein , Marilyn Manson , Sepultura , Nirvana , Guns n Rosses , Qeen , whitesnake , KISS , Nightwish , IronMaiden , Slipknot , Kabát , Arakain , Alice Cooper ( síce to neni skupina ale spevák , neni to jedno? ) ... mnoo a s tých slovenských asi Ine kafe a Horkíže slíže ....
I"m into punk, oi, hardcore, ska and political music, including:
Brigada Flores Magon, Sin Dios, The Oppressed, Laurel Aitken, Angelic Upstarts, Dropkick Murphys, R.A.M.B.O., Edelweiss Piraten, Los Muertos de Cristo, Oi! The Arrase, Erode, Flogging Molly, RepKebz, Bad Manners, Symarip, Opció K-95, Non Servium, Пост Мортем, Manu Chao, Stress, Prague Ska Conspiracy, Last Strike, The 4-Skins, What We Feel, MOSCOW DEATH BRIGADE, Terror, Stage Bottles, Kaos Urbano, Red Alert, Against Me!, spes erepta, The Skatalites, Wolfbrigade, Ježišovi Pivo Nelej, Ska-P, Rude Guerilla, Youngang, Obrint Pas, Voice of Anarcho-Pacifism, Zartako, fantaghiro, Devotchkas, Sabac, Los Fastidios, Agnostic Front, Conflict, Skalariak, Red London, Desmond Dekker, Camarada Kalashnikov...
čul najvác instrumental,experimental, ambient a screamo,pak alternatíva, rock,neo glam,metalcore,post hc,numetal, punkrock,SKA, progresívny rock...no je toho dost podla nálady
The Toids, Kocani Orkestar, Bakshish Brass Band, ManMan, Djinn, Oojami, Omnia, Loreena McKennitt, Transglobal Underground, Chantel, A Fine Frenzy, Rachael Yamagata, Beats Antique, Amon Tobin, Pentaphobe, ... a este mnoho dalsich ktori ma teraz v momente nenapadnu...
three days grace, from first to last, simple plan,ivoryline, dead poetic,nirvana, bob marley, billy talent, blink 182 (ale us moc nie pre jedneho dcloveka a navyse nektore texty su fakt akose se ubohe) green day,foo fighters, flyleaf, a na viac si nespomeniem
No, najoblubenejsi interpreti. Hlavne LaFee, Eisblume, Liv Kristine, Theatre of Tragedy, Christian Death je podla mna dokonaly. Celkom fajn su Cinema Strange, to sa mi par songov dosti paci. Cinema Bizarre, Marilzn Manson ujde, Cradle o Filth su super. Mnooo...asi toho vela je....ta taky zaklad
no ja osobne mám DOSŤ rada linkin park,DBS,fort minor,eminem,dramatikz,boro,H16 a neviem čo všetko ešte neviem si spomenúť na všetkých ale fakt si vypočujem všetko...teda okrem tej lady gaga či jak a jej podobným
Ja osobne najcastejsie pocuvam hlavne metal,ale nepohrdnem ani folku,klasickej hudbe,opere ci punku.Moje oblubene kapely su hlavne Cradle Of Filth,Haggard,Turisa,Iron Maiden,Therion a pod.
METAL,METAL a ešte raz METAL!!! A k nemu bližšie určenie:symfonický black metal,death metal v jeho najrôznejších odvetviach,gothic metal,folk/pagan/viking metal a nesmiem zabudnúť na symfonický metal.Sporadicky nejaký ten trash.Interpréti:Cradle of Filth,Dimmu Borgir,Sayricon,Torment,Slipknot,Amon Amarth,Eluveitie,Ensiferum,Scar Symmetry,Nile Belphegor,Behemot,Slavigrom,Arkona,Killswitch Engage a mnoho ďalších.
hlavne metal.. a rock.. No a trochu punk, ale to asi najmenej..
Tak pocuvam: Nirvana, Metallica, SOAD, Rammstein, Megadeth, Iron Maiden, Aerosmith, Possessed, Nickelback, AC/DC, Scorpions, Europe a este snad miliardu dalsich..
počúvam, čo sa mi páči. crysal castles, Lana del Rey, Ed Sheeran, dog is dead, Marina and the Diamonds, Frank Ocean, etc. ja mainstream moc nepočúvam, takže toľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
167 komentov
take super kombinacie...
A Deep Purple alebo Led Zeppelin? Také tu niekto počúva? Ja si to chcem zohnať a konečne sa hudobne dovzdelávať, lebo v tejto oblasti mám dosť medzeru. Poznám iba názvy a pár hitov. Ale chcem to spoznať aj do hlbky.
Vsetko vzniklo z Rocku--to je zname.
Ale zabuda sa na ten zacinajuci rok....takze japocuvam Guns n rosess, deep purple, nazareth,,, a vela dalsich
Taky Cradle of Filth, Anorexia Nervosa, Amon Amarth, Corvus Corax, Nightwish, Nirvana..
nepise sa grunch ale grunge
nie vážne! skúste t ....deštrukčný orgazmus sa môže schovať....
ale každá hudba je dobrá..the music is the best thing what is produced by people...
Ale super sú aj- Chinaski, Red hot chilli peppers, U2, Coldplay, Charlotte Church, Stratovarius, Judast Priest, Luca Turilli, No doubt, Anastacia+ Ben Moody- Everything burns!!!,
Ale bezkonkurenčne naj je Good Charlotte- piesne ako ( I just wanna live, The world is black, The anthem, Hold on, The chronicles of the live and death,
Nič lepšie neexistuje!!!!!!
ale aj tak-punk´s not dead!
dalej mam rada Sex Pistols..hehhh..sa nesmejte DD..mam ich rada a taky podobny nazor mam na nich ako na The Ramones ..proste super, jednicky a legendy
zo slovenskych..hmmm..Konflikt je dooost f poho, i Zona A..ale zda sa mi ze v poslednej dobe hraju len pre prachy ale pacia sa mi ich texty ,,daaaaaal..z ceska Vypsana fixa..Mazoretka je proste moja srdcofka ..a Visaci zamek,,tiez good kapelka..
a z oldies ???..hlavne 70.,80. a 90. roky..balady ci uz metalove abo Jackson DDDDDDDDDDDDDDDDDDD..no a preco nie ??..mam ho rada..Smooth Criminal je genialna "vecicka" ..a mam rada vsetky tie stare hitofky..okrem Kelly Family a BB. D..sak viete, neee ????
ale samozrejme aj novodoby metal je super..ale jedno je iste..terajsie kapely sa nikdy nevyrovnaju tym co som pisal vyssie...
LP 4EVER
najlepsie ak napisete postu
metlaci skuste Pain of Salvation
SKA positive si najdite Ore SKA band
hip hop moc nemusim, ale Nobodyknows ked uz
rock- Tenatious D jednoznacne
punk moc nepocuvam cize pisat sem akurat tak co mizivo poznam- Sex pistols
z mojej strany vsetko
Samota: Hmmm, zaujimave texty- njn, tiez sa mi moc nelubia take jednoduche veci, ale napr od Nirvany- Something in the Way jednoducho bomba
ja yenom HIP-HOP,RAP,RAGGAE,DANCEHALL,R&B
A Artic Monkeys teraz dosť počúvam a začína sa mi to lúbiť
-napr. Sex Pistols, Exploited, Casualties, Misfits, A.C.A.B., 999, Agnostic Front, Black Flag, Dead Kennedys, HT, Punkreas, Totální Nasazení, Zóna A, The Clash, Adicts, Slipknot, SOAD, Nirvana, Static-X, Rammstein, Sham 69 ...............................................................a este welo ich je
Brigada Flores Magon, Sin Dios, The Oppressed, Laurel Aitken, Angelic Upstarts, Dropkick Murphys, R.A.M.B.O., Edelweiss Piraten, Los Muertos de Cristo, Oi! The Arrase, Erode, Flogging Molly, RepKebz, Bad Manners, Symarip, Opció K-95, Non Servium, Пост Мортем, Manu Chao, Stress, Prague Ska Conspiracy, Last Strike, The 4-Skins, What We Feel, MOSCOW DEATH BRIGADE, Terror, Stage Bottles, Kaos Urbano, Red Alert, Against Me!, spes erepta, The Skatalites, Wolfbrigade, Ježišovi Pivo Nelej, Ska-P, Rude Guerilla, Youngang, Obrint Pas, Voice of Anarcho-Pacifism, Zartako, fantaghiro, Devotchkas, Sabac, Los Fastidios, Agnostic Front, Conflict, Skalariak, Red London, Desmond Dekker, Camarada Kalashnikov...
Check out my music taste: » www.last.fm/user/Waagbistri...
z kapiel... Evanescence, Within Temptation, After Forever, Nightwish..... ale aj Courtney Love mam rada......... aa veeela dalsich
Tak pocuvam: Nirvana, Metallica, SOAD, Rammstein, Megadeth, Iron Maiden, Aerosmith, Possessed, Nickelback, AC/DC, Scorpions, Europe a este snad miliardu dalsich..